Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
green - כל כך הרבה זמן הקדשת לנושא קבוצת הרכישה של חברי הפורום,

מאוד מפליא שעדיין לא מצאת את הזמן לבצע נסיעת מבחן בפיג'ו 3008.

אולי לאחר נסיעת המבחן שתבצע תרגיש שהרכב לא מתאים לך.

קודם כל לא הקדשתי כל כך הרבה זמן לקבוצת הרכישה פתחתי את השרשור רק אתמול....

פשוט ללא מבצע הרכב לא רלבנטי בשבילי ואני מעדיף לא לקחת סתם נסיעת מבחן שבעקבותיה אהיה חשוף כנראה גם לניסיונות מכירה שאני לא אוהב.

אם בסופו של דבר יהיה מבצע טוב לחברי הפורום והרכב לא יתאים לי לאחר נסיעת מבחן, אז לפחות עשיתי שירות לשאר חברי הפורום המתעניינים :-P

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תגובות 392
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אני חייב לציין שזה תמוה ביותר בעיני. זה לא סתם רכב שאתה מתעניין בו. זה רכב שאתה כלכך מתעניין בו שאתה טורח לנסות ולפתוח קבוצת רכישה עבורו, אבל לא מסקרן אותך מספיק כדי לגשת לבצע נסיעת מבחן? איך אתה יודע שהרכב מתאים לך? איך אתה יודע שהנסיעה בו נוחה לך? מצטער אבל אני לא קונה את זה שאתה לא רוצה לבצע נסיעת מבחן ברכב שמעניין אותך עד כדי כך כי אתה לא רוצה שינסו למכור לך פשוט תירוץ מוזר.

תכלס אתה באמת לא מתעניין בלקנות 3008, אתה מתעניין בלקנות הנחה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

אשמח באם תוכלו לתת תשובה יותר מדויקת, אם לא ניתן בציבור אז לפרטי.

למה נראה לך שיש להם תשובה מדוייקת לתת ובכוונה לא נותנים לך...? :roll:

כתבו לך בפירוש שיש הרבה משתנים שלא תלויים בהם.

פורסם
למה נראה לך שיש להם תשובה מדוייקת לתת ובכוונה לא נותנים לך...? :roll:

כתבו לך בפירוש שיש הרבה משתנים שלא תלויים בהם.

כי קשה לי לקבל את זה שיבואן רכב כל כך קלולס בקשר לרכב כל כך אטרקטיבי.

זה לא שאין לו שילוב מנוע גיר רלוונטי לארץ, יש לו ועוד איך.

כבר באמצע 2016 לובינסקי מסרו לכתבי רכב שצפוי להגיע בתחילת 2017, אז מה קרה פתאום?!

אם באמת אין להם שום הערכה זה גם בסדר, במקרה זה בדר״כ מוסרים שבודקים את נושא הייבוא לארץ וכרגע אין צפי מתוכנן.

יש לא מעט יבואנים שנוהגים כך..

פורסם
אני חייב לציין שזה תמוה ביותר בעיני. זה לא סתם רכב שאתה מתעניין בו. זה רכב שאתה כלכך מתעניין בו שאתה טורח לנסות ולפתוח קבוצת רכישה עבורו, אבל לא מסקרן אותך מספיק כדי לגשת לבצע נסיעת מבחן? איך אתה יודע שהרכב מתאים לך? איך אתה יודע שהנסיעה בו נוחה לך? מצטער אבל אני לא קונה את זה שאתה לא רוצה לבצע נסיעת מבחן ברכב שמעניין אותך עד כדי כך כי אתה לא רוצה שינסו למכור לך פשוט תירוץ מוזר.

תכלס אתה באמת לא מתעניין בלקנות 3008, אתה מתעניין בלקנות הנחה.

נחמד לסובב את הדברים, רשמתי שגם אם נקבל הנחה טובה רכישת הרכב תלויה בנסיעת מבחן....

אם הייתי מחפש הנחה הייתי נכנס מחר בבוקר לסוכנות ניסאן ורוכש אקסטרייל בהנחה של 15 אלף ₪ וקשקאי בהנחה של 11 אלף ₪ (והחל ממחיר ריצפה של 133 אלף ₪ בלבד למיטב זכרוני) (אני עמית חבר), או רוכש לפני כמה שבועות סובארו פורסטר במבצע שכלל טרייד אין במחיר מחירון + 10 אחוז תוספת (במקרה שלי מדובר על כ- 10 אלף ₪ תוספת על מחיר הרכב שלי), או רוכש מאזדה cx5 כמו שלי רק חדשה יותר בהנחה של 15 אלף ₪ במבצע שהיה בשבועות האחרונים ועוד כהנה וכהנה דוגמאות.

