Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלון, ההמלצה שלי היתה לגרין בפרט, מכיוון שסייר היום בין סוכנויות, מניח שיום שישי הינו יום פנוי אצלו.

לא הבנתי איך הבנת שהמלצתי לך.

קרדיט ל- misterb על התמונה

• תגובות 392
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בבקשה, פרימיום, ריפודים בהירים.

צולם בסוכנות בשורק סמוך להשקה.

20161211_182311.jpg

20161211_182251.jpg

20161211_182220.jpg

20161211_182206.jpg

20161211_182153.jpg

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם (נערך)

עברתי עכשיו על מפרט הרכב של פיז׳ו שקיבלתי ואכן מופיע ״מושבים בריפוד בד משולב בד וער מלאכותי״ כמו גם ״ריפוד דלתות משולב דמוי עור, אלומיניום ובד״, נציג המכירות בחיפה גם מקצועי בנוסף לשירותי...

הריפוד הבהיר של הפרימיום משדרג את המראה, מה שמוזר הוא שהפס שרץ בחלק העליון של הדלתות והדשבורד בתמונות שהעלת נראה שעשוי מהבד האפור של גירסת האקטיב, כאשר בגירסת האקטיב הפס הזה מופיע מחומר דמוי קרבון, שלדעתי נראה יותר טוב. עשו שעטנז.

בכל אופן עברתי על המפרט של הפרימיום, מדובר במפרט שאינו נגמר, במאזדה חסר הרבה הרבה דברים ונראה לי שהיא תרד מהפרק, אקח נסיעת מבחן בכל זאת לא מזיק.

לגבי הפיז׳ו, למרות שהוא מציע חבילה מצויינת (מסקנה שהגעתי אליה לפני נסיעת מבחן כידוע) אם לא יהיו תנאים שמספקים אותי מבחינת העיסקה אני פשוט אוותר ואדחה את החלפת הרכב בכלל, אולי אם אמתין מספיק בסוף ארכוש רכב חשמלי אוטונומי :-P

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
בבקשה, פרימיום, ריפודים בהירים.

צולם בסוכנות בשורק סמוך להשקה.

תודה!

שמע זה משדרג את האינטריור בכמה רמות, הרכב נראה מעולה עם הריפודים האלו.

רק חבל שזה בד ולא (דמוי) עור מלא כך שיהיה כנראה דיי קשה לנקות את זה (אצלי ברכב אני מנקה את ריפודי העור עם מגבון לח פעם ב.. ותוך שניה הם נקיים).

אפשר לשאול איפה צולמו התמונות?

נראה לי הזוי ששולשה נציגים התעקשו שיש רק גוון אחד (שחור/אפור) לריפודים, מעיד על חובבנות נטו.

פורסם (נערך)
גרין, צר לי לשמוע שגם אתה קיבלת ״אחלה״ יחס באולם בנשר.

אגב לבחור קוראים יניב במקרה?

לגבי המאזדה,

גם אני הייתי היום בבוקר באולם המכירות ובדקתי את הרכב.

אין ספק שזה נראה רכב מרשים אבל הפריעו לי מספר דברים:

1. בדגם הבסיס דיפוני הדלתות והקונסולה המרכזית מפלסטיק (בדלתות איכותי יחסית אך בקונסולה ממש מזעזע כמה שהוא קשיח ומרגיש חלול).

2. בדגם הבסיסי הפנס האחורי פשוט וללא עיצוב הלד שמוסיף המון.

3. מרווח הברכיים לא משהו, אני 1.83 ולאחר שכיוונתי את המושב הקידמי נשאר לי מרווח ברכיים של לא יותר מ-5 ס״מ מאחור, זה סביר אבל לא משהו. זה בערך כמו בפיז׳ו והרבה פחות מהטיגואן. אגב לטוסון מרווח ברכיים עדיף, הספורטז׳ צפופה יותר.

4. אבזור בטיחות חסר, זה מציק לי שבמאזדה 3 הבסיסית (עולה כמעט 50 אלף פחות) יש יותר אבזור בטיחות. אומנם יש בלימה אוטונומית שזה לדעתי הכי חשוב, אבל עדיין.. ראבק זה רכב ב-167,000₪..

