Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כאמור בנושא אני מחפש רכב סופר מיני אמין בתקציב של עד 65,000 ש"ח יד שניה.

בהתחלה חשבתי על ה-C3/קליאו/208/איביזה.

לאחר שיחה עם חבר של המשפחה שהוא מכונאי רכב הוא המליץ לי להתרחק מהצרפתיות ולמעשה נותרתי עם האיביזה עם סייג לקחת רק ידני.

הדברים שחשובים לי במיוחד זה חסכון בדלק, אמינות (רכב שיחזיק מעמד ולא יצטרך לראות הרבה מוסך) וביצועים.

הייתי שמח לקבל הסברים מדוע כדאי "להתרחק מהצרפתיות", הבנתי שירידת הערך שלהם גבוהה אבל גם ככה אני קונה יד שניה ככה שהן כבר ספגו ירידת ערך, חוץ מזה שגם ככה בשימוש שלי הערך של כל רכב ירד בצורה רצינית (50,000 ק"מ בשנה ואולי אף יותר).

ואם יש רכב אחר שכדאי לקחת בחשבון, אני נהגתי תקופה מסויימת על ידני ואני לא חושש מכך עם זאת הייתי מעדיף אוטומט בגלל הפקקים.

הבנתי שהגיר הרובוטי של האיביזה מועד לבעיות אז אמרו לי להתרחק ממנו, איך הגיר האוטומטי/רובוטי של הצרפתיות מבחינת אמינות?

פורסם

הגיר האוטומטי של ה208/c3 הוא גיר פלנטרי פשוט, אם זה משנה לך תוצרת איסיין יפן.

הגיר של רנו הוא גם רובוטי כפול מצמדים אבל המוניטין אמינות שלו טוב יותר.

פורסם

חבר, אתה מתכנן לעשות קילומטרז שנתי אסטרונומי - למען החיסכון הכלכלי שלך לעתיד ממליץ לך לקנות דאצ'יה סנדרו סטאפווי דיזל חדשה במאמץ של 10K שקל יותר, הכסף יחזור אליך בקלות בחסכון בדלק ובעלות אחזקה , בנוסף רכב דיזל עם קילומטרז גבוהה קל יותר למכור מאותו אחד עם מנוע בנזין.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

בדיוק בשבילך:

http://yad2.co.il/s/c/xze749

לא נראה לי שצפויות לך בעיות מיוחדות, אפילו שזה צרפתי רחמנא ליצלן. רק תעשה לעצמך טובה ותטפל אצל מישהו שמבין, עם כל הכבוד למוסכניק המוזכר.

לדעתי היא עדיפה על הסנדרו, לפחות בבטיחות, שזה די חשוב למי שעושה ק"מ כזה. גם אם הסנדרו חדשה.

לגבי ירידת ערך, היא כנראה באמת תהיה קטסטרופלית. אבל זה נכון לכל רכב בכזה ק"מ.

ד"א, למה לא פשוט לעבור לגור בירושלים וזהו? יחסוך לך גם כסף וגם זמן.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

לכזה קמ הייתי שוקל דיזל ידנית,למשל דאציה כמו שהוצעה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עם נסועה כזו נוחות הופכת לשאלה בריאותית. שזה אומר, דווקא כן קליאו, ואולי 208 שאני פחות מת עליה. ואולי בכל מקרה תשקול להחליף למושב פרימיום. ואכן, גיר אוטומטי פלנטרי פשוט יחסוך לך התבחבשות רצינית בפקקים בעליה לבירה.

מתישהו תהיה לך רכבת ישירה מהרצליה לירושלים (למעשה נדמה לי שיש גם היום בקו האיטי הקיים) והרכב שהכי יתאים לך זה אופניים חשמליות להגיע לתחנה.

אני הייתי עושה הרבה בחיים כדי לא לנהוג חצי ממה שצפוי לך נהיגה מנהלתית.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

הקליאו אינה מכונית נוחה, ה 208 כן. מנוע הדיזל של פז'ו חזק ואמין מאוד, יש אפילו מכונאים שמסכימים לזה. אפילו ירידת ערך למכוניות עם מנועי דיזל צפויה להיות מתונה יחסית. בקיצור קיבלת עצה מצוינת כאן למעלה.

פורסם

מחזק את המלצה של pooh-bear- #4.

הפיג'ו 208 דיזל ידני תתאים לתקציב ולאפיון הנסיעה שלך.

מומלץ לא להיצמד לסטיגמות של "להתרחק מהצרפתיות".

פורסם

אופציה טובה אם כי המבחר מאוד מאוד מצומצם כיוון שאין הרבה כאלו, דווקא ביד 2 יש אחת ב66 אלף עם קמ טוב, שווה לבדוק.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הצרפתיות היום אמינות בהרבה יותר מהואגיות במיוחד בגרסאות האוטומטיות.

C3 החדשה תענה לדרישות שלך מצוין, מאד נוחה, בעלת תיבה יפנית איסיין, חסכונית וזריזה.

פורסם

התקציב שלו 65 אלף.

הסיטרואן הרבה מעל התקציב.

פורסם

תודה לכולם על התשובות,

אני עכשיו נוטה יותר לכיוון הפיג'ו 208 אבל אני מעדיף אוטומט וככל הנראה אלך על הבנזין

האם ה-208 שנתון 2015 מצויידת במנוע 1.2 טורבו או 1.6?

• תוכן חדש...