בוודאי של הייתי מכניס ראש בריא למיטה שהחולה ששוכב בה הוא התדמית של פיז׳ו מתלוצצת עם מוסכנקיה...

אני בהחלט מחפש את העיסקה הכי טובה שאני יכול לקבל מבין הרכבים שיעלו לגמר והנחה או הטבה אחרת שציינתי יכולה כמובן להשפיע על כך באופן מהותי.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

מצטרפת לקבוצתית. 3008 פרימיום בנזין ב 160 (לא שקל יותר :)

לחילופין, פרימיום דיזל ב 150.

אספקה עד ינואר, ואני לא מוכן להתפשר על צבע.

מוכן לוותר על גג פנורמי.

ואל תספרו סיפורים שאין מאיפה לחתוך, אנחנו מכירים טוב מאד את המספרים (כולל את ההחזרים בגין פליטת מזהמים נמוכה ואבזור בטיחותי).

אגב, היחס שמקבלים בסוכנות (הרצליה) הוא מתחת לכל ביקורת.

פורסם

תגיד, זה נראה לך שוק בתאילנד? תיכף תכתוב ללובינסקי על מחשבון כמה אתה מוכן לשלם ותראה להם.

150K על פרימיום דיזל זו הנחה של כמעט 15K. בנוסף אתה גם לא מוכן להתפשר על צבע ורוצה אספקה עד ינואר. מה נגיד? החיים דבש.

במחילה מכבודך אבל תגובות כאלה מוזילות את כל הרעיון הזה של קבוצת הרכישה.

פורסם

זו בחורה.

בלי קשר, אל תיקח את זה אישית ואל תיפגע בשם לובינסקי (אני מניח שהם גם לא נפגעו)

הם גולשעם בפורום, רואים פוסטים.

נראה שאם ילכו לקראת הרכישה הקבוצתית כאן בפורום הם יצליחו לספק מספר לא רע של מכירות...אז למה לא?

בכלל כמות ה"נעלבים" כאן די מדהימה אותי

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
זו בחורה.

אני לא מוכן להתפשר על צבע.

מוכן לוותר על גג פנורמי.

בחורה שכותבת בלשון זכר זה די מוזר.

אל תיקח את זה אישית ואל תיפגע בשם לובינסקי (אני מניח שהם גם לא נפגעו)

הם גולשעם בפורום, רואים פוסטים.

נראה שאם ילכו לקראת הרכישה הקבוצתית כאן בפורום הם יצליחו לספק מספר לא רע של מכירות...אז למה לא?

בכלל כמות ה"נעלבים" כאן די מדהימה אותי

להפגע? ממה יש לי להפגע? אני רק חושב שצריך להיות מציאותיים.

אם פותחים קבוצת רכישה רצינית ובאים גולשים שסתם כותבים בעצמם מחיר כמו בשוק, זה הורס את ערך הקבוצה עצמה.

פורסם

אם כל הכבוד ללובינסקי או כל יבואן אחר, קבוצת רכישה מקימים ע״י הכתבת מחיר.

גרין כל הכבוד על המהלך, היה נכון לדעתי לגבש קבוצה קודם כל. בהתאם למס׳ המצטרפים להגיש להגיש הצעת מקסימום לכל דגם.

ואז להיכנס למשא ומתן אם צריך.

ולזה או זו שרשמ/ה דרישות, ככה מתנהלת קבוצה, מגיעה עם הדרישות שלה, זה הכוח שלה.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

אני מניח שליבואן יש את היכולת לתת הנחות בסדר גודל של בין 5-10 א"ש על הרכב על פי רמת הגימור , בערך מה שהוא נותן בכל מבצח חבר כזה ואו אחר.

היבואן מוכר היטב את ההקצאה שלו של ה 3008 ולכן ככל הנראה אינו חש צורך בשלב הזה להורדת מחירים ברמות המבוקשות פה של 15 א"ש.

די משעשע אותי העובדה שחלק מהמגיבים פה אשר כביכול מעונינים ברכב מאוד מודאגים מהמוניטין של יצרן הרכב ואו לחלופין לא טרחו כלל לנהוג ברכב כיוון שחלילה אם ימצא חן בעיניהם תהיה להם בעיה עם גובהה ההנחה...

