Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

3000ש"ח.

בת'כלס אתה מכניס הזמנה לרכב לכל דבר ועניין. אבל לטענתם יכול לבטל גם כשהרכב כבר בארץ ולקבל את כל הכסף חזרה.

• תגובות 392
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היבואן לא מתחיל הליך שחרור ורישוי רכב לפני שכל הכסף אצלו.

המקדמה לא מספיקה להתחיל את התהליך.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

כנראה שאתה צודק, כי זה גם מה שרשום בדף ההזמנה(2000ש"ח). ממני דרשו 3000ש"ח, לא התמקחתי יותר מדיי כי זה בכל אופן יורד מהתשלום הכולל.

פורסם

אני הזמנתי לפני כחודש והבטיחו אספקה לאמצע ספטמבר(דיזל פרימיום).

לפני שבוע התקשרו להגיד שיש שני רכבים פנויים במלאי בצבעים אחרים של עסקאות שלא קיבלו מימון, הצבעים לא התאימו אז ויתרתי.

פורסם (נערך)

טוב להלן העדכונים:

בבוקר התקשרתי למנהל סניף תל אביב אך הוא לא היה זמין.

לכן החלטתי להתקשר לסניף אשדוד בעקבות יום המכירות המתנהל אצלם ומאחר וזה קרוב ל- ozb שיהיה לו נוח :-)

מנהל סניף אשדוד ששמו שמיל ענה לי, מדובר באדם מאד נחמד ושירותי, נתן לי את מלוא התשובות שרציתי בטלפון לגבי יום המכירות ללא כל התניה.

שאלתי לגבי מועדי אספקת רכבים. הוא אמר שתהיה אספקה בחודשים 10,11,12 (בחודש 10 הבנתי שיש רכב אחד, בשאר החודשים יש מספיק רכבים) ויש רכב אחד במלאי לאפסקה מיידית בצבע אפור וכי אין בעיה להזמין אספקה בחודש נובמבר והרישוי יבוצע רק בחודש ינואר.

שאלתי לגבי טרייד אין הוא הוא שאל מה הדגם שלי ציינתי מאזדה cx5, הוא אמר שיינתן טרייד אין בהפחתה של 5% ממחיר מחירון.

שאלתי לגבי מימון הוא אמר הלוואה פריים פלוס חצי.

שאלתי לגבי מערכת האיתור והייז הוא אמר 1,900 ש"ח (לצורך ההשווואה בחיפה אמרו לי 3,000 ש"ח).

שאלתי לגבי נסיעת מבחן הוא אמר שביום שלישי בשעה 15:30 יהיה רכב מבחן אקטיב דיזל.

הסברתי כי אנחנו 8 אנשים וביקשתי את התנאים להלן:

טרייד אין ללא הפחתת מחירון.

הנחה בסך של 10,000 ש"ח למי שלא מבצע טרייד אין.

מימון ללא ריבית כלל.

מערכת איתור ווויז ללא עלות.

הוא ציין כי הוא ידבר עם מנהל מכירות ארצי.

לאחר מכן הוא השיב לי תשובה כי מנהל מכירות ארצי יהיה ביום שלישי בשעה 10:30 וכי הוא ירצה להיפגש איתנו.

השעה הזאת לא נוחה לי ובוודאי לא תהיה נוחה לאחרים וביקשתי טלפון של מנהל מכירות ארצי כדי לנסות להסכים על תנאים לפני הפגישה וכן כדי לקבוע נסיעת מבחן, הוא אמר שהוא יברר ואולם למרות שעברו כמה שעות הוא לא חזר אליי.

בלית ברירה יצרתי קשר עם מנהל סניף תל אביב יובל.

בסניף תל אביב אין יום מכירות ואולם יובל הציע שוב שנקבע יום מרוכז עם מנהל המכירות הארצי, ניתן יהיה לערוך נסיעות מבחן ולסכם תנאים.

ביקשתי לקבל תנאים בטלפון הוא לא הסכים.

