Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סבירות גבוהה שלא יכולה להיות התנגשות בין החיישנים המקוריים למובילדרעק, פשוט כי זו מערכת standalone שמקבלת חשמל ואולי קצת מידע מהרכב, אבל יש לה מוח משלה והיא מגיבה בעצמה.

יחד עם זאת, וזה מתחזק לאור העובדה (שלא ידעתי) שמערכות אקטיביות קיימות בטיגואן, התרומה השולית של הדרעק לבטיחות זניחה, ופוטנציאל הנזקים בהתקנה גבוה, כך שאני באמת שלא מבין למה אפילו לשקול את זה.

פורסם

לא ברור לי אם יש מערכת בלימה אקטיבית. מה יעזור המובילאיי.?

אם הסטיה תהיה לשטח ריק. לא קרה כלום.

אם הסטיה תגרור התקרבות לעצם אחר בכביש. מערכת הבלימה האקטיבית תכנס לפעולה.

או שיש לי טעות בהבנה ?

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

מערכת הבלימה האקטיבית היא רק עבור עצמים מלפנים.

אם אתה עובר נתיב ונמצא שם רכב, או שרכב מאיץ מאחור - אין למערכת הזו שום אפקט. (למען האמת גם אין הרבה היגיון בלבצע בלימה במצב כזה)

לעומת זאת, מערכת סטייה מנתיב לפחות מתריאה לך במצבי סכנה כדוגמת זו - אבל האחריות לתקן היא על הנהג בלבד.

פורסם

נהגתי ברכבים רבים בהם מותקן מובילאיי, לראשונה נתקלתי במערכת לפני כ 6 שנים.

בחלק מהרכבים היא מתפקדת יותר טוב ובחלק פחות (מבחינת התרעות שווא, חוסר התרעות כשצריך), וזאת

בהשוואה גם בין אותו "דור" של המערכת וגם לגירסאות החדשות יותר (רכבים חדשים לגמרי).

המסקנה הכללית שלי היא שמדובר במערכת גרועה, מפריעה ולא יעילה. יש ריבוי של התרעות שווא, כמו למשל כשהמערכת

מתחרפנת כשיש עיקול קל והרחק מהכביש במדרכה צועד הולך רגל. מול השמש המערכת מתקשה לעבוד בכלל, בכבישים

בהם הסימונים על הכביש דהויים או שיש ריבוי סימונים יש ריבוי התרעות שווא.

אם לא מכריחים אותך להתקין אותה (ובטח ובטח אם מבקשים עבורה תשלום), אני במקומך (כמו שכבר הבנת) הייתי מוותר עליה

בשמחה רבה.

• תוכן חדש...