Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוכנות מאזדה (צ׳ק פוסט) ופיז׳ו קרובות מאוד.

אלא אם כן התכוונת ליד בת גלים..

מיצובישי יש רק ליד בת גלים אם אני לא טועה.

• תגובות 392
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי נסיעת מבחן בפיז׳ו, כפי שציינתי הייתי מעדיף לדעת אם יש בכלל רלבנטיות בשבילי מבחינת תנאי העיסקה ולא ״לבלות בנעימים״ בסוכנות בחיפה, נראה מחר על איזה צד אני אקום :-) ואם יהיה לי זמן כי הסוכנות של פיז׳ו באזור אחר.

אני ואחרים כבר אמרנו את זה, אבל אני עדיין לא מבין אותך. רכב שמעניין אותי ואני שוקל אולי לרכוש אני הולך לראות, אפילו אם זה רק מתוך סקרנות בשלב הזה. זה הגיון עקום לגמרי לבצע את הפעולות שאתה עושה בעניין (קבוצת רכישה, לא מעט זמן פה בפורום וכו) מבלי שיש לך מושג האם הרכב תכלס ימצא חן בעינך. אני לא מכיר אותך אבל זה ממש נראה מהצד כאילו אתה חושש לגשת לשם ושהרכב ימצא חן בעינך יותר מדי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

תשמע בשביל מישהו שלא רצה לשמוע כלל על פיז׳ו בשנים האחרונות, כמו בערך כל עמך ישראל, עד שדעתי התרככה בהדרגה למעשה עקב אלימינציה של רכבים אחרים בקטגורייה ממותגים שהייתי מעדיף לאור כך שלא התאימו לי ועוד לטיפוס קרצייה מחושבת כמוני, המעבר של אפילו רק לשקול רכישה של פיז׳ו זה לא פשוט.

בסוכנות בחיפה לא אוהבים לקוחות כמוני שמתלבטים, שואלים שאלות על טרייד אין ועל הנחות ועוד רוצים את הרכב רק בינואר, הייתי שם לפני כמה שבועות והחוויה לא היתה נעימה ואני באמת לא מעוניין לחזור לשם.

אני צריך שיהיה לי ״דרייב״ (תרתי משמע-:)) בשביל זה ואת הדרייב יכולים ליצור לובינסקי.

אבל נראה...

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
סוכנות מאזדה (צ׳ק פוסט) ופיז׳ו קרובות מאוד.

אלא אם כן התכוונת ליד בת גלים..

מיצובישי יש רק ליד בת גלים אם אני לא טועה.

חשבתי על הסוכנויות ברחוב יפו ליד בת גלים, אולי אוותר על מיצובישי ואפנה רק לסוכנות פיז׳ו ומאזדה בצ׳ק פוסט, שכחתי שיש סוכנות של מאזדה שם.

פורסם
יש מבצעים.

גם ללא קבוצת רכישה.[ATTACH]491120[/ATTACH]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

אני מתאר לעצמי שהפיז׳ו 3008 לא כלולה במבצע הזה.

פורסם

המבצע מתקיים כנראה בכל הסניפים כי קיבלתי היום טלפון מהסניף באשדוד.

שימו לב כי מימון 100% ניתן גם ללא היום מכירות וגם, מזה טרייד אין בתנאים מעודפים? מחיר מחירון? מי יודע מה התנאים ביום רגיל בשביל לדעת שבאותו היום תקבל משהו מועדף.

גם לדעתי מטרתם העיקרית ביום הזה, לקראת הגעת הדגמים החדשים, למכור את המלאים של הדגמים היוצאים, בעיקר 308, 208 ו- 508.

כנראה שעל 3008 יהיה משהו סמלי, אם בכלל.

מה שכן, אם יש כאן התארגנות רצינית, ניתן למנף את היום הזה ליוזמה....

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם

green - "בסוכנות בחיפה לא אוהבים לקוחות כמוני"

לדעתי גם בסוכנויות רכב נוספות לא אוהבים לקוחות עם התנהגות כשלך,

אך הלקוח לרוב צודק וישמחו לתת מענה לפניותיך.

