Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה לכולם על התשובות,

אני עכשיו נוטה יותר לכיוון הפיג'ו 208 אבל אני מעדיף אוטומט וככל הנראה אלך על הבנזין

האם ה-208 שנתון 2015 מצויידת במנוע 1.2 טורבו או 1.6?

לדעתי תעשה תחשיב חבר - רכב דיזל גם אם הגיר הידני מבעס אותך ייתן לך חיסכון של אלפי שקלים בשנה אם לא יותר, לא משתלם לך?.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
לדעתי תעשה תחשיב חבר - רכב דיזל גם אם הגיר הידני מבעס אותך ייתן לך חיסכון של אלפי שקלים בשנה אם לא יותר, לא משתלם לך?.

בחישוב פשוט ככל הנראה משתלם מבחינת הדלק אבל הבנתי שהטיפולים והרישוי יותר יקרים

פורסם

מתגמד ממש ביחס לצריכת הדלק בקילומטר שהוא בערך פי 3 ויותר מהנסועה השנתית הממוצעת.

שלא לדבר על זה שלמכור את הרכב עם קילומטרז פסיכי שכזה יהיה סיוט - רכב דיזל אתה תצטרך לתמחר את עצמך מול רכבי דיזל אחרים שרובם יהיו עם קילומטרז גבוהה כמו שלך, בבנזין תהיה הרכב עם הקילומטרז הכי גבוהה באופן משמעותי בלוח.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
בחישוב פשוט ככל הנראה משתלם מבחינת הדלק אבל הבנתי שהטיפולים והרישוי יותר יקרים

מהיכן הבנת את זה בדיוק? הטיפולים לא בהכרח יותר יקרים, וברישוי אין יותר "קנס" על מנועי דיזל כבר מעל עשור.

זה לא רק עניין של קילומטרז', לדעתי לפחות דיזל הרבה יותר נוח לנסיעה בטופוגרפיה כזו, אתה מטפס לך בניחותא בסל"ד נמוך יחסית בזמן שמסביבך ליסינגומטיות בנזין צורחות את דרכן לירושלים.

חזיר דיזל

פורסם

חד משמעית דיזל ידני.

צריכת סולר נמוכה בהרבה (במקרה שלך מאות שקלים בחודש)

מחיר טיפולים זהה או זול יותר (אין פלאגים)

מחיר רישוי זהה

אמינות מנוע גבוהה יותר

ירידת ערך נמוכה יותר

זינוק בעליה הרבה יותר קל

אני חושב שסנדרו סטפאווי דיזל ידני תהיה התשובה הטובה ביותר, אם כי צריך למתוח את התקציב (קרוב ל80 אש''ח כולל רישוי הרחבת אחריות ל5 שנים ותוספת אבזור חיונית לדעתי)

בדוק אפשרות של מימון חלקי לפחות

ההפרש בדלק ובאמינות ובירידת הערך יתקזז מהר מאוד מול ההלוואה

על הדרך תיסע גם באוטו נוח מאוד (מישהו פה הזכיר ספייס סטאר רחמנא ליצלן?! הגב שלך גם שווה משהו).

בהצלחה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

למסלול דומה ובתקציב דומה קניתי פלואנס דיזל ידנית, נוחה, אמינה וסופר חסכונית, מומלץ ביותר.

אל תשאל מכונאים- תשאל נהגי מוניות ומורים לנהיגה

פורסם

אכן, פלואנס דיזל חסכנית להפליא ונוחה לכל מרחק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תודה לכולם על העזרה,

מאחר ואני חושב גם על כך שחברה שלי תשתמש ברכב והיא מטילה וטו על ידני אני אלך על ה-208 אוטומט ככל הנראה שגם היא חסכונית מאוד.

ראיתי ביד 2 208 אקטיב 2016 עם 12,000 ק"מ שמצאה חן בעיני אבל מסתבר שהוחלפה בה הדלת האחורית הימנית, האם זה קריטי? זה מתבטא במחיר שהוא רוצה - 60,000 ש"ח ונמכרת ע"י סוכן רכב פרטי (תומר מוטורס)

מה דעתכם?

פורסם

קודם כול תבקש לראות דוח שמאי.

איזה יד הרכב?

המחיר טוב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תודה לכולם על העזרה,

מאחר ואני חושב גם על כך שחברה שלי תשתמש ברכב והיא מטילה וטו על ידני אני אלך על ה-208 אוטומט ככל הנראה שגם היא חסכונית מאוד.

ראיתי ביד 2 208 אקטיב 2016 עם 12,000 ק"מ שמצאה חן בעיני אבל מסתבר שהוחלפה בה הדלת האחורית הימנית, האם זה קריטי? זה מתבטא במחיר שהוא רוצה - 60,000 ש"ח ונמכרת ע"י סוכן רכב פרטי (תומר מוטורס)

מה דעתכם?

אם זה רק החלפת דלת אז זה שטויות ואין לזה ממש משמעות.

אם היה נזק לחלקים מהשלד אז אני הייתי יורד מזה.

דוח שמאי יראה לך בדיוק מה עבר על הרכב.

פורסם

אצלי הספייס עברה גם החלפת דלת אחורית, זה סך הכול מורכב מברגים,חשוב לבדוק שאין רעשי רוח וחדירת מים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...