הסברתי כי אני לא רוצה להגיע למצב שאני אמתין ובסוף יתברר שהוא מציע לי תנאים פחות טובים מסניף אשדוד.

אמרתי לו מהם התנאים של סניף אשדוד ומהם התנאים שאני מבקש.

בסוף הוא הסכים להגיד שאת ההתנאים הבאים כנראה נוכל לקבל (לא סופי ולא מחייב כאמור):

טרייד אין ללא הפחתה (תלוי בבדיקה של הרכב).

מימון בריבית פריים בלבד- (דיברתי על הלוואה לחמש שנים).

מערכת איתור ווייז בעלות של 1,900 ש"ח (הוא לא יכול לתת בפחות).

שאלתי לגבי התחייבות לטרייד אין עתידי במחיר מחירון הוא אמר שיהיה ניתן לקבל (בתנאי שלוקחים מימון).

שכחתי לשאול אותו לגבי אספקה בינואר אבל אני מניח שאם באשדוד יכולים אז גם הוא יוכל.

שכחתי לשאול לגבי הנחה למי שלא רוצה טרייד אין.

אני מתכוון לקבוע פגישה בסניף תל אביב ביום שלישי הקרוב בשעה 15:00.

אם יש עוד אנשים שמעוניינים נא להודיע באופן מיידי שכן זה יאפשר לנו אולי לקבל הטבות נוספות (את מערכת הוייז אולי בחינם?)

כל מי שמעוניין להגיע לפגישה נא להודיע באופן מיידי בשרשור הרגיל וכן בהודעה פרטית עם מספר הטלפון שלו אני רוצה להקים קבוצת וייז שיהיה עוד אמצעי התקשרות בינינו.

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

באם מדובר הטרייד אין במחיר מחירון לא צפויה הנחה על הרכב עצמו?

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם

אני התעניינתי בדגם האקטיב והאספקה היא תוך 14 ימי עסקים.

כנראה שאתה מתכוון לדגם הפרימיום.

האם את אותם תנאים ניתן לקבל גם על דגם האקטיב? אני מניח ששם יש פחות אופציות למשחק.

פורסם
טוב להלן העדכונים:

שאלתי לגבי טרייד אין הוא הוא שאל מה הדגם שלי ציינתי מאזדה cx5, הוא אמר שיינתן טרייד אין בהפחתה של 5% ממחיר מחירון.

חח :lol:

זה דיון שהיה בעבר, אני מתנצל על כך, פשוט הייתי חייב, כי בדיוק מזה התלוננתי.

מצחיקים בפיג'ו, טרייד אין מול מאזדה מפחיתים 5%? אך טרייד אין מול פיג'ו שזה רכב שלהם מפחיתים כ38% ואחרי וויכוח 30%, נו כמו שרוב הקוראים החזירו לי, מה אני מתלונן?! שיהיה.

פורסם (נערך)

בפגישה נוכל לנסות לקבל תנאים אחרים/ נוספים, אין מצידנו התחייבות לכלום, אפשר לבוא לשמוע לשתות קפה, לחזור הביתה ולישון על זה.

אפשר גם להזמין ואחר כך לבטל.

אני רוצה גם לארגן נסיעת מבחן, ייתכן שלאחריה הרכב לא יימצא חן בעיניי.

בטלפון קשה להגיע להסכמות מלאות. אבל ניתן לקבל אינדקציה על סדר הגודל של הדברים שנוכל לקבל.

ככל שיהיו יותר אנשים כמובן שתהיה לכך יותר השפעה.

לגבי טרייד אין עתידי למשל, אני מעדיף רכישה חוזרת כדי לא להיות מחוייב לרכוש דווקא מלובינסקי.

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

נשמע טוב.

בטלפון לא תגיע לשום הסכמה.

רק פנים אל פנים.

אם תוכלו להגיע לפגישה מול מנהל מכירות ארצי, אחד שרואה את התמונה הגדולה - אני חושב שתוכלו להשיג תוצאות יפות. אבל כאמור, בפגישה ולא בשיחת טלפון.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...