Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה פורום משעמם המקום הזה הפך להיות... יותר כמו פורום רואי חשבון מחובבי רכב... [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תגובות 392
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אגב, היום הושקה ה-CX5 החדשה ומחירה זהה ל-3008 פרימיום וגם האבזור שלה מקביל לו (אין גג שמש אך יש פריטים אחרים שאין ב-3008 פרימיום), כך שאיך בדיוק התמחור של 3008 אטרקטיבי?!

יש עוד איבזור בפיז׳ו שאין במאזדה, כמו בקרת שיוט אקטיבית, אנדרואיד/אפל פליי (מאזדה אומרים שיוסיפו את זה בשלב מאוחר יותר), מראות מתכוונות ברוורס, חיישנים הקפיים ועוד כמה דברים שאני לא זוכר כרגע. בנוסף הפיזּו שימושית יותר בגלל בג'אז גדול משמעותית, המנוע שלה נמרץ יותר, היא זריזה יותר ובאופן כללי מודרנית יותר. המאזדה נראית אחלה באמת ואני אוהב את מה שהם עשו עיצובית עם החדשה, אבל במחירים הלא זולים שלה בכלל, אני לא רואה איזה יתרון יש לה (כמכונית) על הפיזּו.

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם
יש עוד איבזור בפיז׳ו שאין במאזדה, כמו בקרת שיוט אקטיבית, אנדרואיד/אפל פליי (מאזדה אומרים שיוסיפו את זה בשלב מאוחר יותר), מראות מתכוונות ברוורס, חיישנים הקפיים ועוד כמה דברים שאני לא זוכר כרגע. בנוסף הפיזּו שימושית יותר בגלל בג'אז גדול משמעותית, המנוע שלה נמרץ יותר, היא זריזה יותר ובאופן כללי מודרנית יותר. המאזדה נראית אחלה באמת ואני אוהב את מה שהם עשו עיצובית עם החדשה, אבל במחירים הלא זולים שלה בכלל, אני לא רואה איזה יתרון יש לה (כמכונית) על הפיזּו.

אם אני לא טועה אז עניתי לך כבר בשרשור שך מאזדה.

לגבי המחיר, קצת מצחיק שאתה מציין את זה כי כרגע לפחות המחיר שלה זול משמעותית מזה של ה-3008 פרימיום הנמרצת (כלומר בנזין) שעולה 175,000 או 180,000₪ כפי שנמסר לי (כי צריך להוסיף 5,000₪ על חבילת השקה שאין לי מושג מה היא כוללת).

אם אתה מדבר על מנוע הדיזל אז הוא אולי חסכוני אך הוא בהחלט לא נמרץ ולא שקט במיוחד.

בקרת שיוט אקטיבית להבנתי אין בפיז׳ו גם אם בקטלוג מופיע.

חישנים היקפיים זה נחמד אבל לא כזה ביג דיל.

למאזדה יש מושבי עור בהירים (הרבה יותר נאים מאלו של ה-3008 שמשולבים בד אם אני לא טועה ומגיעים בצבע שחור).

יש גם תאורת לד מלאה (אם אני זוכר נכון ב-3008 זה הלוגן).

אני מניח שיש עוד דברים לפה ולשם, אבל סה״כ הן מאובזרות דיי דומה.

לגבי מודרנית, מה בדיוק מודרני יותר ב-3008, מסך המגע שמסרבל את השליטה על המזגן?

יש לה עיצוב מודרני זה נכון, ומצד שני למאזדה יש עיצוב אלגנטי ומוקפד יותר עם חומרים איכותיים יותר.

סה״כ אין שום סיבה ש-3008 תעלה יותר מהמאזדה, הציבור עדיין לא הפך את עורו...

פורסם

למאזדה חומרים איכותיים יותר? לא.

מנוע הדיזל לא נמרץ ולא שקט? בטח שכן.

האם עשית נסיעת מבחן על ה 3008 דיזל? כי אני כן.

מבחינת הנדסת אנוש, נוחות., איכות החומרים ובידוד הרעשים ה 3008 טובה לאין שיעור מהמאזדה (ולמעשה זה היתרון המרכזי של האירופאיות על האסיאתיות, שים לב שלא אמרתי מילה על אמינות)

והפרימיום דיזל עולה 165.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

גרין, תודה על הזמן וההשקעה שלך בנושא.

אני באופן אישי מתכוון להגיע לסוכנות פיז'ו בשורק מחר בבוקר לקבל הצעה.

ההצעה היא פרטנית מסוכנות כלשהי ולא מלובינסקי עצמם? איך זה בעצם מתקדם מפה?

פורסם (נערך)

קריוס תודה!