5. המושבים הרגישו לי קצת נוקשים מידי ולא ממש נוחים, אבל צריך לבדוק את זה בנסיעת מבחן.

חוץ מזה באמת שהרכב מרשים.

אגב רוחב הספסל האחורי בין ידיות הדלתות בדיוק כמו ה-3008 כ-135 ס״מ.

רוחב המושב בקודיאק הוא 131 ס״מ, כך שהמושב האחורי של ה-3008 וה-CX5 מרגיש מרווח משמעותית יותר מהקודיאק.

לאחר מכן עליתי לקומה שניה לפורד.

מה שבלט הוא שהייתי לבד בערך וכל הסוכנים (6 בערך) היו מובטלים, זה מראה על שפל הפופולריות שהגיעה פורד בארץ...

בדקתי את הקוגה טיטניום והאמת שדיי הופתעתי לטובה.

המושב האחורי מרווח כמעט כמו ה-CX5 (ס״מ אחד פחות לרוחב, בערך אותו מרווח ברכיים).

תא המטען זהה למאזדה.

המושבים נוחים יותר ועיצוב הפנים נאה (אך נחות מהמאזדה).

מסך המגע גדול מאוד ונוח לשימוש (קרוב ליד).

החומרים ברובם איכותיים מלבד הפלסטיקה שמקיפה את המערכת (לא קריטי).

מה שאכזב אותי הוא עיצוב חיצוני שנראה אנמי וקטן.

כמו גם נורות ההלוגן הפשוטות (אחרי שמתרגלים לקסנון הלוגן נראה כאילו נוסעים ללא אורות).

המחיר 160,000₪ שזה 7,000₪ פחות מהמאזדה.

יחד עם זאת אני לא אקנה יותר פורד, לא לאחר שחוויתי את הפיאסטה של אישתי, ולא לאחר שראיתי שהיא איבדה יותר מ-50% בתגוך שלוש שנים (כבר עדיף פיז׳ו..).

אלון ואחרים תודה על ההזדהות על היחס שקיבלתי בסוכנות פיז׳ו :lol:

לגבי הקונסולה המרכזית של המאזדה, יותר נכון הצדדים שלה עשויים אכן מפלסטיק פשוט, רק בפרימיום החלק הזה מצופה עור.

לגבי מרווח הברכיים, תנוחת נהיגה נכונה (משענת זקופה, כתפיים צמודות למשענת, יד מושטת קדימה כאשר פרק כף היד נמצא על החלק העליון של ההגה), הישיבה קרובה מאד לחלקי הפלסטיק מאחורי ההגה והרגליים נמצאות יחסית מעל הדוושות ולא לפניהן.

במצב הזה מרחב הברכיים במושב האחורי נראה לי ממוצע לקטגוריה. הטיגואן חריג ומציג מרחב ברכים ענק, הייתי רוצה את זה מאד, אבל לטיגואן יש בעיות אחרות.

במאזדה זאת תנוחת נהיגה לא הכי נוחה מבחינת יחס רגליים לחלקי הפלסטיקה והדוושות, לכן כדאי לפטור את הבעיה הזאת אני מניח שהזזת את הכסא אחורה דבר שצמצם את מרחב הרגליים מאחור.

אני גם במאזדה שלי (וגם בחדשה שבדקתי), עושה איזון, מזיז קצת אחורה את כסא הנהג, כך שתנוחת הנהיגה נפגעת רק קצת (פרק כף היד כבר לא נמצא על ההגה אלא קצת לפניו לכיוון החלק האחורי של הרכב). מבחינת נוחות היחס של הרגליים יחסית לדוושות הייתי מעדיף להזיז את הכסא אפילו עוד אחורה. יש פשרה מסויימת.

דרך אגב מעט הרכבים שאין בהם את הבעיה הזאת של חוסר אפשרות להגיע לתנוחת נהיגה נכונה.

חוסר באביזרי בטיחות ונוחות אכן מציקים לי, כאמור אחרי שרעננתי את זכרוני במפרט של הפיז׳ו פרימיום הבנתי שיש שם יותר מדי דברים שאני רוצה וחסרים במאזדה.

