Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי היום בדואר את הרישיון החדש (שצריך לשלם) אבל כתוב בפירוש שהוא תקף רק לאחר תשלום האגרה ועמידה במבחן כשירות תנועה (טסט).

הרכב עלה לכביש ב06/2015 ועד כמה שידוע לי יש פטור של שנתיים מביצוע טסט, להבנתי אני אמור לבצע טסט רק בשנה השלישית (2018).

איך ניתן לבדוק אם אני פטור מביצוע טסט?

פורסם

בחודש הבא האוטו שלך יהיה שנתיים על הכביש ואם זיכרוני אינו מטעיני לזה התכוון המשורר.

אתה מתחיל את השנה השלישית שלך כבר בחודש הבא ובשביל להתחיל אותה אתה צריך לעבור טסט.

בכל מקרה זה שום דבר שטלפון אחד למכון טסטים לא יכול לפתור.

פורסם (נערך)

לרכבים שעלו מ1/2016 עושים אחת ל3 שנים.

לפני זה רכבים חדשים עשו טסט בפועל לאחר שנתיים.

כלומר מ2015-2016 לא צריך לגשת לטסט.

מ2016-2017 לא צריך.

אבל עכשיו אתה כן צריך כי זה מ2017 ל2018 כלומר תחילת שנה שלישית.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מ2016 העלו את זה ל3 שנים לא?

ROEi1, לא חושב שמכון טסטים זה המקום הנכון להתקשר אליהם, מבחינתם שאני אגיע גם אם הרגע הוצאתי את הרכב מהסוכנות.

פורסם

נכון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכב חדש שעלה לפני 1.1.2016 יעשה טסט לאחר שמלאו לרכב שנתיים על הכביש לכן אתה חייב בטסט

רכב חדש שעלה אחרי 1.1.2016 יעשה בתום 3 שנים טסט

http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=3329:dover-2016-01-06b&catid=56:dover-c-1&Itemid=65

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם הרכב פטור ממבחן שנתי זה מצויין ברשיון.

כיון שרכבך עלה לכביש לפני עדכון התקנות - שחל על מכוניות פרטיות שעלו לכביש ב-1.1.16 והלאה - אתה חייב במבחן הרישוי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...