Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גרין, כל הכבוד על היוזמה. גם אני מעוניין בדיזל פרימיום.

הגברת עדיין לא משוכנעת להשקיע בצרפתיות, למרות שמאוד אהבה את הרכב, אבל אני מקווה שעם הנחה היא תסכים

• תגובות 392
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה על התודות :lol:

בינתיים לובינסקי כבר הספיקו לענות ויפה שישנה התייחסות.

כדי לא להשאיר אותכם במתח ומאחר ואני לא חושב שלובינסקי התכוונו שאשאיר את פרטי המענה לעצמי להלן ציטוט המענה:

"

בוקר טוב גרין,

האמת היא שראינו את הפוסט מהרגע הראשון שהוא עלה.

אנשי פיג'ו קראו / קוראים אותו כמובן, ואנחנו בודקים יחד עימם מה ניתן לעשות.

נעדכן בהקדם,

תודה על ההתעניינות,

צוות לובינסקי

"
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

מבלי לנסות לנחש מה תהיה התוצאה, צריך להעריך את לובינסקי שהוא מתייחס ומגיב....כל הכבוד.

הלוואי ויבואנים נוספים היו משקיעים כך בחברי הפורום....

פורסם
ואולי זה הזמן להעלות שאלת תם, מישהו מכיר סידור כזה של "קבוצת רכישה" שהצליח אצל איזה שהוא יבואן ?

מכיר באופן אישי בחור שהגיע יחד עם חבר לרכוש לנד קרוזר חדשה מהיבואן והם קיבלו הנחה מסויימת על שרכשו שניים.

אז נכון שברכב מעל 300K יש יותר משחק אבל בכל זאת יש תקדימים.

פורסם (נערך)

יבואנים נותנים הנחות והטבות גם ללקוחות בודדים אז למה לא ל"קבוצת רכישה", מדובר בעוד ערוץ מכירה.

מעבר לכך שלובינסקי ולמעשה כל היבואנים האחרים יוצאים במבצעים שונים על הרכבים שהם מייבאים, ה- 3008 היא היוצאת מהכלל ולא הכלל, לאור ההקצאות הנמוכות כנראה של ה- 3008, להתחיל במבצע עם קבוצה מצומצמת של "לקוחות מובחרים" זו דרך טובה לדעתי לכל הצדדים.

עריכה אחרונה על ידי green

פורסם

ירוק, ניסית לבדוק איזו הנחה אתה כן יכול לקבל על ה-3008 גם ללא "קבוצת רכישה"?

אני מציע לך לנסות ואולי תהיה מופתע.

זה אומנם לא יגיע להנחות חבר על אקסטרייל בגובה של 15K ש"ח, אבל זה יותר מהכלום שאתה חושב שהם נותנים.

אגב אני אישית מתעב את השיטה הזו של מסחרה שכל לקוח צריך לנהל מו"מ לקבלת הנחה פרטנית, אבל לצערי כך זה עובד.

ולנציג לובינסקי שקורא את הפוסט הזה, אולי תוכל לעזור ולענות פה מתי תגיע ה-5008 סוף כל סוף?

בסוף עוד אני ארכוש אקסטרייל בטעות... :roll:

פורסם

הטיעון שלך דווקא מצדיק יותר קבוצת רכישה שכזו.

אם גם ככה ניתן לקבל הנחה אם מתמקחים אז מה הבעיה בקבוצת רכישה?

אנחנו נחשוב שקיבלנו הנחה במיוחד בשבילנו, לובינסקי יתנו הנחה שגם ככה היו נותנים ללקוח רציני ועקשן,

וכולם יוצאים מרוצים.

• ספונסר פורום
פורסם
מתי תגיע ה-5008 סוף כל סוף?

שלום,

בלי התחייבות, בלי נדר, עם המון רצון ומאמצים, הכיוון הוא להנחית בארץ את ה 5008 בתחילת 2018.

אבל באמת באמת, אל תתפסו אותנו במילה על זה, יש הרבה משתנים שלא כולם תלויים בנו.

צוות לובינסקי

פורסם

זה אומנם לא יגיע להנחות חבר על אקסטרייל בגובה של 15K ש"ח, אבל זה יותר מהכלום שאתה חושב שהם נותנים.

אגב אני אישית מתעב את השיטה הזו של מסחרה שכל לקוח צריך לנהל מו"מ לקבלת הנחה פרטנית, אבל לצערי כך זה עובד.