זה קטע מאוד בולט וצורם לי במהלך קריאה כל הנכתב על ידך בשרשור.

ככל שאני קורא את הנכתב על ידך נראה כי אינך סגור

לגבי דגמי הרכבים שאתה מעוניין בהם -

נראה כי אתה עוסק ברכישה/הכתבת מחיר רכישת הרכב,

ברכישת הטבות ובקבלת תנאי טרייד אין המוכתבים על ידך

ובהבטחה לרכישה עתידית בתנאים שלא הגיוניים מצד יבואני הרכב.

באם אתה מעוניין לרכוש רכב כל שהוא בחודש ינואר 2018,

נראה לי שכדאי לך להירגע כרגע ולהתחיל לפעול מחדש בחודשים נובמבר/דצמבר.

כמובן שדעתי זאת לא אמורה כנראה לשנות את קו המחשבה שלך,

אך אתה יכול להמשיך ולתאם נסיעות מבחן בכל הרכבים הנראים לך

כמתאימים לצרכיך כך שבסוף תגיע אולי גם לפיג'ו 3008.

פורסם
חשבתי על הסוכנויות ברחוב יפו ליד בת גלים, אולי אוותר על מיצובישי ואפנה רק לסוכנות פיז׳ו ומאזדה בצ׳ק פוסט, שכחתי שיש סוכנות של מאזדה שם.

יש והיא הרבה יותר גדולה מזו שביפו, ובנוסף יש גם את פורד באותו המבנה בקומה למעלה (תוכל לבדוק גם את הקוגה אם תרצה).

שימו לב כי מימון 100% ניתן גם ללא היום מכירות וגם, מזה טרייד אין בתנאים מעודפים? מחיר מחירון? מי יודע מה התנאים ביום רגיל בשביל לדעת שבאותו היום תקבל משהו מועדף.

גם לדעתי מטרתם העיקרית ביום הזה, לקראת הגעת הדגמים החדשים, למכור את המלאים של הדגמים היוצאים, בעיקר 308, 208 ו- 508.

תנאי הטרייד אין בלובינסקי ״ביום חול״ הם בדר״כ מחירון לוי יצחק (לא משוקלל) מינוס 15-20%

אל תצפה לטרייד במחיר מחירון...

לא רואה שום פסול בהתנהלותו, זכותו (וחובתו) להתלבט על אחת כמה וכמה כשמדובר על פיז׳ו.

אני מניח שכמוני הוא ציפה שיהיו מבצעי חבר בפיז׳ו והתאכזב ולכן מנסה להביא ״למבצע״ משלנו.

אני יכול להעיד על עצמי שאם היה מבצע חבר (עם הנחה יפה) כנראה שגם אני הייתי עוזב את ההתלבטויות שלי בצד ורוכש את ה-3008 פרימיום.

אני גם מבין אותו שאין לו כוח לחזור שוב לסוכנות לצורך תאום נסיעת מבחן יקב יחס לא משהו בסוכנות, יש להם כישרון כזה..

גרין, תחפש בסוכנות בחור בשם צחי ותתנהל מולו, הוא חדש שם והרבה יותר ידידותי.

מעבר לזה, אם כבר התעניינת ברכב בעבר ויש את הפרטים שלך במערכת, אין שום סיבה שלא תוכל לתאם נסיעת מבחן בטלפון (וניתן לבקש שיפגשו אותך בבית/בעבודה כך שאתה יכול להימנע לחלוטין מביקור בסוכנות).

פורסם (נערך)

דעתך במקומה מונח, אבל מה שבטוח שלקוחות עם דעה כמו שלך היבואנים אוהבים,

נקודת המבט שלך חסרת תודעה צרכנית ומודעות לכוח שלנו כצרכנים, אני כלקוח לא צריך להתנצל שאני מתלבט ובוודאי לא צריך להימנע מלנסות לשפר עמדות.

