Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 3008 או טויוטה C-HR?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דבר ראשון בוא נשאיר את אירופה מחוץ לנושא, אנחנו לא אירופה ואפילו לא קרוב, אם הטויוטה קורולה אצלינו היא רכב רב מכר עממי, באירופה הוא ממש לא, רק לסבר את האוזן, PSA מכרו באירופה יותר 301 וC אליזה מטויוטה קורולה, אז זה לא מעיד על כלום.

בארץ, כן פיג'ו מותג לא אהוד על עם ישראל, ועד היום לא ראיתי אף פיג'ו שלא נשחטת במחירון.

לדעתי צריך להשאיר את לובינסקי לבד שירקבו עם סטור הרכבים שלהם, למה? כי אני שונא את ההתנהלות שלהם, זה שהם בעצמם לא מוכנים לקבל את הרכבם שלהם בכבוד, ממש חברה פח אשפה,

אני אישית, מאוד אוהב את רכבי פיג'ו ובעיקר פיג'ו מתוך כל הצרפתיות, אך לא מוכן לקנות רכב בלי אמא ואבא, שברגע וארצה להתחדש בעוד פיג'ו אקבל יריקה בפרצוף במקום הבנה של לקוח חוזר באופן קבוע, ה108 שקנינו היתה הצעד הראשון לקנות ישירות מהיבואן, ועם התנהלות כמו שלהם הצעד השני בטוח יהיה רכב מבית אחר.

וכן זה נורא מרגיז שיש אצלהם מחירון "סחירות" אפילו בלובינסקי מול רכבי פיג'ו, אני לא מוכן לקבל בשום פנים את השיטה הזו שבעת קבלת הצעת טרייד אין מול רכב חדש, יש להם סוג של עבודה בעיניים, מתחילים בהורדת כ20% עוד לפני שראו את הרכב, וברגע שאתה מראה להם רצינות, עוברים לשלב האטרף, בדיקות מחירון, בדיקות שוק, סחירות, מול "חברת הטרייד אין שלהם" וכו.. , שאחריה פשוט מעיפים לך סטירה דרך הטלפון, ומודיעים לך שהם מוכנים לקחת את הרכב שלך במחיר של 47% מהמחירון, פשוט בושה, חברה פח זבל, לא אתקרב אליה שוב לעולם, וגם אל אמליץ לרוכשים לקנות ממנה, אעשה זאת שעה אחת קודם.

התגובה הנ"ל מבהירה מדוע אינך יכול להיות נטול פניות בנוגע לשאלות על רכבי פיזו , המקרה הספציפי שלך הוא בדיוק זה ספציפי אליך, כמו שיש פה אנשים שמתלוננים על קרסו \ צמפיון ובעצם על כל יבואן ..

מכאן ועד מסע הכפשות ופסילת כל התוצרת... נו באמת , לי יש ניסיון עבר טוב בהחלט עם תוצרת PSA , והשירות שקיבלתי היה טוב, ואפילו טוב מאוד , מצמפיון אכלתי לקרדה נו אז ? , לפסול את כל התוצרת ??

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

העניין הזה עם הדימוי של פיז׳ו והצרפתיות בארץ הוא עצוב תכל״ס. וזה לא באמת משנה אם ה3008 תגלה אמינות מופתית בשנים הבאות כי זה לא באמת ישנה את הדימוי שלהם, ומחירי השוק משקפים יותר את התדמית מאשר את האמינות. כל שרשור שנפתח פה לגבי רכב שלהם מייד מזמין פוסטים בסגנון אל תתקרב לפיזּו.

יש פה תרבות עדר בכל בנוגע למוטוריקה פה, וזה כנראה לא ישתנה לעולם.