נראה לי שבהתחלה לובינסקי לא ידעו איך לעכל את זה ולכן היו פניות עצמאיות מהסוכנות בתל אביב והרצליה, אני ציפיתי לפנייה ממנהל מכירות ארצי.

יש לי את הטלפון של מנהל הסוכנות בתל אביב ואני יכול להתקשר אליו, העניין הוא שאני לא יודע בכלל מה סדר גודל ההטבה שלובינסקי יכולים או רוצים לתת ואני לא רוצה לעשות מעצמנו צחוק בדרישות שיראו בעיניהם אולי מופרכות (כמובן שנקודת הפתיחה שלנו היא לא בהכרח גם נקודת הסגירה שלנו אבל עדיין).

אני חשבתי על דרך (וגם כתבתי את זה בפרטי לאחד מחברי הקבוצה) שלובינסקי יציעו לנו הצעה, הייתי מעדיף שזאת תהיה ההצעה הכי טובה שלהם ולא נקודת פתיחה כדי למנוע מסחרה, אבל שיאפשרו לכל אחד מאיתנו שירצה לבצע התאמות שמתאימות לו.

לצורך הדוגמה בלבד (המספרים היפותטיים) אם נניח שלובינסקי יעניקו לנו הנחה של 15 אלף ₪, אני לדוגמה אעדיף הנחה של 7,000₪ + טרייד אין במחיר מחירון (זהה למבצע אמיתי שהיה לגבי סיטרואן c4 פיקאסו לאחרונה) חבר אחר יעדיף לקבל את כל ההנחה וחבר נוסף יעדיף הנחה של 7,000₪ ותוספת אבזור בחינם בהפרש, או אחריות ארוכה יותר.

אולי לובינסקי יכולים להציע כמה אפשרויות כמו שציינתי מראש.

אולי תהיה ללובינסקי הצעה אחרת, למשל לסגור פרטנית עם כל אחד.

ואולי הם לא יציעו כלום בסוף, גם אפשרות.

אני קורא לנציג לובינסקי בפורום לעדכן אותנו בעמדתם.

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

הנחה של 15k? הלוואי ומאחל לכם בהצלחה אבל אני פשוט לא רואה את זה קורה (אשמח לאכול אצ הכובע אם כן...).

פורסם

לנציג לובינסקי אנחנו 8 מתעניינים בינתיים

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
אם אני לא טועה אז עניתי לך כבר בשרשור שך מאזדה.

לגבי המחיר, קצת מצחיק שאתה מציין את זה כי כרגע לפחות המחיר שלה זול משמעותית מזה של ה-3008 פרימיום הנמרצת (כלומר בנזין) שעולה 175,000 או 180,000₪ כפי שנמסר לי (כי צריך להוסיף 5,000₪ על חבילת השקה שאין לי מושג מה היא כוללת).

אם אתה מדבר על מנוע הדיזל אז הוא אולי חסכוני אך הוא בהחלט לא נמרץ ולא שקט במיוחד.

בקרת שיוט אקטיבית להבנתי אין בפיז׳ו גם אם בקטלוג מופיע.

חישנים היקפיים זה נחמד אבל לא כזה ביג דיל.

למאזדה יש מושבי עור בהירים (הרבה יותר נאים מאלו של ה-3008 שמשולבים בד אם אני לא טועה ומגיעים בצבע שחור).

יש גם תאורת לד מלאה (אם אני זוכר נכון ב-3008 זה הלוגן).

אני מניח שיש עוד דברים לפה ולשם, אבל סה״כ הן מאובזרות דיי דומה.

לגבי מודרנית, מה בדיוק מודרני יותר ב-3008, מסך המגע שמסרבל את השליטה על המזגן?

יש לה עיצוב מודרני זה נכון, ומצד שני למאזדה יש עיצוב אלגנטי ומוקפד יותר עם חומרים איכותיים יותר.

סה״כ אין שום סיבה ש-3008 תעלה יותר מהמאזדה, הציבור עדיין לא הפך את עורו...

אי אפשר להתווכח על עובדות וזה פשוט לא נכון שהן מאובזרות דומה, וההשוואה שלך לא נכונה.

לגבי המחיר הגרסא הבסיסית של המאזדה (אקסקיוטיב) אמנם מאובזרת מהפיז׳ו דיזל (אקטיב) אבל גם משמעותית יקרה יותר, והפיזו דיזל פריום טיפה זולה מהמאזדה הבסיסית. רמת הגימור האמצעית במאזדה (לקצ׳ורי) דומה לפרמיום בפיז׳ו (אפילו טיפה יקרה ממנה).

לטעון שהדיזל לא שקט, בניגוד לכל מבחן שיצא לי לקרוא עליה זה קצת מוזר.