לגבי פיז׳ו יש בעיית מלאים, אם אני רוצה לקבל את הרכב בינואר אני צריך להזמין בספטמבר שזה לא כל כך רחוק, עד אז אני צריך לסיים את הבדיקות שלי גם לגבי רכבים אחרים פוטנציאליים (איך אני אהיה סגור על רכבים אם אני צריך לבדוק אותם קודם? חלק מהרכבים כבר נבדקו ונפסלו על הנייר או לאחר בדיקה באולם התצוגה) בתוך הזמן הזה אני יוצא לחופשה בת שבועיים בחו״ל ושבוע בארץ, בשאר הזמן אני עובד, צריך לתאם נסיעת מבחן עדיף להתחיל זמן מספיק מראש.

עריכה אחרונה על ידי green

פורסם
התקשרתי לסוכנות בחיפה (בלית ברירה) כדי לקבוע נסיעת מבחן, הנציג אמר לי..... (ציין ביוזמתו טרייד אין- מוזר)

עכשיו אני מבין למה הנציג בחיפה דיבר איתי על טרייד אין, הוא כבר ידע שגם בחיפה יהיה את המבצע הזה.

הייתי מצפה מלובינסקי להודיע לנו על יום כזה ולנסות למנף אותו בעצמם, אולי זה עוד יקרה, לא מתאים להם זה גם בסדר גמור, כל צד פועל בצורה שטובה לו.

לבדוק מה יציעו זה כדאי בכל מקרה, עדיף עוד לפני יום המבצע, זה בוודאי ייתן לנו קנה מידה ואולי נוכל לקבל הצעה משופרת.

פורסם

תודעה צרכנית זה יופי, אבל צריך לקחת בחשבון שגם ממול יש בני אדם, קצת מביך יהיה מבחינתם להגיע אתך להסכמה על שיעור הנחה מרשים למדי וגם חריג, כי לפחות לגבי ה 3008 עוד לא היה כזה, רק בכדי לשמוע לאחר מעשה שבאמת תודה רבה לכם אבל עשיתי נסיעת מבחן והאוטו לא מתאים. אין ויכוח נדמה לי על זכותך לנסות ולהשיג הנחה גבוהה ככל הניתן, גם לא על התנית הקניה מצידך בהנחה כזו, גם לא על סיבתה ואפילו לא על התנהגות שונה לגמרי מול היבואנים האחרים ( לא זוכר דיבורים על קבוצת רכישה כשהמדובר במזדה שם כנראה אתה סבור שהמחיר טוב לך ), אבל ההגינות הבסיסית קוראת לפחות להבנה מצידך שהאוטו באמת מתאים לך בכדי שהצד השני יפשיל שרוולים ויכנס לסיפור הזה שלך. ולא צריך יותר מדי, באמת שלא, אנשים כבר עשו נסיעת מבחן על האוטו הזה, גם בפריפריה.

פורסם

דרך אגב לא מזיק למי שמגיע לאחת הסוכניות להסביר שיש עוד 7 מתעניינים, אולי ניתן לקדם זאת מלמטה במקום מלמעלה.

פורסם

מצטער אם אני מבאס מישהו מכם, אך אחרי שראיתי כמה סרטונים ותמונות על הCX-5 החדש, נראה לי שהוא פשוט קלף מנצח כאן,

לדעתי צריך לשנות את הכותרת ל"מאזדה CX-5 רכישה קבוצתית של חברי הפורום" , אם היה לי את התקציב הזה לרכב באמת שלא הייתי חושב יותר מדי.

כאן הספיקו לעשות לו מבחן דרכים, ונראה שהוא קצת עדיף על ה3008:

זה ה3008:

http://www.parkers.co.uk/peugeot/3008/

וזה הCX5:

http://www.parkers.co.uk/mazda/cx-5/

פורסם

אתה לא צריך להרגיש לא נעים, זה בסדר גמור, ממילא יתרונה המרכזי של ה 3008 היא לטעמי אופצית הדיזל החסכונית והזולה יחסית, במזדה אין את זה, לפחות לא כאן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...