Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אלון, אני חייב רק להבין את המספרים.

אתה כותב דיזל פרימיום 170k ואני יודע שזה 165k. אם כוונתך לתוספת עבור האגרה ומערכת ההגנה על פי דרישות חברות הביטוח אז הרי שהדבר רלוונטי לכל רכב.

ואם כך, מדוע אתה כותב שמחירו של הטיגואן 165k? הרי שמספיק שאתה רוצה צבע מטאלי ולא לבן או אפור, צריך להוסיף על זה 2k ועל זה גם את האגרה וההגנה. אצלי יש הצעה על סך 170k לפני מערכת הגנה

לא אני מתכוון למחיר הרכב לפני התוספות, כלומר לא על הכביש.

המחירון הוא אומנם 165,000₪ אך גם במקרה זה יש ״חבילת השקה״ שעולה 5,000₪ והיא חובה.

אגב, זה רק לי נשמע מטומטם שהם דורשים כסף על חבילת ההשקה (שנמכרת גם כמעט שנה לאחר ההשקה) אך מצד שני ביטלו את ״הנחת ההשקה״ שהייתה בהתחלה?

זה עוד משהו שמאוד הרגיז אותי בהתנהלות מול לובינסקי, שבכל פעם שרציתי לסגור עסקה צץ לו איזה עז חדש, פעם אחת זה היה ״חבילת ההשקה״, פעם שניה זה היה ביטול הנחת ההשקה (מה שהביא את הרכב כבר ל-150,000₪, זאת בזמן שבכל כתבת רכב הם עדיין פמפמו את המחיר השיקרי של 140,000₪), ופעם שלישית זה היה בזמני המתנה ארוכים מידי..

בקיצור, הפרימיום דיזל זה 170k₪ לפני אגרות ומיגון, נכון להצעת מחיר שקיבלתי לפני שבועיים.

אם תקרא קצת השוואות בעיתונות הרכב העולמית לא כולם מסכימים אתך שהטיגואן עדיפה.

לגבי ה5008, היתרון היחיד שלה הוא שהיא שבע מקומות, אבל למי שאין בהן צורך, ה3008 עדיפה, וגם יותר יפה (עניין של טעם אישי כמובן).

Sent from my iPhone using Tapatalk

קראתי וגם ראיתי הרבה כתבות וידאו מחו״ל, ברובן הטיגואן לוקח בלי בעיה.

לגבי ה-5008 אתה טועה, יש הרבה יותר מעוד שני מקומות.

יש תא מטען עצום (אם משתמשים ברכב ל-5 נוסעים כמו שמיועד אצלי).

יש בסיס גלגלים גדול משמעותית דבר שמוסיף מרווח ברכיים ענק לנוסעים מאחור (ב-3008 המרווח מצומצם מאוד ביחס לטיגואן למשל).

יש שלוש מושבים נפרדים מאחור עם אפשרות כיוון זווית המושב ומיקום.

יש עיגוני איזופיקס בכל שלושת המושבים מאחור.

המושבים האחוריים גבוהים יותר מאשר ב-3008 ושדה הראיה לילדים מאחור טוב יותר.

הרכב יהיה שכיר יותר עקב היותו מוביל נוסעים (7 מושבים) עם עיצוב מושך.

כל אלו לי אישית שווים כסף, כמה כסף בדיוק זה נראה בעתיד כאשר יוצג (אם בכלל, הרי היה אמור להיות מוצג בתחילת השנה כבר).

• תגובות 392
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

את החיסכון בצריכת הדלק כנראה שתשלים בירידת הערך הצפויה.

רמת בטיחות 6 בפיז'ו בזכות מובילאיי.

רמת בטיחות 6 בקיה בזכות בקרת סטיה מנתיב ותיקון, מערכת בלימה אוטונומית ובקרת שיוט אדפטיבית.

המערכות הללו מוצעות ב 3008 ברמת הגימור הגבוה, יקרה בכ 15000 מהספורטאז' המדוברת.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם (נערך)

וזו בדיוק הסיבה למה הדירוג של משרד התחבורה לא שווה כלום ועדיף להסתמך על מבחני ריסוק.

בספורטאז' ברמת גימור גבוהה זה אדפיטיבי? לא מופיע במפרט או בכתבות.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם
וזו בדיוק הסיבה למה הדירוג של משרד התחבורה לא שווה כלום ועדיף להסתמך על מבחני ריסוק.

בספורטאז' ברמת גימור גבוהה זה אדפיטיבי? לא מופיע במפרט או בכתבות.

לא, זה טעות אין כלל גם לא בגירסת הgt

פורסם

המחירון הוא אומנם 165,000₪ אך גם במקרה זה יש ״חבילת השקה״ שעולה 5,000₪ והיא חובה.

מה כוללת חבילת ההשקה בדגם פרימיום?

בדגם אקטיב זה כולל מסילות גג וחישוקי 18 אינצ׳. בדגם פרימיום המסילות ממילא כלולות במפרט והחישוקים מגיעים בגודל 19.

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם
את זה נדע רק בעוד מספר שנים.

אבל לאור ההיסטוריה של פיג'ו השוק בארץ לא מקבל את הרכבים(בכלל של הצרפתים) בצורה טובה.

אם אני מבין נכון הירידת ערך הכי גדולה של רכבים של הצרפתי(כמובן שלדעתי לא בצדק). אבל בגלל חלקים לא איכותיים ועלות תיקונים גבוהה אולי אפשר להבין

פורסם

לא יודע באיזה אולם ביקרת, אבל אני הזמנתי את הפרמיום דיזל לפני 3 שבועות ואפילו לא הזכירו את חבילת ההשקה. הרכב הוזמן לפי מחירון של 165K.

