Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

יש לי שברולט ספארק 2016 LTZ אוטומט

בעת נסיע כשהגיר מן הסתם על D אם אני מוריד רגל מהגז ומטבע הדברים המנוע אמור להאט את האוטו

ולעיתים קורה מצב שיש פתאום מכה חזקה וכאילו הקלאצ' משתחרר והאוטו במקום להאט מדרדר האלה ואחרי כמה רגעים הגיר לבד חוזר ומאט את האוטו (המצב הזה קורה רק כשאני נוסע במהירויות נמוכות מ40-50 קמש)

או אם אני עומד ברמזור ונותן גז (ואני נותן גז עדין לא מעבר ל2500 סלד) המנוע מעלה טורים ורק רגע אחרי כמה רגעים פתאום משחרר קלאצ' ומזנק

אני לא בטוח אבל אחרי ששלפתי את חיישן הOBD2 בלוטוט האוטו מתנהג נורמאלי פתאום (יכול להיות שאני הוזה)

אני משאר שהמצב חל מהיום הראשון שקניתי את האוטו לפניי 5 חודשים העניין הוא שקניתי אותו לאמא שלי

אז 90% מהזמן האוטו אצלה ולא תמיד מזדמן לי לגלות שמשהו לא תקין

בן דוד שלי קנה לאח שלו בדיוק אותו אוטו LTZ 2016 ורק בזכותו שללתי המון רעשים כתקלות שריקות התנהגות גיר אדישה ועוד ...

לפניי שאני פונה למוסך יש למישהו השארה אלולה להיות התקלה ?

פורסם

אתה לא אמור לנחש מה התקלה , ולא שאנשים ינחשו מה התקלה.

כפי שאתה כותב כאן ומציין שהמכות בגיר זה לא התופעה היחידה שיש ברכב שלך ויש גם רעשים שריקות ועוד.

אין לדעת , קנית רכב 2016 חדש שילמת ממיטב כספך , אם הרכב ככה הגיע מהיום הראשון וזה לא אמור להיות ככה כמו שאתה מציין ברכב של בן דוד שלך , יכול להיות שקיבלת פשוט רכב תקול

גש למוסך , תממש אחריות , תן להם לשבור תראש , במקרה ויסדרו לך את התקלות וזה יחזור שוב , לדעתי כדאי לך לבדוק מול היבואן ולטעון שקיבלת רכב תקול ולאיים בתביעה שקיבלת רכב תקול מהיום הראשון.

פורסם

מובלאיי לא יכול להשפיע מעשית על הגיר מכיוון שחוץ מרמקול מסך ומצלמה הוא לא מכיל שום דבר שמחובר לרכב,

הדבר היחיד שהמוביילאי יכל לגרום זה לקצר או נזק חשמלי עקב התקנה לקוייה, מפתיע שזה משפיע על הגיר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

במסגרת העבודה שלי יוצא לי לנהוג על ספארקים חדשים, ורובם מתנהגים ככה. גיר רציף מוזר מאוד. אולי הם מנסים לחכות את הAL4 של הצרפתים? :-D

• תוכן חדש...