Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצטער אם אני מבאס מישהו מכם, אך אחרי שראיתי כמה סרטונים ותמונות על הCX-5 החדש, נראה לי שהוא פשוט קלף מנצח כאן,

לדעתי צריך לשנות את הכותרת ל"מאזדה CX-5 רכישה קבוצתית של חברי הפורום" , אם היה לי את התקציב הזה לרכב באמת שלא הייתי חושב יותר מדי.

פשוט לא נכון. יש לכל אחת מהן יתרונות וחסרונות וזו שאלה של עדיפויות ומה חשוב לך. אף אחת מהן לא מנצחת בנוקאאוט, כמו שאתה מנסה לצייר את זה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תגובות 392
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מצטער אם אני מבאס מישהו מכם, אך אחרי שראיתי כמה סרטונים ותמונות על הCX-5 החדש, נראה לי שהוא פשוט קלף מנצח כאן,

לדעתי צריך לשנות את הכותרת ל"מאזדה CX-5 רכישה קבוצתית של חברי הפורום" , אם היה לי את התקציב הזה לרכב באמת שלא הייתי חושב יותר מדי.

כאן הספיקו לעשות לו מבחן דרכים, ונראה שהוא קצת עדיף על ה3008:

זה ה3008:

http://www.parkers.co.uk/peugeot/3008/

וזה הCX5:

http://www.parkers.co.uk/mazda/cx-5/

תשמע, אתה רוצה לפתוח שרשור לקבוצת רכישה למאזדה, בבקשה, אבל לא כי כנראה שאתה לא.

ואם כן אז די מספיק לדחוף כאן רכבים אחרים, טובים ככול שיהיו.

השרשור נפתח עם מטרה וכנראה שיש כבר מניין ולבטח עוד כמה על הגדר.

כבר התקשרתי אתמול לאבי וסיפרתי לו שמסתבר שמאזדה זה בכלל מותג פרימיום ושה- 2 שלו רכב יוקרה.

על זה נאמר זום זום.

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם

מציע לקרוא כמה מבחני דרכים ולא להסתמך על אחד בודד , וגם איזה שניים שלושה מהארץ( כולל זה שבפורום) שתקבל תמונה על מה שאתה מקבל בארץ באיזה מחיר ועם איזה מנועים ואחרי זה תחליט אם יש מקום לקביעה כזו שרירותית.

פורסם (נערך)

טוב הייתי בסוכנות פיז'ו, מה להגיד לכם המציאות עולה על כל דמיון, שוב אותה התנהלות "תמוהה" (אני נימוסי).

למרבה הצער הנציג היחיד שהיה פנוי היה אותו נציג איתו דיברתי בפעם הקודמת, כאשר שוב במהלך השיחה הצטרף אליו הבחור השני שהצטרף בפעפ הקודמת (אולי הוא מנהל האולם).

התיישבתי אצלו, שאלתי אותו לגבי יום המכירות שצפוי להתקיים, הגיב יפה שאל את הבחור השני אם אפשר לתת לי נתונים על המבצע והבחור השני אישר.

בפועל לא נתונים ולא נעליים.

הנציג הסביר לי שיש כמה דגמים בודדים של הפרימיום דיזל לאספקה בחודשים 11,12 וכי כדאי לי להזמין שלא ייגמרו.

אמרתי לו שאספקה בחודשים 11,12 לא ארכוש אלא רק בינואר (חושב שאני אדיוט לרכוש רכב שחודש לאחר מכן יפסיד לי כ- 20 אלף ש"ח לפחות) והכל בצורה נימוסית.

אחר כך שלף כנראה גירסה מארץ הדימיון שאספקה לאחר מכן תהיה רק באפריל גם אם אזמין יותר מאוחר השנה לכן בכל מקרה לא אקבל בינואר (אני בספק).

ביקשתי לדעת שוב פרטים על המבצע, הוא סירב, אמר לי שאם אני לא מזמין עכשיו לחודש 11,12 אין לי מה לדעת את פרטי המבצע.

ביקשתי לעשות נסיעת מבחן, הוא סירב שוב אמר לי שאם אני לא מזמין אין טעם לעשות נסיעת מבחן.

באותו הזמן הבחור השני בא, הנציג איתו דיברתי זרק לו הערה "מצחיקה" שאני רוצה לקבל את הרכב בשנת 2028 (זאת לא טעות שנת 2028 ולא שנת 2018 ) הבחור השני גיחך וחזר שוב על אותו המשפט. (ואני רציתי לקבל את הרכב חודש אחד בלבד לאחר חודש 12 כזכור לכם).

ניסיתי לקדם לפחות את ביצוע נסיעת המבחן, אז אמרתי לו שאולי אני כן ארכוש בחודש 11,12 אבל אני רוצה לעשות נסיעת מבחן.

