Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה לא?

למה אתה מחליף שמן לבד? לך למוסך .

מרק, בוא לא נתמם .

לא הבנת. לשלוף קוד תקלה כול ילד עם קורדינציה מתאימה מסוגל לחבר את רכיב ה-OBD לשקע ולחלץ קוד תקלה. בכדי להבין מה בדיוק צריך לבצע או איזה חלק צריך טיפול לפעמים צריך ידע וניסיון על מנת לא להחליף חלקים שלא לצורך.

קוד תקלה זו רק התחלה בהרבה מקרים.

מנורת MIL עשוייה להדלק כתוצאה מ-80-100 תקלות שונות ברכב החל מבעיה בחיישן חמצן תקול ועד חיישן טמפ' של הגיר תקול לכן המלצתי לבחור לגשת לאחד המוסכים המומלצים בכדי לסגור את הפינה מבלי להתרוצץ.

* באותה נשימה יכולתי להמליץ לבחור לנתק את כבל המינוס לזמן מסויים בכדי למחוק את קוד התקלה ורוב הסיכויים שהמנורה הייתה כבית. במאזדה ניתן למחוק בצורה זו הרבה קודי תקלה. מכיוון שזו לא הדרך המומלצת בחרתי שלא לכתוב את ההמלצה הזו.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק,

ולמה לא?

אני מכיר כמה וכמה חבר'ה שהסתדרו מעולה עם תקלות "כבדות" יותר .

לנסות לבד? למה לא .

לא מדובר על ניתוח לב , כולה מאזדה 3 עם מנורת צ'ק מנוע .

פורסם

מעבר להידלקות המנורה,יש שינוי בהתנהגות הרכב ? (חוסר סחיבה/חיתוכים/האצה לא חלקה/רכב נוטה להיכבות/צריכת דלק עלתה) ?

אם תוכל לתת יותר מידע,אולי אפשר יהיה לכוון למשהו נקודתי ולשער אם כי ברור,שרק סורק תקלות יתן תשובה חד משמעית למקור התקלה ולכיוון הפתרון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...