Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון 2017

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
124 עם חבילת סיאט גולד וצבע מטאלי נשמע סביר+, קיבלתי הצעה לfr הידנית שדיי קרובה להצעה שלך אך ללא צבע מטלי+חבילת הגולד, חבר קיבל לא מזמן את הסטייל במחיר שציינת ללא על התוספות שציינת, בכל אופן אם אינך חושש מהגיר שאמינותו נטוייה במחלוקת אכן הרכב משתלם וההצעה שקיבלת לא רעה בכלל.

הרכב נוח מהסיבוב שעשיתי , מאיץ מהר מאוד בגדול לסטאפ בסיס שלו מבחינת איבזור אין כ''כ מתחרים

לגבי ההצעה על המזדה, המחירון שלה מתחיל מ132 אם ילבישו עליה עוד כל מיני תוספות שטות שדוחפים למחיר של הרכב היא תגיע בכיף ל 136 אחרי מיקוח ארוך אולי ירדו ל129.

הרכב גם יחסית מהנה לנסיעה נינוחה מרגיש מעט כבד יותר מהלאון ולפי מה שהרגשתי גם פחות סלחן בכביש משובש.

מה שכן אם הרכב מתוכנן ל5 שנים, אז ראש שקט יהיה בטוח יותר אצל מזדה

נשלח מהדרכים

מה זאת אומרת סיאט גולד לא נאמר שום דבר על חבילת גולד?

שורה תחתונה אומר לקנות מאזדה שלוש שונא תרכב הזה אולי מאזדה 2....

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

למה מאזדה 2? אם אתה רוצה מקבילה בערך של מאזדה זאת 3 האצ'בק שנראת אגב מעולה, אפשר לדעת למה אתה שונא את מאזדה 3?אני כבר שנתיים מתנייד באחת מדור שני ואחת לשבוע עושה נסיעות באחת מדור 3 בגדול האוטו עונה לרוב הדרישות של משפחה

סיאט גולד הנחתי שקיבלת את החבילה שהיא כוללת בדרך כלל מצלמת רוורס שיקוף מסך, וייז ועוד כמה שטויות

נשלח מהדרכים

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם

הלאון, בבסיס, הוא רכב מצוין שנמכר בכמויות ולכן הוא גם כנראה יחסית שומר על הערך שלו.

ועדיין, אם אתה מחפש שקט של רכב חדש הליאון היא סוג של הימור עם אמינות לא משהו, תיבה שיש סביבה סימני שאלה ויבואן שכנראה נמצא בתחתית הרשימה (ורוב הסיכויים שתזדקק לו ליותר מטיפולים). כמו שרשמו לך, אם הנסיעה היא בעיקר עירונית אז התיבה הרובוטית של הליאון גם קצת מציקה.

אם אתה מחפש רכבים בעלי תחושה ספורטיבית, בסגנון של הליאון, אז אתה יכול לבדוק את הפורד פוקוס ואת האופל אסטרה. שתיהן מצוינות עם מנוע טורבו חזק ותיבה אוטומאטית פלנטרית עדיפה אבל הראשונה סבלה בעבר מגיר רובוטי מזעזע שפגע קשות במוניטין שלה בארץ והשניה מגיעה ממותג שמלכתחילה לא היה לו מוניטין והחליף יבואן לא מזמן יחסית. שתיהן עם אחריות לשלוש שנים אבל צפויות לחטוף ירידת ערך גדולה יותר מהליאון.

