Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול ראיתי בירושלים את המשטרה פורקים רכבים שהם גררו מהרחובות שטראמפ עובר בהם לרחובות קטנים.

לי זה היה ניראה לא טוב איך שהם הרימו והורידו את הרכבים.

האם זה עושה נזק לרכב?Point%20Blur_May242017_143120.jpg

רכב חדש נשאר חדש רק בעולם מקביל, בו רק לך יש רכב, אין כבישים, ואין ישראלים.

פורסם

חידשת לי

תודה

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

רכב חדש נשאר חדש רק בעולם מקביל, בו רק לך יש רכב, אין כבישים, ואין ישראלים.

פורסם
בתל אביב הגרר של עירייה מבוסס מזלג.

מרים כמו המלגזה הנ"ל, או מהצמיגים?

פעם חניתי על כביש שעשו לו אספלט חדש ואת הרכב מצאתי על המדרכה ליד, עם מראה שבורה.

ידעתי מי הקבלן, ניגשתי אליו שיקח אחריות, ניסה להתנער בטענה שהם מזיזים רכבים עם הידיים(אהא.. ), מצאתי מצלמת אבטחה שצילמה איך המלגזה שלהם הרימה של הרכב שלי. חזרתי לקבלן עם התמונה. לאחר כמה ימים הורכבה מראה חדשה.

פורסם

לפחות היו מדביקים צמיגים על שיני המלגזה כדי למזער נזקים.

ההשפעה שלנו מהמזרח התיכון פשוט מגעילה בכל הנוגע לשמירה על רכבים. אחרי זה נופלות לנו הלסתות באיך שהרכבים באירופה נראים ביחס לשלנו. (כמובן שפעם במליון שנה שעושים את זה לא הדבר היחיד שמשפיע על נראות רכבינו. יותר התפיסה שדברים כאלה הם בסדר)

פורסם

הרמה כזו יכולה לגרום לנזק רציני לספים ולמערכת הפליטה של הרכב, חוצפה של המבצע.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
מרים כמו מלגזה. מהשלדה

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

החדשים (הצהובים) מרימים מהגלגלים. אמנם ישנם שני מזלגות כמו מלגזה, אבל הם נכנסים מתחת לרכב בין הגלגלים ואז נפרסים הצידה בצורה כזו שהגלגלים ממש מתישבים על המזלג.

אני לא בטוח, אבל הבנתי שזה פיתוח ישראלי

פורסם

באיזור שאני עובד בו, יש מכת חניות וגרוטאות ששוכבות שנים. לפעמים מזיזים כמה מכוניות שנפטרו\ללא שימוש דרך המלגזה, זה מאוד מצחיק. בחיים לא הייתי עושה או נותן למישהו לעשות את זה לרכב תקין. זה באמת נראה מזיק.

פורסם

במקום לתכנן כל פעם שהוא בא, מבצע לוגיסטי שמשבית חצי מדינה, לא עדיף להטיס אותו במסוק?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

קחו בחשבון , שסביר להניח שחולקו פליירים ומודעות עם הודעה על סגירת הרחוב/אי חנייה ברחוב מתאריך x ועד לתאריך y , הציבור מתבקש להזיז את רכבו אחרת יגרר... מודעה כזו כמה ימים לפני הביקור (הרי המסלול ידוע וצפוי), המשטרה מטעמי בטחון מזיזה כל אלה שלא שעה לבקשת קודם לכן.

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם
במקום לתכנן כל פעם שהוא בא, מבצע לוגיסטי שמשבית חצי מדינה, לא עדיף להטיס אותו במסוק?

גם עכשיו הטיסו אותו במסוק .

כביש מס.1 היה סגור בשביל הפמליה שלו. כמובן, בתוך ירושלים לא היתה ברירה אלא לנסוע קרקעית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
קחו בחשבון , שסביר להניח שחולקו פליירים ומודעות עם הודעה על סגירת הרחוב/אי חנייה ברחוב מתאריך x ועד לתאריך y , הציבור מתבקש להזיז את רכבו אחרת יגרר... מודעה כזו כמה ימים לפני הביקור (הרי המסלול ידוע וצפוי), המשטרה מטעמי בטחון מזיזה כל אלה שלא שעה לבקשת קודם לכן.

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

במקרה דומה, היו עבודות חפירה ברחוב שלי. חילקו פליירים שבוע מראש אבל הייתי בחו"ל וכמובן לא הזזתי את האוטו.

העבודות התחילו, האוטו שלי הפריע לעבודות.

קיבלתי טלפון לחו"ל:

"שלום מדבר שוטר שמלווה את ביצוע העבודות. הרכב שלך מפריע בוא תזיז אותו".

אמרתי שאני לא יכול, נמצא בחו"ל.

שוטר אמר שיזמין גרר. לא כ"כ אהבתי את הרעיון.

שאלתי אותו אם הוא יכול להמתין, אמר שיכול להמתין קצת.

ביקשתי מקרובת משפחה שגרה קרוב (אין לה רישיון נהיגה) להיכנס אלי הביתה, לקחת מפתחות ולתת אותם לשוטר.

עשתה כך, השוטר המתין לה ובעצמו הזיז את האוטו למקום אחר, בלי גרר.

שאפו לאוטו שוטר, כל הכבוד וזה לא מובן מאליו לדעתי. איתר את הטלפון שלי, התקשר כמה פעמים, הסביר, המתין, הזיז את הרכב בצורה מסודרת.

----------------------------------------------------

האמת, לא ממש מעניין איזה טלפון יש לכם. משתמשי Tapatalk, כנסו בבקשה ל Settings -> Signature ותעבירו למצב כבוי.

• תוכן חדש...