Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואם בחור צעיר יסע בגרוטאת כפרים אז מה?

מי ישמע מדובר בקבלן /איש עסקים שהדימוי משחק תפקיד .

אושריקו, לא מכיר את המצב הכלכלי שלך/ של ההורים/ וכן הלאה .

תהנה מהקורולה, ותחסוך למען עתיד טוב יותר .

ואם כן תשתדרג למשהו שמיותר לך ( גדול) לך על אקורד, תהנה מרכב טוב .

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ואם בחור צעיר יסע בגרוטאת כפרים אז מה?

שמרבית הסיכויים שהוא יצטרך לשרת את הרכב ולא להיפך ואז הוא גם לא נהנה (כי מוסך הופך למקום בילוי מועדף) וגם לא חוסך.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

פורסם
ואם בחור צעיר יסע בגרוטאת כפרים אז מה? .

.

ואם כן תשתדרג למשהו שמיותר לך ( גדול) לך על אקורד, תהנה מרכב טוב .

זה לא עניין של דימוי. גם בסוזוקי אלטו אין דימוי.

רק מה, ברכב קטן בן 7, לא רואים מוסך ופירוקיות כמו ברכב משפחתי בן 19.

חראם על מערכת היחסים האדוקה עם המוסך, חראם על הכסף האבוד ועוד יותר חראם על הזמן האבוד שנשרף בצידי הדרך או בחדר ההמתנה במוסך.

פורסם
הבעיה שאתה מדבר על רכבים שאני פשוט לא רואה את עצמי נוסע עליהן.

כן, גם לא בדייהטסו (סיריון, בת של טויוטה) וגם לא בסוזוקי, בטח לא ביאריס ובטח לא ביונדאי גטס או קיה פיקנטו או I10.

אני פשוט מתחבר למשפחתיות קטנות פחות או גדולות יותר, עם כל הידיעה שזה יותר יקר לאחזקה ושאני לא צריך בתור רווק.

המשפט שמישהו זרק פה שצריך להיות שלם עם רכב חדש, זה נכון. זה מבאס לקנות משהו שאתה לא אוהב ולנסוע איתו המון שנים.

במה קורולה עדיפה על פוקוס?

פורסם

מצטער, כנראה הנסיון שלי עם רכבים ישנים הוא חיובי מדי .

או שאני לא מפונק, ולדעתי בחור צעיר אחרי צבא... יכול ליסוע לעבודה/לימודים/ פאבים עם רכב מקרקש.

פורסם

הבעיה היא לא הרכב המקרקש. נסעתי עם כזו במשך 6 שנים, סובארו 86 שהושקע בה המון כסף, מהלב והנשמה.

בסוף, אתה סובל - בסוף אתה משלם יותר מדי כסף מיותר ומבזבז יותר מדי זמן, על משהו שאמור להיות מובן מאליו - להתניע ולנסוע.

פורסם

או שאני לא מפונק, ולדעתי בחור צעיר אחרי צבא... יכול ליסוע לעבודה/לימודים/ פאבים עם רכב מקרקש.

אני קניתי לפני כמעט חודש פוקוס והיא עומדת בחניה כל השבוע פשוט לא מוצא סיבה להשתמש בה ולא ברכבת.

גם כשאני מנסה לשכנע את עצמי להשתמש ברכב [כי בכל זאת , למה קניתי] , אני מבין שעדיף רכבת מאשר להתקע באיילון.

אבל לפחות בסופשים אני לא תקוע בבית.

פורסם

אז היה לך מזל.

בוא נגיד שיש סיבה טובה לכך שמי שמטרפד באופן שיטתי את תוכנית הגריטה הוא לובי המוסכים. הם יודעים מי הקליינטים הכי טובים שלהם.

פורסם

יכול, ובכל זאת חוץ משני חברים בלימודים שמחזיקים רכבים ישנים יחסית (תחילת שנות ה-2000) רוב האנשים מחזיקים רכבים מודרניים יחסית, 2009+, יש גם חדשים לגמרי.

למה? כי אפשר, וכי אפשר היום לקנות רכבים מודרניים יחסית במחירים מצחיקים. תסתכל על לאנסר או B3, הן אמנם לא חוד החנית של הקטגוריה אבל אתה קונה אותן במחירים נמוכים יחסית בשנתונים מתקדמים. אותו סיפור עם רכבי מיני או סופר מיני שצנחו במחירון.

אפשר להשיג אשכרה קליאו III ידנית 2011 בסביבות 20-25 אלף ש"ח, אחלה של רכב לסטודנט, חסכוני, נוח, די מודרני, לא גדול מדי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
מצטער, כנראה הנסיון שלי עם רכבים ישנים הוא חיובי מדי.

כנראה שכן.

אבל אם כל הבעיה שלו זה קרקושים, אז כן, שיישאר עם מה שיש לו. אם מצב הרכב הוא כזה שיש סיכוי של 50 אחוז שלא תגיע ליעד, ואתה מוציא על תיקונים סכומים שבהם יכולת לקנות רכב חדש ואמין יותר, אז להחליף.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

מי שעובד בתוך העיר יכול לנסוע על אופניים חשמליות ולהתניע את הרכב בסופ"ש.

ככה היהי לך יותר זמן לעבוד על התקלות של הרכב בעצמך ובעזרת חברים וככה גם תוריד את הבלאי שאתה מייצר מנסיעה עירונית שמאמצת את הרכב הרבה יותר מנסיעה בין עירונית.

רוצה להתמקצע תיסע לרעננה כל שבת ושישח ותהיה צל של אסף אחריי כמה פעמים של התסכלות ועבודה עם עין מפקחת כמו של אסף אתה תחליף בלמים לבד שמן לבד וגם תתמקצע על מנת שלא תצטרך להשתמש בשירות של אחרים על כל פיפס קטן.

אני לדוגמא עושה החלפת שמן +ופילטר לבד ברקסים אני נעזר בעין המקצועית של אסף להדרכה וטיימניג שביקשתי עזרה על מנת שפעם הבאה לא אצטרך לבקש עזרה(נוסע 30 אלף ק"מ בשנה במומצע).

לדעתי אפשר להחזיר את הטיוטה של למצב סביר בלי עלויות מיותרות אבל הכל תלויי כמה אתה מוכן להשקיע ממך בזמנך מאשר בכספך.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...