אם אתה לא בהכרח מחפש רכבים בעלי תחושה ספורטיבית אז הייתי מציע לך לפזול מסביב ליפניות/קוראניות/צרפתיות גם כן. יש שם מכוניות נוחות ונעימות יותר וגם כאלה שנראות יותר מוצלח (אבל זה כבר אינדיבידואלי). הייתי בודק את המאזדה 3 שכבר הציעו לך (מנוע גדול ותיבה פלנטרית, 3 שנים אחריות), את הפיז'ו 308 (מנוע טורבו, תיבה פלנטרית, נוחות עדיפה, 3 שנים אחריות וככל הנראה אפילו אמינות עדיפה יחסית לליאון...), את היונדאי איוניק (עולה מעט יותר אבל היברידית חסכונית, מאובזרת מאוד ובטוחה מאוד עם 5 שנים אחריות), את הרנו מגאן/גראנד קופה שהופיעה לאחרונה באולמות התצוגה ועוד. חשוב מאוד שתקח כל מכונית שנראית לך לנסיעת מבחן ותראה עד כמה היא מרגישה מתאימה עבורך.

לעניין המובילאיי, אין לי נסיון אישי אבל משיחות מסביב נראה שזה מאוד אינדיבידואלי. אני מכיר אנשים שהתעצבנו על המערכת הזו ורצו לנתק אותה (בעיה כי זה חלק ממפרט הבטיחות שנמצא ברשיון) ואני מכיר אנשים שמרוצים ממנה מאוד.

פורסם

אני רוצה את הלאון מבחינה שטחית אחת המראה של האוטו הוא מה שאני אוהב בו.

לפי מה שהרבה אנשים ציינתם שיש סיכון עם התיבת הילוכים DSG.

אם המצב ככה אולי עדיף לרדת בתקציב ולקחת איביזה או מאזדה 2 או פולו

מה מציעים מבין השלוש האלו ?

פורסם
הלאון, בבסיס, הוא רכב מצוין שנמכר בכמויות ולכן הוא גם כנראה יחסית שומר על הערך שלו.

ועדיין, אם אתה מחפש שקט של רכב חדש הליאון היא סוג של הימור עם אמינות לא משהו, תיבה שיש סביבה סימני שאלה ויבואן שכנראה נמצא בתחתית הרשימה (ורוב הסיכויים שתזדקק לו ליותר מטיפולים). כמו שרשמו לך, אם הנסיעה היא בעיקר עירונית אז התיבה הרובוטית של הליאון גם קצת מציקה.

אם אתה מחפש רכבים בעלי תחושה ספורטיבית, בסגנון של הליאון, אז אתה יכול לבדוק את הפורד פוקוס ואת האופל אסטרה. שתיהן מצוינות עם מנוע טורבו חזק ותיבה אוטומאטית פלנטרית עדיפה אבל הראשונה סבלה בעבר מגיר רובוטי מזעזע שפגע קשות במוניטין שלה בארץ והשניה מגיעה ממותג שמלכתחילה לא היה לו מוניטין והחליף יבואן לא מזמן יחסית. שתיהן עם אחריות לשלוש שנים אבל צפויות לחטוף ירידת ערך גדולה יותר מהליאון.

אם אתה לא בהכרח מחפש רכבים בעלי תחושה ספורטיבית אז הייתי מציע לך לפזול מסביב ליפניות/קוראניות/צרפתיות גם כן. יש שם מכוניות נוחות ונעימות יותר וגם כאלה שנראות יותר מוצלח (אבל זה כבר אינדיבידואלי). הייתי בודק את המאזדה 3 שכבר הציעו לך (מנוע גדול ותיבה פלנטרית, 3 שנים אחריות), את הפיז'ו 308 (מנוע טורבו, תיבה פלנטרית, נוחות עדיפה, 3 שנים אחריות וככל הנראה אפילו אמינות עדיפה יחסית לליאון...), את היונדאי איוניק (עולה מעט יותר אבל היברידית חסכונית, מאובזרת מאוד ובטוחה מאוד עם 5 שנים אחריות), את הרנו מגאן/גראנד קופה שהופיעה לאחרונה באולמות התצוגה ועוד. חשוב מאוד שתקח כל מכונית שנראית לך לנסיעת מבחן ותראה עד כמה היא מרגישה מתאימה עבורך.