שורה תחתונה לדעתי , מי שמעונין ברכב יבצע ראשית נסיעת מבחן ולא יתחיל את ההליך בגובהה ההנחה , שנית החוויה שלי בלובינסקי בסניף המפרף בחיפה היא דווקא טובה מאוד , קבעתי תור מראש , השירות היה ללא דופי וסבלני , מצד שני לא התחלתי את השיחה בזילזול במותג והתדמית בשוק ..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מסכים עם כל מילה שלך CX25GTI.

אגב קיבלנו שירות מצוין בכפר סבא כשרכשנו לאמא שלי (פרמיום בנזין), וחבר שהזמין עכשיו פרמיום דיזל בחיפה אומר שהיחס מצוין.

פורסם

עולה הרושם שיוזם הקבוצה, כמו גם חלק נכבד מהחמישה שישה שמוכנים להצטרף ( וגם בהנחה שכולם רציניים וה CX 5 החדש לא עושה להם עיניים פתאום, זה עדיין לא מספר שיצדיק חריגה ממהנחות שניתנות, אם בכלל, לקונה הבודד ), פשוט לוקחים בחשבון שמדובר באוטו צרפתי עתיר סטיגמות בשל מוצאו, כאלו שיבואו לביטוי במחירו כשירצו למכור הלאה ולכן רוצים עכשיו השתתפות היבואן בירידת הערך הצפויה, אחרת לא מענין. לגיטימי ? כן בהחלט, ריאלי ? אני קצת מפקפק, אבל שיהיה בהצלחה.

פורסם (נערך)

עולה הרושם גם שחלקם יותר עושים טובה לובינסקי מאשר קונים ממנו רכב. הרי יש כל כך הרבה עסקאות טובות בחוץ עם הנחות גדולות אז שיעשה טובה ויעשה גם הנחה ואז נעשה נסיעת מבחן ואולי נקנה את הרכב שלו.

אם מישהו פה מחפש את העסקה הכלכלית הכי נכונה אז שקודם לא יקנה רכב חדש, שיחכה שנה-שנתיים ויקנה את ה״זבל״ הצרפתי הזה במחיר ״מרוסק״. אם מישהו מתעקש על חדש אני ממליץ לו לקנות מאזדה CX5 או קיא ספורטאג׳ מדגם מאובזר. השוק שלהם חזק, ירידת הערך מתונה יחסית ויש הנחות פשוט מדהים.

זה באמת יעוץ לפני רכישה.

ל3008 איכויות רבות, המחיר שלו בהחלט תחרותי, על העצוב שלו יש קונצנזוס חיובי גם אצל שונאי פג׳ו. כן יש לגביו נעלם, הוא ממותג שקיבל כמה מכות למוניטין. אישית אני חושב שהוא יצליח בכל זאת, ועדיין הוא לא מתאים לכל אחד, ועולה אצלי הרושם שיעשו לעצמם טובה גדולה חלק מהאנשים אם פשוט לא יקנו אותו. הם יהיו עצובים הרבה פחות אם בעוד שנתיים הם יתניידו על ספורטאג׳ מאובזר ולא על 3008 שהצליח מאוד, מבוקש מאוד ושמר על מחירו. מאשר אם הם יתניידו על 3008 שנכשל במקום על ספורטאג׳ שמחירו ירד כצפוי וקל למכור אותו.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לא לגמרי בטוח שיהיה קל למכור ספורטאז' בהתחשב בכמויות הכמעט בלתי נתפסות שקונים אותו חדש מהחנות, הקונים ביד שניה יהיו די מפונקים קרוב לודאי, זה מנסיון עם קיה אחרת כזו שקוראים לה פיקנטו והיתה גם יד ראשונה, גם כלום קילומטראז' וגם חפה מטלפונים של קונים. מצד שני בראבו חסרת יחוס זוכה לחיזורים נלהבים של קונים פוטנציאליים, ענין של כמויות בשוק כנראה. וכמה שלא ימכרו מה 3008 זה יהיה עדיין חלקיקון מכמות הספורטאז'ים שנפלטים לכבישים. ואם ה 3008, שכזכור מרבית המכירות ממנה הן של דגם הדיזל החסכוני בהרבה מהקוריאנית הצמאה, לא תגלה אמינות יוצאת דופן לרעה, יש לה דווקא סיכוי לא רע בשוק היד השניה בעתיד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...