Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 3008 או טויוטה C-HR?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אני מתלבט בין שני רכבים: פיגו 3008 החדשה (דגם פרימיום, מנוע בנזין) לבין טויוטה CHR הדגם ההיברידי CHIC..

עכשיו ראיתי את שני הרכבים ואף עשיתי נסיעת מבחן על דגם הטויוטה (ללא ספק היה מהנה מאוד לנהוג בה) אך בדגם פגו לא נעשתה נסיעת מבחן.

ממה שראיתי ללא ספק בכלל מבחינת העיצוב בפנים הפגו מנצחת ללא עוררין את טויוטה וגם היא מרווחת יותר.

אך מה שמטריד אותי זה האמינות של חברת פגו וגם ירידת הערך של הרכב.

אינני יודע מה להחליט, דילמה..

עריכה אחרונה על ידי sayko2
פורסם

הרכבים שציינת פיג'ו 3008 החדשה וטויוטה CHR הדגם ההיברידי CHIC,

אינם באותה קטגוריה מבחינת גודל הרכב, המרווח, עוצמת המנוע ומחיר הרכב.

פורסם

הייתי הולך על הפז'ו. מנוע הטורבו בנזין החדיש שלהם מפגין אמינות בדגמים אחרים כבר 3 שנים. הרכב נמכר יפה ולדעתי יהיה מבוקש גם כיד שניה לאור העיצוב היפה שלו והאבזור. גם אם ירידת הערך לא תהיה כמו של טויוטה, עדיין, רכב קונים כדי ליהנות ממנו ולא כדי למכור...

הטויוטה צפוף יותר ואפילו קלסטרופובי במושב האחורי ובאופן כללי נראה כמו רובוטריק [emoji38]

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

ה-CHR תתאים יותר כרכב שני במשפחה, לנסיעות ארוכות לעבודה.

הפיז'ו תתאים יותר אם היא הרכב העיקרי ויש צורך בספסל אחורי ותא מטען מרווחים.

הטויוטה תשמור כנראה טוב יותר על הערך כמשומשת אלא אם תקבל בפיז'ו הנחה משמעותית.

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם
ה-CHR תתאים יותר כרכב שני במשפחה, לנסיעות ארוכות לעבודה.

הפיז'ו תתאים יותר אם היא הרכב העיקרי ויש צורך בספסל אחורי ותא מטען מרווחים.

הטויוטה תשמור כנראה טוב יותר על הערך כמשומשת אלא אם תקבל בפיז'ו הנחה משמעותית.

עדיין לא חושב שזה יעזור בשמירת הערך, בסופו של דבר מחיר הפיג'ו קורס ונורא קשה למכור אותם,

אולי ב3008 יהיה עתיד זוהר יותר, אך עדיין לא חושב שזה יהיה זהה לטויוטה בעולם "שוק היד 2"

פורסם
רכב הוא לא השקעה כספית (שמירת ערך).

עד למועד המכירה צריך קודם להנות מהרכב

וסביר שזה יהיה בפיג'ו 3008.

זה נכון, אבל מעט מטעה.

פחות שמירת ערך אומר ת'כלס שהרכב יותר יקר. השאלה שצריכה להישאל היא האם אותו קונה מוכן לשלם יותר כדי לקנות את הפיז'ו.

פורסם
רכב הוא לא השקעה כספית (שמירת ערך).

עד למועד המכירה צריך קודם להנות מהרכב

וסביר שזה יהיה בפיג'ו 3008.

זה לא השקעה, אך גם אף אחד לא ירצה ממש להיתקע עם הרכב,

בסופו של דבר אחרי X שנים תרצה להתחדש, באותה מידה תרצה להוסיף כמה שפחות,

אם יש לך טויוטה תוכל למצוא את עצמך מתלבט מרוב הצעות מפתות במיוחד מטרייד אין כי רובם ירצו לקחת את הרכב שלך במחיר גבוהה יחסית שגם כך המחירון שלו יהיה גבוהה, כי הוא די מבוקש, אולי יורידו לך כמה אחוזים בודדים פה ושם בטרייד אין, בנוסף תוכל להיות קצת סבלני ולמכור אותו לבד בטוח יהיו קונים.

