Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. איך בודקים כמה אחוז מיסים יש על רכב ספציפי כדי לדעת כמה יעלה חנכה בעל 70 אחוז הנחה כל המיסים?

תודה רבה

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם (נערך)

כשנכה מקבל הנחת מיסים זה אחוז מסוים במקרה שלך 70%, עד תקרה מסויימת. תאר לעצמך נכה קונה מרצדס s500 במיליון ₪ ביטוח לאומי לא ישלם 70% מהמיסים. צריך לבדוק בוועדה שאישרה את הפטור ממיסים מהי התקרה. זה כתוב במכתב שהם שולחים.

עריכה אחרונה על ידי yash
תיקון אוטומטי של המקלדת
פורסם

אין בעיה. אברר את התקרה. השאלה איך אני יודע כמה מיסים משולמים על רכב ספציפי שאדע לעשות מזה 70 אחוז.

פורסם

זה תלוי בסוג הרכב. כנראה שצריך לשאול את סוכנות הרכב המבוקש כמה ממחיר הרכב זה המס. אפשר לשאול באיזה רכב אתה מתעניין?

פורסם

בטח. כרגע אני רק מגשש עבור אבא שלי שאמור לקבל בע"ה את הטבות אלו בקרוב (לצערנו כמובן, היה עדיף בלי) והתחלתי לחשוב מה האופציות וכו. אחרי שנקבל את האישור אבדוק אותיות קטנות ולעומק

פורסם

נכה שנוהג בעצמו מקבל 90 או 100 אחוז מהמיסים + השתתפות כמעט מלאה על הרכב. כמובן שהרכב הרבה יותר ברמה מרכב של נכה מוסע ללא רישיון. נכה מוסע במידה והוא עם 100%נכות. מקבל 75%מהמיסים + 90% ממחיר הרכב שהם מחליטים שמתאים לצרכים שלו. תמיד הם נותנים פחות ממה שצריך פעם היו מאשרים פולקסווגן טרנספורטר. היום הם מאשרים במקרה הטוב סיטרואן גאמפי אם לא פחות. כמובן שרק ידני. ברמת גימור הכי נמוכה.

פורסם

מנציג שמטפל בסיפור לאבא שלי נאמר לי שמקבלים 70 אחוז הנחה מהמיסים על הרכב. לא דרוש כסא גלגלים או משהו חלילה.

פורסם

את ההנחה במיסים יש לבדוק לכל דגם באופן ספציפי, משום שההנחה נגזרת מהמיסים המוטלים על ערך הרכב לפני רווח, כך שיכול להיות פער משמעותי במחיר לנכה בין שני כלי רכב שמחירם לצרכן זהה.

ההנחה במיסים יכולה להיות בין 40% ל-100% בתלוי בלקות של הנכה והיותו נוהג או מוסע.

המקסימום שאפשר לקבל אם הנכה לא נוהג הוא 70% מהמיסים לפי הרכב שנקבע (רכב ברירת המחדל למוסעים הוא יונדאי i10)

את תקרות הפטורים השונים (ברירות המחדל ולא מקרים מיוחדים) ניתן לראות כאן

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...