הוא שוב סירב. שאלתי למה, הוא אמר שנסיעת מבחן מיועדת רק למי שביצע הזמנה. הרכב מגיע מהמקום שכתבתי בפעם הקודמת (שכחתי את שמו) ליום מרוכז, כאשר קובעים זמנים מדוייקים למי שהזמין. שאלתי אם אפשר לדחוף אותי באמצע, הוא סירב.

אמרתי לו שלא אזמין ללא נסיעת מבחן (כאשר כאמור לא הייתה לי בכל מקרה כוונה להזמין לחודש 12) הוא רשם אותי לנסיעת מבחן בתאריך לא ידוע.

שאלתי שוב לגבי תנאי המבצע הוא שוב סירב סירב להגיד לי אותם, אם אני לא מזמין. בסוף הוא הסכים להגיד שיש רק הנחה לדגם אקטיב בסך של 5,000 ש"ח, לדגם פרימיום אין מבצע.

לגבי תנאי מבצע טרייד אין הוא שוב סירב להגיד.

אולי מדובר בשיטת מכירה מיוחדת שאני לא מכיר, עליי היא לא עובדת.

התרשמות נוספת מהפיז'ו אכתוב שוב.

הייתי גם בסוכנות מאזדה. במילה אחת "וואו" גם לגבי הרכב וגם לגבי דרך המכירה.

הזמנתי נסיעת מבחן ליום שלישי הזה (אפשר היה גם ביום שני), יחי הההבדל הקטן לעומת פיז'ו.

אני עדיין בהתלבטות עקב ההבדלים הידועים בין שני הרכבים, אבל המאזדה בהחלט בתמונה כאשר עד היום בבוקר היא הייתה מחוץ לתמונה.

אכתוב בהמשך.

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אני מבין,

אך הערב קטנה מר.

Ozb ,

אם אני כן או אני לא, אני אחליט לא אותה.

הסיבה שהעליתי את הנושא הזה רק בכדי לסייע לחלק מהקונים הפוטנציאלים להחליט אם זה באמת שווה להם,

בפיג'ו יש נקודות שליליות שלטעמי צריכות להילקח בחשבון וללא ספק אמורים להיות גם כ"דיל ברייקר" לחלק גדול מהרוכשים האלה כמ:

ירידת ערך מטורפת,

סחירות כאילו לא קיימת,

מנוע דיזל לא הכי מוצלח ומרעיש,

מערכת מולטימדיה שיכולה לתקוע את הנהג בלי מזגן במידה והסמך פשוט יתקלקל, וזה קרה בפיג'ו 108 שלנו שהוחלף במסגרת אחריות, רק למזלינו המזגן לא מופעל משם.

ועוד כמה נקודות שאפשר לקרוא עליהם במבחני דרכים שונים כולל זה שצירפתי.

גילוי נאות אין לי שום קשר לא בפיג'ו ולא במאזדה, לא עובד ולא אעבוד איתם בשום דרך שהיא.

לכל מי שלא מסכים אתי, זכותו, פשוט תסננו אותי, אין לי בעיה עם זה, באותה מידה אני בטוח שיש כאלה שמה שעליתי יעזור להם להחליט.

פורסם

הסיבה שהעליתי את הנושא הזה רק בכדי לסייע לחלק מהקונים הפוטנציאלים להחליט אם זה באמת שווה להם,

בפיג'ו יש נקודות שליליות שלטעמי צריכות להילקח בחשבון וללא ספק אמורים להיות גם כ"דיל ברייקר" לחלק גדול מהרוכשים האלה כמ:

ירידת ערך מטורפת,

סחירות כאילו לא קיימת,

מנוע דיזל לא הכי מוצלח ומרעיש.

אתה לא העלית את הנקודות כדי לסייע לקונים בהחלטה שלהם אלא כדי להשמיץ את הפיזּו, חד וחלק.

מעניין שאתה החלטת שעל דגם חדש שרק עתה יצא לשוק תהיה ירידת ערך מטורפת, היא לא תהיה סחירה ומנוע הדיזל שאין סוף מבחנים שיבחו אותו לא מוצלח ומרעיש. אגב, נהגת בשניהן?

פורסם

אני לא מבין מדוע אתם ממשיכים לחזור לאותה הסוכנות. אם יש שם חרא שרות אז מה הקטע לחזור לשם שוב ושוב.

יש סוכנויות לובינסקי מצויינות ובקניה כל כך משמעותית שווה להרחיק גם בשביל חווית קניה/שרות אחרת.

אני יכול לומר שבסוכנות באשדוד יש חברה מצויינים והנציג שם ניסע לשכנע אותי לבוא לנסיעת מבחן למרות שידע שלא ארכוש לפני ינואר.

תעשו לעצמכם טובה ואל תחזרו למקום שבו לא יודעים לתת שירות.

