Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום שישי, רואה רכב של אם עם ילדים והצמיג הקידמי - חושך בעיניים.

לא יכולתי לשתוק ופשוט זעקתי שלא תיסע אפילו מטר נוסף.

איך? מסכנים כך?20170616_110157.jpg

עריכה - התמונה צולמה בפנצריה שהיתה ממש מטרים מהמקום (למזלם)

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

קובי

:-)

פורסם

סכנת נפשות , היום אנשים לא אכפת להם צמיגים סיני /לא סיני כל עוד זה נוסע מבחינתם הכל בסדר

אבל בהחלט סכנה

מישהי נכנסה בי לפני כשבועיים כתוצאה מכך שלא יכלה לבלום ואיבדה שליטה על הרכב

לאחר מכן הסתכלתי על הצמיגים שלה והם היו פחות או יותר באותו מצב של התמונה שצירפת

פורסם
סכנת נפשות , היום אנשים לא אכפת להם צמיגים סיני /לא סיני כל עוד זה נוסע מבחינתם הכל בסדר

אבל בהחלט סכנה

מישהי נכנסה בי לפני כשבועיים כתוצאה מכך שלא יכלה לבלום ואיבדה שליטה על הרכב

לאחר מכן הסתכלתי על הצמיגים שלה והם היו פחות או יותר באותו מצב של התמונה שצירפת

מסכים איתך

אוסיף - הרכב שלה עבר טסט לפני חודש (את בעלה שטפתי גם - שיציץ ברכב לפחות פעם בחודש ויבדוק)

קובי

:-)

פורסם

שאל את דארווין. החזק (או רלוונטי יותר לימינו - החכם) שורד, החלש (או רלוונטי יותר לימינו - הטיפש) מפנה מקום. וסליחה על הציניות.

פורסם

מצד אחד אתה צודק, אבל מצד שני אתה צריך להבין שיש אנשים שלא מבינים כלום ברכב. כלום.

מבחינתם חברות צמיגים, איכות, חריצים, יובש, בלאי, תאריך יצור אלא מילים שאתה יכול לשייך אותם למאיץ החליקיקים בשוויץ מבחינתם.

ופה צריכה יותר להכנס ההתערבות של המדינה, וללמד אנשים את זה ואת החשיבות. אמנם את לימודי הנהיגה הספקתי כבר לשכוח, אבל לא זכור לי מלבד שאלה אחת בתיאוריה(במקרה הטוב) שמישהו אפילו ציין משהו בקשר לצמיגים.

אז או שתמנע לקבל רשיון מאנשים שלא רוצים לחקור עצמאית, או שתלמד אותם.

פורסם
מסכים איתך

אוסיף - הרכב שלה עבר טסט לפני חודש (את בעלה שטפתי גם - שיציץ ברכב לפחות פעם בחודש ויבדוק)

הרכב שלה עבר טסט לפני חודש כנראה אצל "בוחן קומבינה" זרוק לו 100 שקלים ואתה עובר כמו גדול גם אם האוטו שלך פולט עשן כמו בית זיקוק

פורסם
שאל את דארווין. החזק (או רלוונטי יותר לימינו - החכם) שורד, החלש (או רלוונטי יותר לימינו - הטיפש) מפנה מקום. וסליחה על הציניות.

אם תשאל הדרווין הוא יגיד לך שלא החזק ולא החלש שורדים, אלא מי שמסתגל לשינויים טוב יותר.

סליחה, אבל הייתי חייב...

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

זה נראה שהיה פנצ'ר והמשיכו לנסוע כמה עשרות מטרים, כאשר כבר לא היה אויר בכלל, הג'נט פגע בצמיג. אבל במקום לזרוק את הצמיג לפח, תיקנו את התקר והחזירו את הצמיג לרכב. וזה היה יכול לקרות גם אחרי הטסט.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שבוע שעבר הלכתי לרכב שלי בחניון והייתה פיקנטו עם חתך בצמיג בדיוק כמו בתמונה, השארתי לה פתק על השמשה, אין לי מושג אם היא החליפה, אני מנחש שלא.

פורסם

מילא צמיגים (להתכופף, להסתכל וזה...) יש לא מעט נהגים שאין להם מושג אם האור הגבוה דולק או לא שלא לדבר על לשלוט בפנסי ערפל.

כב רתקופה אני חושב: קורסי נהיגה מתקדמת היום מנסים להרגיל ל- ABS ושצריך לבלום במכה ורצוף וכו'. אבל אוטוטו צריך יהיה ללמד על מתי AEB (בלימת חירום אוטונומית) נכנסת לפעולה, והשלכות של תיקון אקטיבי של סטייה מנתיב וכו'.

פורסם

יום שישי אחה"צ - מתחת לבית חונה יונדאי לנטרה עם פנצ'ר בגלגל . כמעט ללא אוויר

יורדת הגברת לאוטו ומתחיל דו שיח ביני לבינה :

"את רואה שאין לך אוויר ?"

"כן - אפשר ככה לנסוע הביתה ?"

"אני אעזור לך להחליף גלגל"

"לא צריך - אסע לתחנת דלק הקרובה"

מייאש להתקל בנהגים(ות) חסרי האחריות האלה ונכון בהחלט שאסור לסמוך על טסט בקשר לצמיגים.

הבעייה היא שבלמים והיגוי אלו מערכות שיותר קשה לנהג המצוי גם אם הוא אכפתניק לזהות בהן תקלות בטיחות ואז על מי נסמוך ?

• תוכן חדש...