לעניין המובילאיי, אין לי נסיון אישי אבל משיחות מסביב נראה שזה מאוד אינדיבידואלי. אני מכיר אנשים שהתעצבנו על המערכת הזו ורצו לנתק אותה (בעיה כי זה חלק ממפרט הבטיחות שנמצא ברשיון) ואני מכיר אנשים שמרוצים ממנה מאוד.

הפיגו גם DSG והיא צרפתית ממה שהבנתי גם לא הכי אמין היא עדיפה על הלאון?

פורסם

אני חושב שה-DSG7 עובדת עכשיו יותר טוב מאי פעם והיא כבר לא כזאת מעצבנת, אבל כמו שהמובילאיי מוציא אותי מדעתי ועל אנשים אחרים הוא חביב זה מאוד אינדיוידואלי.

לעניין החלופות, כמעט כל המשפחתיות הקומפקטיות האחרות יקרות מהלאון או מציעות תמורה נמוכה יותר למחיר. מכוניות סופר מיני לא מציעות את המרווח או יחידת הכוח החזקה שיש בלאון.

אני אישית גם התעניינתי ב-1.4 סטייל, קיבלתי הצעת מחיר לרכב כולל אגרת רישוי, חיישנים וצבע מטאלי באיזור 121K.

איתורן להתקין רק אם יש דרישה מחברת הביטוח, מובילאי מבחינתי הוא מחוץ לתחום אבל כבר אמרו שזה אינדיוידואלי, מצלמות ופתיחת מסכים זה פחות מומלץ וגורם להמון בעיות במערכת המקורית, אני מסתפק בחיישנים.

אם אתה מוציא את הגיר הרובוטי מהתחום אז סיטרואן C4 ופיג'ו 308 חולקות יחידת כוח לא רעה בכלל, הסיטרואן בד"כ מוצעת במחיר אטרקטיבי יותר משום שמדובר בדגם דיי וותיק, הפיג'ו נאה יותר אבל לא כולם מחבבים את המסך ששולט בכל הפונקציות. שתיהן מעולות ומספקות תמורה טובה מאוד למחיר.

פורסם
אני חושב שה-DSG7 עובדת עכשיו יותר טוב מאי פעם והיא כבר לא כזאת מעצבנת, אבל כמו שהמובילאיי מוציא אותי מדעתי ועל אנשים אחרים הוא חביב זה מאוד אינדיוידואלי.

לעניין החלופות, כמעט כל המשפחתיות הקומפקטיות האחרות יקרות מהלאון או מציעות תמורה נמוכה יותר למחיר. מכוניות סופר מיני לא מציעות את המרווח או יחידת הכוח החזקה שיש בלאון.

אני אישית גם התעניינתי ב-1.4 סטייל, קיבלתי הצעת מחיר לרכב כולל אגרת רישוי, חיישנים וצבע מטאלי באיזור 121K.

איתורן להתקין רק אם יש דרישה מחברת הביטוח, מובילאי מבחינתי הוא מחוץ לתחום אבל כבר אמרו שזה אינדיוידואלי, מצלמות ופתיחת מסכים זה פחות מומלץ וגורם להמון בעיות במערכת המקורית, אני מסתפק בחיישנים.

אם אתה מוציא את הגיר הרובוטי מהתחום אז סיטרואן C4 ופיג'ו 308 חולקות יחידת כוח לא רעה בכלל, הסיטרואן בד"כ מוצעת במחיר אטרקטיבי יותר משום שמדובר בדגם דיי וותיק, הפיג'ו נאה יותר אבל לא כולם מחבבים את המסך ששולט בכל הפונקציות. שתיהן מעולות ומספקות תמורה טובה מאוד למחיר.

לפי ההצעה שאתה קיבלת אני רואה שיש לאן לרדת איתם במחיר ,לגבי האיתורן האם זה דבר שאפשר לחסוך בו?

פעם ראשונה שאני קונה רכב במיוחד רכב חדש אשמח לקבל הצעות למיקוח ולהפחתת המחיר של היבואן.