לא יודע מאיפה החלטת שאין בקרת שיוט אקטיבית בפיז׳ו אבל בהחלט יש.

המושבים במאזדה נראים נהדר אבל עור מלא פה בארץ זה לא תמיד יתרון בטח לא כשאין קירור או יכולת להדליק מזגן מראש. המושבים בפיז׳ו משולבי בד אבל נראים מצוין וברוב הצבעים מגיעים בגוון בהיר, לא שחור.

לגבי מסך המגע הוא ממש לא מסורבל, כי בניגוד ל308 יש כפתורי קיצור וזה עובד יופי.

אגב יש עוד איבזור בפיז׳ו שלא ציינתי ושאין במאזדה כמו מושבים מחוממים ויותר חשוב keyless מלא, שלפחות ממה שראיתי לא קיים במאזדה, לא באקסקיוטיב ולא בלקצ׳ורי.

פורסם
קריוס תודה!

נראה לי שבהתחלה לובינסקי לא ידעו איך לעכל את זה ולכן היו פניות עצמאיות מהסוכנות בתל אביב והרצליה, אני ציפיתי לפנייה ממנהל מכירות ארצי.

יש לי את הטלפון של מנהל הסוכנות בתל אביב ואני יכול להתקשר אליו, העניין הוא שאני לא יודע בכלל מה סדר גודל ההטבה שלובינסקי יכולים או רוצים לתת ואני לא רוצה לעשות מעצמנו צחוק בדרישות שיראו בעיניהם אולי מופרכות (כמובן שנקודת הפתיחה שלנו היא לא בהכרח גם נקודת הסגירה שלנו אבל עדיין).

אני חשבתי על דרך (וגם כתבתי את זה בפרטי לאחד מחברי הקבוצה) שלובינסקי יציעו לנו הצעה, הייתי מעדיף שזאת תהיה ההצעה הכי טובה שלהם ולא נקודת פתיחה כדי למנוע מסחרה, אבל שיאפשרו לכל אחד מאיתנו שירצה לבצע התאמות שמתאימות לו.

לצורך הדוגמה בלבד (המספרים היפותטיים) אם נניח שלובינסקי יעניקו לנו הנחה של 15 אלף ₪, אני לדוגמה אעדיף הנחה של 7,000₪ + טרייד אין במחיר מחירון (זהה למבצע אמיתי שהיה לגבי סיטרואן c4 פיקאסו לאחרונה) חבר אחר יעדיף לקבל את כל ההנחה וחבר נוסף יעדיף הנחה של 7,000₪ ותוספת אבזור בחינם בהפרש, או אחריות ארוכה יותר.

אולי לובינסקי יכולים להציע כמה אפשרויות כמו שציינתי מראש.

אולי תהיה ללובינסקי הצעה אחרת, למשל לסגור פרטנית עם כל אחד.

ואולי הם לא יציעו כלום בסוף, גם אפשרות.

אני קורא לנציג לובינסקי בפורום לעדכן אותנו בעמדתם.

מה שאתה מתאר הוא לא קבוצת רכישה אלה קבוצת שוק.

בקבוצת רכישה מה שמקובל זה שמקבלים דיל. דיל אחד לא 10.

מה שאני הייתי עושה במקומך זה קודם כל מארגן את רשימת הקונים הרציניים, וקונים רציניים זה קונים שבהינתן א ב ג (מציאותיים) הם חותמים על טופס הזמנה. אתה למשל לא קונה רציני, אפילו נסיעת מבחן לא ביצעת ואתה מתנה את הקניה בזה אז קודם תיסגר על עצמך.

לאחר שתהיה לך רשימת קונים רציניים לפי ההגדרה שנתתי קודם פנה ליבואן ותגיד לו למה אתם מצפים בצורה ברורה ולא לשנות את דעתכם כל דקה.

כרגע אתה רוצה שהוא יגיד לך מה הוא מוכן לעשות בלי שאתה בכלל סגור על הרכב. אם אתה לא סגור לך תידע מה קורה עם האחרים.

בקיצור לא רציני בכלל ושמים לב לזה לאורך רוב השרשור, 15K שקלים הנחה? נו באמת. זה גם לא מציאותי וגם יעשה ליבואן יותר נזק מתועלת. כבודו של הפורום במקומו מונח אבל לדעתי זה ייצר יותר רעש שלילי אצל רוכשים טריים מאשר רעש חיובי בפורום.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
למאזדה חומרים איכותיים יותר? לא.

מנוע הדיזל לא נמרץ ולא שקט? בטח שכן.

האם עשית נסיעת מבחן על ה 3008 דיזל? כי אני כן.