מושבי העור באמת פחות נוחים ממושבי הבד שלי, יותר רכים ויותר נמוכים מהריצפה, בייחוד האחוריים. אך לא הייתי מוותר עליהם בכל זאת.

לפורד אני לא גם מתקרב, כמו גם לאופל. מוניטין חלש מאד בישראל.

עריכה אחרונה על ידי green

פורסם
אני מדבר על כך שאם כבר אהבת את הרכב ועכשיו אתה רק רוצה לקבל עסקה טובה עליו, לבטח כאשר מדובר על רכישה במאות אלפי שקלים, אפשר לתאם נסיעת מבחן נניח בת״א (סתם זורק כי גרין קיבל טלפון מהסוכן שם), לקבל הצעה מסוכן שלא חושב שהשמש זורחת לו.

במקרה הגרוע, קח את האשה לבזבוזים בשרונה.

זה שוב סיפור הביצה והתרנגולת, אני לא אסע לתל אביב אם לא יהיו תנאי עיסקה טובים, זה כבר באמת יותר מדי כמו שאלון ציין.

בסוכנות רכב נורמלית תוך כמה ימים הייתי עושה נסיעת מבחן והייתי חכם יותר.

באמצע אוגוסט אני בחופשה בתל אביב, אם זה יהיה רלבנטי עדיין אני אשלב את זה אז.

אלא אם כן לובינסקי יפנו אלינו לפני כן בהצעה ויארגנו גם נסיעת מבחן.

פורסם
עברתי עכשיו על מפרט הרכב של פיז׳ו שקיבלתי ואכן מופיע ״מושבים בריפוד בד משולב בד וער מלאכותי״ כמו גם ״ריפוד דלתות משולב דמוי עור, אלומיניום ובד״, נציג המכירות בחיפה גם מקצועי בנוסף לשירותי...

הריפוד הבהיר של הפרימיום משדרג את המראה, מה שמוזר הוא שהפס שרץ בחלק העליון של הדלתות והדשבורד בתמונות שהעלת נראה שעשוי מהבד האפור של גירסת האקטיב, כאשר בגירסת האקטיב הפס הזה מופיע מחומר דמוי קרבון, שלדעתי נראה יותר טוב. עשו שעטנז.

בכל אופן עברתי על המפרט של הפרימיום, מדובר במפרט שאינו נגמר, במאזדה חסר הרבה הרבה דברים ונראה לי שהיא תרד מהפרק, אקח נסיעת מבחן בכל זאת לא מזיק.

לגבי הפיז׳ו, למרות שהוא מציע חבילה מצויינת (מסקנה שהגעתי אליה לפני נסיעת מבחן כידוע) אם לא יהיו תנאים שמספקים אותי מבחינת העיסקה אני פשוט אוותר ואדחה את החלפת הרכב בכלל, אולי אם אמתין מספיק בסוף ארכוש רכב חשמלי אוטונומי :-P

יכול להיות שלדחות את ההחלפה הוא צעד נכון. בעתיד שיהיו יותר מלאים אני בטוח שגם יהיו יותר הטבות/מבצעים.

בינתיים הייתי מזמין נסיעות מבחן על כל מועמדת ואל תרגיש לא נעים אתה לא חייב לאף אחד שום דבר. לך תידע אולי תופתע מרכב אחר ותקנה אותו.

אם הנציגים הנכבדים בסוכנות בחיפה לא מרגישים שצריך לאפשר לך לבצע נסיעת מבחן פנה לנציג בפורום. הוא בטח השתדל לעזור לך כמיטב יכולתו.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
זה שוב סיפור הביצה והתרנגולת, אני לא אסע לתל אביב אם לא יהיו תנאי עיסקה טובים, זה כבר באמת יותר מדי כמו שאלון ציין.

בסוכנות רכב נורמלית תוך כמה ימים הייתי עושה נסיעת מבחן והייתי חכם יותר.

באמצע אוגוסט אני בחופשה בתל אביב, אם זה יהיה רלבנטי עדיין אני אשלב את זה אז.