ולנציג לובינסקי שקורא את הפוסט הזה, אולי תוכל לעזור ולענות פה מתי תגיע ה-5008 סוף כל סוף?

אלון כמו שאתה יודע, בירורים בסוכנות בחיפה זה לא דבר נעים, רק רציתי לברוח כמה שיותר מהר, אבל לפני כן אכן נאמר לי שאין טרייד אין במחיר מחירון ואין הנחות ועל הסגנון שזה נאמר אין צורך להכביר במילים.

לגופו של עניין, אם לובינסקי נותנים הנחה גם ללקוח בודד בסדר גודל שמתקרב להנחה שמקבלים על האקסטרייל, ולגבי קבוצת הרכישה הם יתאמצו ויתנו הנחה זהה כמו על האקסטרייל על דגם פרימיום דיזל, אני מחר בצהריים מתייצב בסוכנות בתל אביב עם פנקס שיקים ואני מעריך שתהיה איתי עוד חבורה לא קטנה... (בכפוף לנסיעת מבחן שעדיין לא ערכתי).

פורסם

green - כל כך הרבה זמן הקדשת לנושא קבוצת הרכישה של חברי הפורום,

מאוד מפליא שעדיין לא מצאת את הזמן לבצע נסיעת מבחן בפיג'ו 3008.

אולי לאחר נסיעת המבחן שתבצע תרגיש שהרכב לא מתאים לך.

פורסם
אלון כמו שאתה יודע, בירורים בסוכנות בחיפה זה לא דבר נעים, רק רציתי לברוח כמה שיותר מהר, אבל לפני כן אכן נאמר לי שאין טרייד אין במחיר מחירון ואין הנחות ועל הסגנון שזה נאמר אין צורך להכביר במילים.

לגופו של עניין, אם לובינסקי נותנים הנחה גם ללקוח בודד בסדר גודל שמתקרב להנחה שמקבלים על האקסטרייל, ולגבי קבוצת הרכישה הם יתאמצו ויתנו הנחה זהה כמו על האקסטרייל על דגם פרימיום דיזל, אני מחר בצהריים מתייצב בסוכנות בתל אביב עם פנקס שיקים ואני מעריך שתהיה איתי עוד חבורה לא קטנה... (בכפוף לנסיעת מבחן שעדיין לא ערכתי).

תהיה רציני, הנחה של 15K ש"ח לא תקבל מהסיבה הפשוטה שמחיר הרכב לא מנופח כל כך כמו במקרה של ה-X.

מעבר לכך אין להם מלאים תקועים לפני מתיחת פנים...

אני מניח (הנחה מבוססת כאמור) שניתן לקבל הנחה בגובה מחיר ההשקה אך לא הרבה מעבר לזה (5,000ש"ח +1,000-1,500 ש"ח נוספים)

יכול להיות שאני טועה ויתנו לך מבט עקום וזילזול (תלוי באיזה סניף..) :wink:

שלום,

בלי התחייבות, בלי נדר, עם המון רצון ומאמצים, הכיוון הוא להנחית בארץ את ה 5008 בתחילת 2018.

צוות לובינסקי

קודם כל תודה על המענה!

לצערי זה לא ממש מעודד כי זו בערך התשובה שקיבלתי איי שם בסוף 2016, בהתחלה אמרו תחילת 2017, אחר כך החליפו למחצית ראשונה 2017, לאחר מכן נתנו יעד קצת יותר ברור של אמצע יולי 2017 ולבסוף מסרו לי שלא יגיע כלל ב-2017..

האמת עכשיו כשאני חושב על זה אני מבין למה אישתי מציקה לי על החלפת הרכב, מסתבר שאני מושך את זה כבר יותר מידי זמן... :roll:

אשמח באם תוכלו לתת תשובה יותר מדויקת, אם לא ניתן בציבור אז לפרטי.

פורסם
שלום,

צוות לובינסקי

סלחו לי כולם אבל אני אנצל את ההזדמנות ואשאל; מתי תושק בארץ מתיחת הפנים של ה- 308 ואם כן אילו מנועים ואילו רמות גימור?

מצד שני, אם תתנו לנו כאן הנחה יפה, השאלה הנ״ל מתייתרת, לפחות עוברי. :-o

קרדיט ל- misterb על התמונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...