פורסם
אבל לאור ההיסטוריה של פיג'ו השוק בארץ לא מקבל את הרכבים(בכלל של הצרפתים) בצורה טובה.

אם אני מבין נכון הירידת ערך הכי גדולה של רכבים של הצרפתי(כמובן שלדעתי לא בצדק). אבל בגלל חלקים לא איכותיים ועלות תיקונים גבוהה אולי אפשר להבין

קצת סתירה אצלך שהרי אם החלקים לא איכותיים ועלות התיקונים גבוהה, דווקא יש בסיס לירידת הערך והיא לגמרי מוצדקת. בקיצור עולה הרושם שאתה חולק את הסטיגמה הידועה בשם "צרפתי זה זבל עם חשמל עזתי וכל היום במוסך" אבל רוצה להראות חופשי ממנה, לא כל כך הולך ביחד.

פורסם
קצת סתירה אצלך שהרי אם החלקים לא איכותיים ועלות התיקונים גבוהה, דווקא יש בסיס לירידת הערך והיא לגמרי מוצדקת. בקיצור עולה הרושם שאתה חולק את הסטיגמה הידועה בשם "צרפתי זה זבל עם חשמל עזתי וכל היום במוסך" אבל רוצה להראות חופשי ממנה, לא כל כך הולך ביחד.

אולי עם פיג'ו 3008 יהיה שינוי והשוק יקבל את הצרפתיות יותר טוב.

פורסם

יש אנשים שמתייחסים למוצא של הרכב, ויש אנשים שיראו דגם מוצלח.

לדוגמא, ל3008 הקודם היו בעיות אמינות בגלל המנוע הדפוק עד 2015 , וגם אחרי 2015 הערך שלו לא נשמר יותר טוב כי המוניטין שלו כבר נשרף.

אחת הסיבות שהיבואן לא מביא משלוחים גדולים של הדגם החדש זה לנסות לייצר לו שמירת ערך טובה יותר.

אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך.

פורסם (נערך)

טוב שלחתי הודעה פרטית ללובינסקי, נראה אם בכלל מישהו יקרא אותה.

להלן הנוסח (שאינו מחייב, זאת רק פנייה ראשונית ונוכל לבצע התאמות בהמשך ככל שבכלל תהיה הענות):

"לובינסקי שלום,

אני וחברי פורום נוספים מתעניינים ברכישת הפיז'ו 3008.

כרגע מדובר על 5 מתעניינים.

במסגרת שיתוף הפעולה שלכם עם הפורום, כך שבעבר אף הצעתם רכבים אחרים ןאף את הדגם הקודם של הפיז'ו 3008 בתנאי מבצע שכלל הנחות ו/או הטבות לחברי הפורום, נבקש לדעת האם תוכלו להעניק לנו תנאי רכישה מיוחדים לפיז'ו 3008.

אנחנו מתכוונים להנחה ו/או טרייד אין במחיר מחירון ו/או מימון ללא ריבית ו/או תוספת אבזור ו/או התחייבות לטרייד אין או רכישה חוזרת עתידיים במחיר מחירון וכיוצ"ב.

לצורך השלמת התמונה נציין כי לגבי דגמים אחרים שאתם מייבאים של פיז'ו וסיטרואן, אתם יוצאים השכם והערב במבצעים שונים, כפי שגם יבואנים אחרים עושים כדי לשפר את כדאיות הרכישה.

מבירור שערכנו לאחרונה עולה כי לגבי הפיז'ו 3008 אין שום מבצע.

עקב כך הרכישה שלו הופכת להיות לא אטרקטיבית לעומת רכבים אחרים.

לצורך העניין נציין לדוגמה כי על הניסאן אקסטרייל קרוסאובר מקביל בקטגורייה, ניתנת בימים אלו במסגרת מבצע הנחה של 15 אלף ₪!

נציין עוד כי לדעתנו למותג פיז'ו תדמית חלשה בישראל דבר שגורם לסחירות נמוכה וירידת ערך גבוהה יותר לעומת רכבים ממותג יפני/ קוריאני. נושא זה גורע גם מאטרקטיביות כדאיות הרכישה.

לאור הסיבות הנ"ל אנו נשמח לרכוש את הפיז'ו 3008, אבל רק במסגרת תנאי מבצע כנ"ל.

אציין כי פתחנו שרשור מיוחד לגבי נושא זה בפורום במסגרתו הובעה ההתעניינות של חברי הפורום הנ"ל ואם אכן תהיה הענות מצידכם ותסכימו שנפרסם את תנאי המבצע בשרשור הנ"ל וככל שהמבצע יהיה טוב יותר, אנו מעריכים שעוד חברי פורום יצטרפו לרכישה.

נציין כי ברצון כולנו לקבל את הרכב בחודש ינואר 2018 ונבצע את הזמנה זמן מספיק מראש לצורך כך.

בברכה"

דרך אגב בעבר לובינסקי הציעו רכבים במבצע לחברי הפורום, בטגוריית מבצעים לחברי הפורום, כך שזה לא דבר זר להם, כדלקמן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?604395-%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2-%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%97%D7%93-%D7%9C%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%A9%D7%99-%D7%A7%D7%90%D7%A8%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9D-%D7%A2%D7%9C-%D7%9E%D7%A1%D7%A4%D7%A8-%D7%9E%D7%A6%D7%95%D7%9E%D7%A6%D7%9D-%D7%A9%D7%9C-%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%99-%D7%A4%D7%99%D7%92-%D7%95-%D7%95%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F&highlight=%D7%9C%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%A1%D7%A7%D7%99

אני שכחתי שיש קטגורייה כזאת בכלל בפורום.

שיהיה לנו בהצלחה :-D

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...