Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אושריקו - לך נגד הלב שלך.

מכור את הרכב.

התנייד בתח"צ\אוטו של אבא-אמא.

חסוך את משכורתך. או לפחות 80% ממנה.

וראה את התמונה הגדולה. רכב זה ממש לא הכל בחיים. טאי-פאן הציע לך להשקיע מאמץ בבניית יסודות לעתיד - לך על זה!

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תגיד, ברצינות, מה אתה מחפש ברכב (חוץ מזה שיהיה כתוב עליו טויוטה קורולה?) כמה אתה נוסע, באיזה תוואי, כמה אנשים נוסעים לרוב ומה התקציב? בוא תהפוך את זה לשרשור יעוץ אמיתי, ואז אפשר יהיה להתקדם לאנשהו.

פשוט לדעתי, אם תצליח להתקדם מעבר למכשול ה"קורולה בלבד", תוכל למצוא רכב סביר (רמז, הוא עלול להיות אירופאי כזה או אחר) שיענה על הדרישות שלך בתקציב שלך. בטח אם אתה מוכן להתפשר על ידני.

כי פשוט אין תשובה ממש טובה לאיך קונים משהו שרוצים בכסף שאין. אבל אפשר לקנות הכי טוב שאפשר בכסף שיש. גם זה משהו.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מה אפשר לעשות?

1. להישאר עם הרכב.

2. להתפשר על רכב שתיקח, גם פיקנטו מודרנית עדיפה על הקורולה שלך, יותר בטיחותית, יותר מאובזרת, סיכוי הרבה יותר נמוך לתקלות, בעיניי היא גם נראית טוב יותר.

3. לחסוך כסף ולקנות משהו נורמלי.

אבל כשאין כסף כנראה שאופציה 1 או 2 ריאליות יותר. אתה יכול לקנות מכוניות כמו B3 או לנסר שצעירות מהרכב שלך בגרושים, הן אמנם לא חוד החנית של הקטגוריה מאותה תקופה, לא באבזור, לא בבטיחות ולא בצריכת הדלק או בביצועים, אבל זאת התקדמות של עשור.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני אגיד לכם,

הרגע חזרתי מסיבוב עם חבר, יש לו קורולה 99 כמו שלי, הבחור הגיע ל320 אלף ק"מ, אין שום רעשים חריגים, לא מהברקסים, לא מהמנוע ולא מהגיר, כמו שאמר לי " הכל מקורי וכמעט ולא רואה מוסך", מהסיבה הפשוטה שהוא לא התעסק עם הרכב סתם.

בלי קשר, אני גם חושב שהוא כבר צריך להחליף, יש בלאי בכל מצב בדברים מסויימים, אבל אני מנסה להראות לכם איך רכב ישן שלא מתעסקים בו בקקה ונותנים לחאפרים להרוס אותו יכול להפחית את הרצון להחליף אותו כרגע.

בגדול, אני נוסע לבד ברכב שלי ורק עם אנשים כשאני מוציא ליציאות בסופי שבוע, ובד"כ אנחנו מתחלקים בחבר'ה עם הרכב אז 95 אחוז מהמקרים אני נוסע לבד, לעבודה, סידורים וכמו שאמרתי מדי פעם ליציאות, ארוכות פחות או יותר - לא חשוב.

מה שאני מתחבר אליו זה בעיקר משפחתיות כגון הלנסר והקורולות המודרניות.

אין לי רשיון לידני וכמו שהבנתם, אני פאנבוי של יפניות.

פורסם

להשלים רישיון לידני זה לא בעיה.

מעבר לכך תתחיל לחשוב עם הראש ולא להיות מקובע, יש מכוניות טובות יותר שלא נושאות סמל יפני ויעשו עבודה מצוינת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

הבעיה שאתה מדבר על רכבים שאני פשוט לא רואה את עצמי נוסע עליהן.

כן, גם לא בדייהטסו (סיריון, בת של טויוטה) וגם לא בסוזוקי, בטח לא ביאריס ובטח לא ביונדאי גטס או קיה פיקנטו או I10.

אני פשוט מתחבר למשפחתיות קטנות פחות או גדולות יותר, עם כל הידיעה שזה יותר יקר לאחזקה ושאני לא צריך בתור רווק.

המשפט שמישהו זרק פה שצריך להיות שלם עם רכב חדש, זה נכון. זה מבאס לקנות משהו שאתה לא אוהב ולנסוע איתו המון שנים.

פורסם

שמע, אם אני לא טועה אתה בשכבת הגיל שלי בערך (24+- ?).

עשה את השיקול שלך, יכול לומר לך שאיתי בלימודים למשל, למי שיש רכב, לרוב זה מיני או סופר מיני. להגיד לך את האמת? גם אני הייתי מעדיף רכב יותר חזק מהפיאט שיש לי עכשיו. (הגודל לא מפריע לי)

אבל מה לעשות שהשיקולים עכשיו זה רכב שקל למצוא איתו חניה, חסכוני וסוחב בסדר ואת כל זה הוא עושה?