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם

גרין ההתנהלות שחווית פשוט ביזיון, ולא מאשים אותך אם כף רגלך לא תדרוך שם יותר. עדיין הייתי מנסה להתעלם מסוכן כזה או אחר ובוחר את הרכב שלי על סמך הרכב שאני רוצה נטו. בסופו של דבר אתה צריך לחיות עם הרכב ולא עם הסוכן מכירות...

אם תחליט שאתה בכל זאת רוצה להתקדם אתם אני יכול להפנות אותך לסוכן נורמלי שלהם שגם לא ישאלו שאלות לגבי מתי אתה קונה או יחליטו עבורך האם מגיע לך נסיעת מבחן או לא.

פורסם

green - "טוב הייתי בסוכנות פיז'ו, מה להגיד לכם המציאות עולה על כל דמיון".

מבקש לציין בפעם נוספת את מקום הסוכנות שאינך מרוצה ממנה,

ובכך תמנע מפח נפש מחברי הפורום מתעניינים ברכישת רכבי היבואן.

מקווה שנציג לובינסקי (ספונסר הפורום) המעיין בנכתב carsforum

ובשרשור "פיג'ו 3008 רכישה קבוצתית של חברי הפורום".

יפעל לקחת לתשומת לב את השירות הגרוע בסוכנות הנ"ל.

פורסם

דרך אגב לא הבנתי משהו, אם יש כמה רכבים עם מועד אספקה לחודשים 11,12 האם לא יכולים למסור לי אותם בחודש ינואר כך שהרישוי יהיה בשנת דגם חדשה?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

להתנות נסיעת מבחן בהזמנת רכב זה גובל בהזייה, לא מבין איך מישהו שהוא צרכן רואה את זה אחרת.

מהניסיון הלא רב שלי, כל רכב שהתעניינתי בו- טלפון לסוכנות, מתאמים נסיעת מבחן. אם היה מוצלח מבחינתי יושבים ומקבלים הצעת מחיר. אם לא אז שלום תודה ובהצלחה לכולם.

זה תודעה צרכנית בסיסית- הכח הוא בידיים שלנו.

ולגבי קבוצת הרכישה- לגיטימי לגמרי להתאחד צרכנית (חבר/הוט זה לא אותו הדבר?! ).

ובכל משא ומתן ייתכן שהעסקה לא תתכנס למצב של כדאיות הצדדים ולא תקרה- אין שום אסון.

פורסם
בכל השנים עוד לא נתקלתי פעם אחת בסוכנות רכב אחת שהיה להם רכב מבחן שרציתי. תמיד בתיאום מראש.

גם טלפונית לא מוכנים, מבקשים שתגיע.

כשעזרתי לאבי לקנות יפנומטית, עברנו בין כל היצרנים ולאף אחד לא היה רכב זמין בסניף.

בפיג׳ו ופולקסוואגן רק בגלל שכבר בקרתי יותר מפעם אחת נאמר שאוכל להתקשר ולתאם נסיעה.

אני ביצעתי בשבוע האחרונה 2 נסיעות מבחן, אחת על ה - 3008 והשניה (היום) על הסיאט אטקה. בשני המקרים התקשרתי לתאם נסיעת מבחן ובשני המקרים קבעו לי נסיעת מבחן בלי שום התניה. ובדיוק על הדגם שביקשתי.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
אני ביצעתי בשבוע האחרונה 2 נסיעות מבחן, אחת על ה - 3008 והשניה (היום) על הסיאט אטקה. בשני המקרים התקשרתי לתאם נסיעת מבחן ובשני המקרים קבעו לי נסיעת מבחן בלי שום התניה. ובדיוק על הדגם שביקשתי.

משתמע מכך שהסוכנות מכירות רכב אליה פנה חבר הפורום - green,

היא סוכנות מכירת רכב שההתנהלות שלה

חורגת מהנורמה המקובלת כיום בארצנו.

פורסם
דרך אגב לא הבנתי משהו, אם יש כמה רכבים עם מועד אספקה לחודשים 11,12 האם לא יכולים למסור לי אותם בחודש ינואר כך שהרישוי יהיה בשנת דגם חדשה?

כל יום אכסון בבונדד עולה ליבואן סכום לא מבוטל, והרכב תופס מקום על חשבון משלוחים חדשים.

אתה גם רוצה הנחה מפליגה, גם לא מוכן להתפשר על רכבים שבמלאי (מבחינת צבע ואבזור) וגם רוצה לקבל את הרכב במועד שתגדיר.

בארץ זה פשוט לא עובד ככה.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

ההתנהלות של הסוכנות בחיפה שבה נתקל גרין, פשוט הזויה......אני הייתי בורח משם כל עוד נפשי בי. לא ברור לי מדוע לובינסקי לא מטפלים בנקודה הבעייתית הזו.....שלא שהמכירות שלהם בשיא.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...