אגב, בדיוק היום אבא של חבר נכנס לסוכנות מיצובישי לראות את האאוטלנדר (שלא אהב בכלל). כשאמר לו שהרכב לא נראה לו הסוכן המליץ לו בחום לגשת לפיזּו כי ה3008 זו הקניה הכי טובה שיש בקטגוריה היום. אותו סיפור בדיוק עם חבר שנכנס למאזדה בשבוע שעבר והעיר לסוכן שהCX5 מאוד מוצאת חן בעיניו אבל האיבזור לא משהו בכלל. הסוכן (מבלי שהחבר אמר דבר על פיז׳ו) ענה לו שהוא צודק ושלצערו הוא כנראה ימצא את מבוקשו בסוכנות פיז׳ו הקרובה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
העניין הזה עם הדימוי של פיז׳ו והצרפתיות בארץ הוא עצוב תכל״ס. וזה לא באמת משנה אם ה3008 תגלה אמינות מופתית בשנים הבאות כי זה לא באמת ישנה את הדימוי שלהם, ומחירי השוק משקפים יותר את התדמית מאשר את האמינות. כל שרשור שנפתח פה לגבי רכב שלהם מייד מזמין פוסטים בסגנון אל תתקרב לפיזּו.

יש פה תרבות עדר בכל בנוגע למוטוריקה פה, וזה כנראה לא ישתנה לעולם.

אגב, בדיוק היום אבא של חבר נכנס לסוכנות מיצובישי לראות את האאוטלנדר (שלא אהב בכלל). כשאמר לו שהרכב לא נראה לו הסוכן המליץ לו בחום לגשת לפיזּו כי ה3008 זו הקניה הכי טובה שיש בקטגוריה היום. אותו סיפור בדיוק עם חבר שנכנס למאזדה בשבוע שעבר והעיר לסוכן שהCX5 מאוד מוצאת חן בעיניו אבל האיבזור לא משהו בכלל. הסוכן (מבלי שהחבר אמר דבר על פיז׳ו) ענה לו שהוא צודק ושלצערו הוא כנראה ימצא את מבוקשו בסוכנות פיז׳ו הקרובה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

זה שיש סטיגמות, שלפעמים מוגזמות או לא מוצדקות זה ברור, אבל זה מגיע מניסיון עבר, אין מה לעשות מותג שפישל בעבר חייב לעבוד קשה ולהיות עקבי לאורך סמן בשביל למחוק את הסטיגמות, זה בהחלט יכול לקרות, למשל יונדאי ועוד יותר קיה, נחשבו למכוניות פח/נחותות עד לא לפני הרבה שנים, אבל המוצר באמת השתפר וובהתאם יחס הקהל.

פורסם

אני חושב שחטיבות הכח החדשות (ה-1.2 וה-1.6 המשופר) של פיג'ו סיטרואן הרבה יותר מוצלחות מהקודמות, ושוק המשומשות מגיב בהתאם.

המחירים של ה-C4 פיקאסו מ-2014 למשל כבר נראים לגמרי אחרת, כמו גם אלה של ה-308 החדשה, וה-C4 שאחרי מתיחת הפנים, וגם הקקטוס.

אין שום סיבה שה-3008 לא תהנה משוק משומשות טוב יחסית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

פות"ש - מי אמור לשבת מאחור ב-CHR אם בכלל? כי אם הייתי מושיב שם את הילדים שלי הם היו מפרסמים ביד 2 מודעה לאבא חדש.

CHR בעיני ניסיון נואש של חברה טובה אך משעממת להיכנס למועדון של הילדים הקולים. אם עוד היתה סליקה...

PSA להיפך, רוכבים על גל של עיצוב נוחות וביצועים מודרניים וסימפטיים. סחירות ימים יגידו, ותחליט אם אתה קונה אוטו או מוכר אוטו.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

boobieit - מדוע היבואן צריך/חייב לדבריך לבצע עסקת טרייד אין?

ישנם הרבה יבואנים בארצנו שאינם מבצעים כלל עסקאות טרייד אין,

ישנם סוכנויות רכב שבם נוכח נציג של חברה חיצונית שאינו קשור כלל ליבואן.

הסוכנויות של היבואן מעוניינות במכירת רכבים חדשים.

באם שרות הטרייד אין והצעת המחיר מתאים למעוניין ברכב חדש

ינצל את השרות הנלווה באם לא,

תמיד ניתן למכור רכבים בשוק החופשי

ובסבירות שזה יהיה במחיר גבוהה יותר מהצעת הטרייד אין.

• תוכן חדש...