לפעמים מתפשרים על דברים מסוימים, הרי אם הפרוטה הייתה מצויה בכיסי הייתי שמח עכשיו להעמיד בחניה איזו 208 GTI או אבראט' 500, שתעלה לי חיוך בכל נסיעה.

אז אתה מתכנן ללמוד או משהו, אולי בהחלט שווה לשקול משהו מודרני יותר שייתן יותר שקט אבל גם לא יקרע לך את הכיס בדלק, בתחזוקה וגם יאפשר לך למצוא חניה בקלות.

פורסם

דור, תודה.

פור באר, בגדול , עד -35 30 אלף וגם זה יגרום לי להרגיש לא בנוח למען האמת.

אני לא אומר שאני לא יכול, אני פשוט אומר ששרפתי הרבה זמן בחיים בלי עבודה שזה משפיע על דברים בסכומים כאלה...

פורסם

ברשותכם,אהיה קצת בוטה.

אחת לחודש בערך, פות"ש זה מעלה את העניין בוורסיה זו או אחרת.

יש לו רכב מלא "תוספות" מיותרות, אבל איכות הנסיעה שווה לאיכות נסיעה של מריצה עם מנוע,פחות או יותר.

ראשית,אם אפשר-למכור את הגרוטאה מהר ככל האפשר.

לא הולך-למכור אותה לחלקים.

לא הולך-להוריד אותה מהכביש.

לחילופין-חומר בערה למדורת ל"ג בעומר.

עכשיו,

סופרים כמה כסף מקציבים לנושא הרכב החלופי.

בודקים את אפשרויות הליסינג ושאר סוגי המימון.

משתדלים לקנות רכב בין כחמש שנים, כדי שלא יהיה צורך להתלבט אם הגרוטאה תניע, ואם תניע , האם תגיע ליעד.

רק ככה.

כל ההתפתלויות האחרות רק מושכות זמן ולא מביאות לשום תוצאה.

סלע

פורסם

מיצובישי לנסר קלאסיק 2009 שווה פחות מ 20 אלף שקלים. לדעתי, גם ללא העניין הרגשי שווה להתקדם 10 שנים קדימה , אפילו כאשר קורולה 99 תעלה גרושים במכירה.

סתם דוגמה :

yad2.co.il/s/c/d8cten

כבר אין ירידת ערך, קילומטראז נמוך, אם הרכב שמור, צריך להשקיע בו הרבה פחות מאשר בקורולה 99 שמרגישה עייפה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מה אתה מוצא ספציפית ברכבי סדאן? מה זה נותן לך להרגיש לנהוג ברכב סדאן ולא סופר-מיני?,

פעם גם אני חיבבתי רכבי סדאן יותר - בסוף אחרי שהייתה לי איביזה בליסינג ועברתי לגור בתל אביב הבנתי שהאצ'בק כ"כ יותר נוח בטח כשאני רווק שהבנתי שאני מוותר על התענוג של התא מטען הארוך.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לנסר חדשה נשמעת בדיוק בשבילך, היתה פה אחת למכירה (נמכרה כבר אאל"ט). בתקציב שלך תוכל למצוא עד 2011 לדעתי.

אם תצא קצת מעניין ההאצ'בק והיפניות, יונדאי i30 או קיה סיד (דור קודם) גם בסדר, ואם ממש נלך לאקסטרים גם סיטרואן c4 (דגם קודם, עד 2011) או מגאן/פלואנס יהיו סבירות, ובהרבה פחות.

אף אחת לא תהיה מושלמת, אבל בטח יותר טוב ממה שיש לך. להשלים עם מה שיש ולעשות הכי טוב במסגרת האפשרויות זה לקח חשוב לחיים.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מצאתי לנסר קלאסיק ב16 אלף בלבד, יד 2 מודל 2008 בצבע כחול מטאלי, 5 דקות ליד העיר שאני גר בה, עם 14X אלף ק"מ,

יד 2 פרטיות בלבד. הרכב עבר צביעה בהמון מקומות אך ללא תאונה...

למען האמת, אני כמעט והתפתיתי להתקשר, אבל מודל 2008 ? אמנם אני לא נוסע הרבה בשנה אבל עדיין הרכב כבר יהיה עוד מעט בן 10, אני בטוח שיהיו לו תקלות קטנות ללא קשר לק"מ. אבל היא מצאה חן בעיניי.

פורסם

אושריקו, חבר יקר, אל תכעס.

אבל תפסיק לבלבל לעצמך את הראש עם כל מיני שטויות כמו "אני פאנבוי של יפניות" ו"רוצה רק טויוטה".

זה קשקוש.

לך תעשה רישיון על ידני ותקנה מכונית נורמאלית שמתאימה לך באמת (כלומר קטנה, יפה, נוחה וחדשה יחסית).

פיז'ו 208, קליאו, פונטו, יונדאי i20 ידנית, איביזה וכו'.

אתה תהנה הרבה יותר ותוציא מהראש את הקשקוש הזה שאתה צריך משפחתית סדאן יפנית. אתה לא צריר אוטו כזה.

----------------------------------------------------

האמת, לא ממש מעניין איזה טלפון יש לכם. משתמשי Tapatalk, כנסו בבקשה ל Settings -> Signature ותעבירו למצב כבוי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...