מה לגבי הלאון אתה עדיין מתעניין לרכוש אותה ?

פורסם
הפיגו גם DSG והיא צרפתית ממה שהבנתי גם לא הכי אמין היא עדיפה על הלאון?

בדברים מסוימים לא ובדברים אחרים כן. לעניין האמינות, יש לצרפתיות מוניטין לא טוב שמבוסס על שנים עברו. בדור הנוכחי עושה רושם שהם תיקנו את הליקויים והמכוניות אמינות. כמו שרשמו, התיבה שלה היא תיבה אוטומאטית פלנטרית רגילה וטובה.

אם אתה הולך על ליאון רק בגלל המראה שלה אז תסתכל גם על האופל אסטרה שדומה לה בקווים הכללים ונחשבת טובה ממנה. בכל מקרה אני מציע לא לקנות מכוניות רק על בסיס איך שהיא נראית...

פורסם
בדברים מסוימים לא ובדברים אחרים כן. לעניין האמינות, יש לצרפתיות מוניטין לא טוב שמבוסס על שנים עברו. בדור הנוכחי עושה רושם שהם תיקנו את הליקויים והמכוניות אמינות. כמו שרשמו, התיבה שלה היא תיבה אוטומאטית פלנטרית רגילה וטובה.

אם אתה הולך על ליאון רק בגלל המראה שלה אז תסתכל גם על האופל אסטרה שדומה לה בקווים הכללים ונחשבת טובה ממנה. בכל מקרה אני מציע לא לקנות מכוניות רק על בסיס איך שהיא נראית...

בכל מיקרה הפיגו יוצאת יותר יקר וגם המאזדה 3 ,אני רוצה להבין הרכב הזה כל כך לא אמין ממה שנאמר בקהל במגיבים אנ ימדבר על הלאון החדשה כמובן....

פורסם

אני לא חושב שהאסטרה נחשבת טובה מהלאון, לכל אחת יש את היתרונות והחסרונות שלה וכל רוכש צריך לעשות את השיקולים שלו בהתאם לסדר העדיפויות שלו.

איתורן מתקינים רק אם יש דרישה מחברת הביטוח שלך, אם אין זאת סתם התעסקות מיותרת עם האוטו ועוד תשלום על ההתקנה ועל דמי המנוי.

לגבי לרדת במחיר, אני לקוח חוזר ואת הנציג שמוכר לי אני מכיר היטב אז לא יודע עד כמה זה מייצג, מצד שני תמיד יש לאן לרדת ולנסות להתמקח על המחיר בנתיים לא עולה כסף, מקסימום לא תצליח, תן הצעה נגדית לזו שקיבלת ותן לנציג לעשות את העבודה ולבדוק האם זה אפשרי.

אני מאוד מעוניין באוטו אבל יש העדפה ברורה אצלנו בבית לג'יפון אז בנתיים אני משהה קצת את העניין עד שתתקבל החלטה סופית.

פורסם
בכל מיקרה הפיגו יוצאת יותר יקר וגם המאזדה 3 ,אני רוצה להבין הרכב הזה כל כך לא אמין ממה שנאמר בקהל במגיבים אנ ימדבר על הלאון החדשה כמובן....

המחירון של לובינסקי הוא בדיחה, תלך לתצוגה ותראה איך במכה מתחילים לחלק לך הנחות שיורידו את המחיר לפחות מכולן.

רכבים של לובינסקי לא קונים במחירון, אם לא יורדים תקנה רק ב0 קילומטר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
המחירון של לובינסקי הוא בדיחה, תלך לתצוגה ותראה איך במכה מתחילים לחלק לך הנחות שיורידו את המחיר לפחות מכולן.

רכבים של לובינסקי לא קונים במחירון, אם לא יורדים תקנה רק ב0 קילומטר.

נראה אותך מצליח לגלח משהו מהמחיר של ה308 גיטיאיי

• תוכן חדש...