אלא אם כן לובינסקי יפנו אלינו לפני כן בהצעה ויארגנו גם נסיעת מבחן.

תראה רצינות, צור קשר עם המנהל מת״א שיצר עימך קשר ותגיד לו שידאג לך לנסיעת מבחן קרוב לאיזור מגוריך, גם אם זה יצטרך להיות בנשר הוא ידאג לך, במידה ותיהיה מרוצה, את ההזמנה תוכל לעשות אצלו.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

בשביל הסמנטיקה אציין כי הסוכנות היא בחיפה ולא בנשר, אני כבר לא רוצה שום קשר עם הסוכנות הזאת, בוודאי שזה יצור לי חוסר נעימות להגיע לשם אם יכתיבו להם מלמעלה נסיעת מבחן איתי ולמה אני צריך את זה כשהחוויה אמורה להיות נעימה ולהגיע אלי במיוחד עם רכב הדגמה אני בספק שיעשו.

בכל אופן לאור כך שיש את יום מבצע המכירה ביום שני ואולי יהיו שם הטבות טובות (רשום טרייד אין ומימון השאלה באילו תנאים) וניתן אולי למנף זאת לקבלת הטבות נוספות לקבוצה, אני אתקשר מחר למנהל הסוכנות בתל אביב לברר פרטים גם לכבי נסיעת מבחן.

בהזדמנות זאת אברר האם אכן יש בכלל אספקה בינואר ולא רק באפריל ושאנחנו לא בפול גז בניוטרל.

פורסם

הרכב באמת מדהים, במיוחד בגרסת הפרימיום (אבל לא רק).

אם תהיה הצעה טובה של לובינסקי (גם ל 2018) אני בהחלט בעניין.

הדבר היחיד שמפריע לי כרגע הוא המחיר, אני בינתיים יושב על הגדר, יש לי זמן.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

יש התפתחויות יפות, צריכים לחזור אליי, אעדכן בהמשך, הכול תלוי בסניף אליו פונים (הסניף בחיפה פשוט פח).

פורסם
יש התפתחויות יפות, צריכים לחזור אליי, אעדכן בהמשך, הכול תלוי בסניף אליו פונים (הסניף בחיפה פשוט פח).

תעדכן.

במחיר הנכון גם אני מעוניין בפרימיום.

לא החלטתי אם דיזל או בנזין, על הדיזל עשיתי נסיעת מבחן, על הבנזין עדיין לא ואין לי כוונה לחזור לסניף חיפה...

פורסם

אם יש התפתחויות אז אני מחכה.

בשישי האחרון הייתי בסניף פלמחים ושילמתי דמי רצינות בשביל לשריין את הרכב. (דיזל, דגם אקטיב)

פורסם
אם יש התפתחויות אז אני מחכה.

בשישי האחרון הייתי בסניף פלמחים ושילמתי דמי רצינות בשביל לשריין את הרכב. (דיזל, דגם אקטיב)

גם אני שילמתי את "דמי הרצינות" ללא שום התחייבות לרכישה, והחזר מלא של המקדמה בבכל שלב.

באותו המעמד הודעתי להם בכנות שאני מתלבט בין מספר רכבים, ושבכל מקרה לא ארכוש את הרכב ללא הנחה. הובטח לי שבמידה ויהיו מבצעים בהמשך, הם יעודכנו גם להזמנה שלי. אני מבחינתי הבטחתי להם שבמידה ולא יהיו מבצעים בהמשך, תבוטל ההזמנה שלי לרכב. לולא הייתי רואה את השרשור הנ"ל, הייתי כנראה מבטל את ההזמנה ועובר לרכב אחר לגמרי, כנראה עם כרבולת.

green - אני חושב שכדאי שתיקח את זה שלב קדימה, צור רשימה מעודכנת של האנשים שהביעו רצינות, תיסגר על פרטים שמות ומספרים, ותעדכן באופן רציף ורשמי עד כמה שניתן. זה יראה רצינות גם מול לובינסקי, וגם מולנו הפוטנצייאליים.

יניב

"היכולת לצטט, הינה תחליף סביר לחוכמה" (ויליאם סומרסט מוהם)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...