אך בפיג'ו זה בדיוק ההיפך, קודם כל נורא קשה למכור, לפעמים זה עד בלתי אפשרי, ואם תרצה לעשות טרייד אין, בקושי תקבל הצעות, כי רובם פשוט לא רוצים את הרכב שלך, ויהיו להם כל מיני הגבלות, וזה כולל הורדת עשרות אחוזים מתחת למחירון שגם כך יהיה נמוך בטח בהרבה מזה של טויוטה.

ועוד לא הגענו למצב שצצה לך סיבה כלשהי דחופה שתחייב אותך בקצת כסף זמין, שמכירת רכב יכולה לעזור לך ולהוציא אותך מבמצב הלא נעים, במידה ויש לך טויוטה תוכל למכור אותה די בקלות, שזה ממש לא יקרה עם פיג'ו, אפילו גם אם תבקש הרבה מתחת למחירון שהוא יהיה גם כך נמוך.

מהניסיון שלי אני ממליץ לקחת פיג'ו רק דרך העבודה כאשר אתה לא מפסיד את הערך שלה וגם לא תצטרך למרוט שערות כדי למכור, אחרת רק רכב סחיר.

פורסם

לדעתי כדי לך לשקול בבחירה גם את הנירו. היא גם היברדית כמו הטויטה והיא לא נופלת ממנה מבחינת ביצועים, אבזור ומערכות בטיחות. פיזו פחות ממליץ לבדוק כי בכול זאת דגם צרפתי אני פחות ממליץ להתעסק..

פורסם
זה לא השקעה, אך גם אף אחד לא ירצה ממש להיתקע עם הרכב,

בסופו של דבר אחרי X שנים תרצה להתחדש, באותה מידה תרצה להוסיף כמה שפחות,

אם יש לך טויוטה תוכל למצוא את עצמך מתלבט מרוב הצעות מפתות במיוחד מטרייד אין כי רובם ירצו לקחת את הרכב שלך במחיר גבוהה יחסית שגם כך המחירון שלו יהיה גבוהה, כי הוא די מבוקש, אולי יורידו לך כמה אחוזים בודדים פה ושם בטרייד אין, בנוסף תוכל להיות קצת סבלני ולמכור אותו לבד בטוח יהיו קונים.

אך בפיג'ו זה בדיוק ההיפך, קודם כל נורא קשה למכור, לפעמים זה עד בלתי אפשרי, ואם תרצה לעשות טרייד אין, בקושי תקבל הצעות, כי רובם פשוט לא רוצים את הרכב שלך, ויהיו להם כל מיני הגבלות, וזה כולל הורדת עשרות אחוזים מתחת למחירון שגם כך יהיה נמוך בטח בהרבה מזה של טויוטה.

ועוד לא הגענו למצב שצצה לך סיבה כלשהי דחופה שתחייב אותך בקצת כסף זמין, שמכירת רכב יכולה לעזור לך ולהוציא אותך מבמצב הלא נעים, במידה ויש לך טויוטה תוכל למכור אותה די בקלות, שזה ממש לא יקרה עם פיג'ו, אפילו גם אם תבקש הרבה מתחת למחירון שהוא יהיה גם כך נמוך.

מהניסיון שלי אני ממליץ לקחת פיג'ו רק דרך העבודה כאשר אתה לא מפסיד את הערך שלה וגם לא תצטרך למרוט שערות כדי למכור, אחרת רק רכב סחיר.

מסתבר שהעובדה שלא התייחסו יפה ל 301 שלך בטרייד אין של היבואן הכניסה אותך למצב רוח נקמני למדי. אז שוב ולמען הסדר הטוב, אין הרבה קשר בין האוטו שלך, חביב ככל שיהיה והוא באמת ובתמים כזה, ודאי למחיר ששילמת עבורו, ל 3008, באמת שלא. והטויוטות האלו בהן מדובר כאן נמכרות במספרים כאלו שכלל לא בטוח שלכל אחת מהן יעמדו המון קונים שיריבו על הזכות לרכוש כזו משומשת, במיוחד כשהמדובר באוטו עם מושב אחורי מאוד אפלולי ותא מטען די סמלי. ובכלל הסיפור הזה על טויוטה שהיא כמו כסף מזומן ופז'ו יותר קרובה לכסף צפון קוריאני מבחינת אפשרויות הפריטה, אינו יותר מאגדה עירונית נכון להיום.