מבחינת הנדסת אנוש, נוחות., איכות החומרים ובידוד הרעשים ה 3008 טובה לאין שיעור מהמאזדה (ולמעשה זה היתרון המרכזי של האירופאיות על האסיאתיות, שים לב שלא אמרתי מילה על אמינות)

והפרימיום דיזל עולה 165.

למאזדה אמורים להיות חומרים איכותיים יותר כך על פי כל ביקורת שקראתי. אתה אומר שלא, אולי.. את זה אני אבדוק בקרוב.

מנוע הדיזל חביב ביחס לבנזין חלש אך הוא לא "נמרץ" וזאת יגידו גם המספרים היבשים (תאוצה מ- 0-100 למשל). כאשר אומרים "נמרץ" אני מצפה לקצת יותר מבינוני מינוס.. לשם השוואה, המאזדה תהיה מהירה יותר מה-3008 בתאוצות מהמקום וכנראה גם בתאוצות ביניים.

האם עשיתי נסיעת מבחן, בהחלט כן, כבר בשנה שעברה. האם הרכב השתנה בשנת 2017?! אני זוכר שבאתי למבחן עם רף ציפיות גבוה מאוד בעיקר בגלל כל ההייפ שיש מסביב לרכב (גם כאן אגב) ובסופו של דבר גיליתי רכב נחמד אבל לא כפי שמתארים אותו בהגזמות פרועות (ראה ערך "נמרץ").

המנוע לא שקט במיוחד, אולי הוא שקט ביחס לדיזל אך ביחס לבנזין הוא לא שקט ובהחלט ניתן לשמוע אותו בכל מהלך הנסיעה (אין לי מושג איזה רפרנס יש לך אך זה בהחלט יכול לשנות לך את התמונה).

הנדסת האנוש של ה-3008 זה בהחלט לא הצד החזק שלה, עיצוב כן אבל הנדסת אנוש לא, לפחות לא כל זמן שצריך לעשות הכל ממסך המגע (לכוון מזגן ממסך מגע, למה זה טוב?!)

נוחות - זו שאלה טובה מי נוחה יותר, ה-3008 או ה-CX5, זה תוכל לקבוע רק לאחר מבחן השוואתי, בינתיים אני קורא ביקורות דיי טובות על ה-CX5 כך שאני ממש לא בטוח שהיא נחותה.

בידוד רעשים של ה-CX5 טוב יותר ככל הנראה, אך שוב צריך נסיעת מבחן השוואתית.

פורסם
לנציג לובינסקי אנחנו 8 מתעניינים בינתיים

אני לא חושב שפניה על גבי הפורום זו הדרך היעילה להתנהל.

ניסית לשים פתק בבקבוק ולשלוח בים?

אולי תנסה יונת דואר?

שמעתי שיש איזה שמאן בגליל, שהשתלם אצל הנבאחו שמונה שנים, והוא מעביר קורסים באותות עשן, אולי זה יעבוד?

דרך אגב אני לא יודע מי זה נציג לובינסקי בפורום, אבל לא בטוח שהוא מהמכירות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

גרין למען ההגינות, קודם כל בצע נסיעת מבחן.

בנוסף כדי להראות רצינות, כנס את כל המתעניינים, תפתחו קבוצה ותדונו ברצונותכם וברצינותכם ואז תפנו יחד ללובינסקי ותעדכנו.

לעלות פה ספוקולציות אם יתנו מה יתנו זו לא הדרך.

בהצלחה.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם
אני לא חושב שפניה על גבי הפורום זו הדרך היעילה להתנהל.

ניסית לשים פתק בבקבוק ולשלוח בים?

אולי תנסה יונת דואר?

שמעתי שיש איזה שמאן בגליל, שהשתלם אצל הנבאחו שמונה שנים, והוא מעביר קורסים באותות עשן, אולי זה יעבוד?

דרך אגב אני לא יודע מי זה נציג לובינסקי בפורום, אבל לא בטוח שהוא מהמכירות.

ראה מטה, המכתב כבר הגיע ליעדו, עכשיו זה בידיים שלהם.

חברים, מספיק שאחד מהאנשים כאן יזכה להנחה שתינתן לו בעקבות השרשור הזה, הרי ש- green כבר עשה מעשה.

ככלל, יש שידעים לעשות, יש שחושבים שיודעים לעשות, יש שיודעים לתרץ ויש שיודעים רק לייעץ. איזה מהם אתם?

תודה על התודות :lol:

בינתיים לובינסקי כבר הספיקו לענות ויפה שישנה התייחסות.

כדי לא להשאיר אותכם במתח ומאחר ואני לא חושב שלובינסקי התכוונו שאשאיר את פרטי המענה לעצמי להלן ציטוט המענה:

""

קרדיט ל- misterb על התמונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...