פורסם
מסתבר שהעובדה שלא התייחסו יפה ל 301 שלך בטרייד אין של היבואן הכניסה אותך למצב רוח נקמני למדי. אז שוב ולמען הסדר הטוב, אין הרבה קשר בין האוטו שלך, חביב ככל שיהיה והוא באמת ובתמים כזה, ודאי למחיר ששילמת עבורו, ל 3008, באמת שלא. והטויוטות האלו בהן מדובר כאן נמכרות במספרים כאלו שכלל לא בטוח שלכל אחת מהן יעמדו המון קונים שיריבו על הזכות לרכוש כזו משומשת, במיוחד כשהמדובר באוטו עם מושב אחורי מאוד אפלולי ותא מטען די סמלי. ובכלל הסיפור הזה על טויוטה שהיא כמו כסף מזומן ופז'ו יותר קרובה לכסף צפון קוריאני מבחינת אפשרויות הפריטה, אינו יותר מאגדה עירונית נכון להיום.

זו דעתי, וכך תישאר, אני נוהג כבר 20 שנה, יש לי הרבה ניסיון עם הצרפתיות, שסוף סוף הפנמתי שמותג הפח *** הזה צריך להשמיט מהרשימה האופן קבוע, זו דעתי, זכותך לחשוב אחרת ולא להסכים איתי.

פורסם
זו דעתי, וכך תישאר, אני נוהג כבר 20 שנה, יש לי הרבה ניסיון עם הצרפתיות, שסוף סוף הפנמתי שמותג הפח *** הזה צריך להשמיט מהרשימה האופן קבוע, זו דעתי, זכותך לחשוב אחרת ולא להסכים איתי.

אז קח טויוטה וסע בשלום, להסיק מ 301 על 3008 זה ממש מעיד על חוכמה יתרה...

ה 3008 זוכה להצלחה חסרת תקדים באירופה , הם כנראה מבינים יותר מהידענים בארץ הקודש.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אז קח טויוטה וסע בשלום, להסיק מ 301 על 3008 זה ממש מעיד על חוכמה יתרה...

ה 3008 זוכה להצלחה חסרת תקדים באירופה , הם כנראה מבינים יותר מהידענים בארץ הקודש.

דבר ראשון בוא נשאיר את אירופה מחוץ לנושא, אנחנו לא אירופה ואפילו לא קרוב, אם הטויוטה קורולה אצלינו היא רכב רב מכר עממי, באירופה הוא ממש לא, רק לסבר את האוזן, PSA מכרו באירופה יותר 301 וC אליזה מטויוטה קורולה, אז זה לא מעיד על כלום.

בארץ, כן פיג'ו מותג לא אהוד על עם ישראל, ועד היום לא ראיתי אף פיג'ו שלא נשחטת במחירון.

לדעתי צריך להשאיר את לובינסקי לבד שירקבו עם סטור הרכבים שלהם, למה? כי אני שונא את ההתנהלות שלהם, זה שהם בעצמם לא מוכנים לקבל את הרכבם שלהם בכבוד, ממש חברה פח אשפה,

אני אישית, מאוד אוהב את רכבי פיג'ו ובעיקר פיג'ו מתוך כל הצרפתיות, אך לא מוכן לקנות רכב בלי אמא ואבא, שברגע וארצה להתחדש בעוד פיג'ו אקבל יריקה בפרצוף במקום הבנה של לקוח חוזר באופן קבוע, ה108 שקנינו היתה הצעד הראשון לקנות ישירות מהיבואן, ועם התנהלות כמו שלהם הצעד השני בטוח יהיה רכב מבית אחר.

וכן זה נורא מרגיז שיש אצלהם מחירון "סחירות" אפילו בלובינסקי מול רכבי פיג'ו, אני לא מוכן לקבל בשום פנים את השיטה הזו שבעת קבלת הצעת טרייד אין מול רכב חדש, יש להם סוג של עבודה בעיניים, מתחילים בהורדת כ20% עוד לפני שראו את הרכב, וברגע שאתה מראה להם רצינות, עוברים לשלב האטרף, בדיקות מחירון, בדיקות שוק, סחירות, מול "חברת הטרייד אין שלהם" וכו.. , שאחריה פשוט מעיפים לך סטירה דרך הטלפון, ומודיעים לך שהם מוכנים לקחת את הרכב שלך במחיר של 47% מהמחירון, פשוט בושה, חברה פח זבל, לא אתקרב אליה שוב לעולם, וגם אל אמליץ לרוכשים לקנות ממנה, אעשה זאת שעה אחת קודם.

• תוכן חדש...