Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון 2017

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוצעו לך כאן מגוון דיי רחב של רכבים, אם עדיין אתה מעוניין במשהו מקונצרן ואג ואתה רוצה להיות בראש דיי שקט תחפש דגם ידני כלשהו, עד כמה שאני זוכר יש לאון 1.2 ידנית 5 דלתות, 1.4 ידנית עד כמה שזכור לי מגיע ארצה בתוצורת 3 דלתות ברמת גימור fr שמחירה אגב אחרי מיקוחים יכול לרדת ל125 בערך.

לסיכום נכון הלאון מושכת עיניין ונראת דיי צעירה( קצת אפורה בפנים אבל אפשר לחיות עם זה) אבל אם אתה מחפש מנוע אמין יותר וטיבה אוטומטית השידך הזה הוא לא wow, תטייל ברחבי הפורום וגם בפורומים של ואג ותיראה את כמות התלונות על dsg7, הגיר הזה לא יודע להתמודד עם פקקים באופן עצמאי, ברוב המקרים אם אתה רוצה לזחול תצתרך להיות במצב ספורט או ידני, קלאצ'ים עפים כמו לחמניות טריות ועוד יש כמה תוספות, תחשוב טוב אם אתה רוצה להכניס ראש בריא למיטה חולה.

המשך יום מעולה

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אני לא יכול לדבר על כל הלאונים או בכלל המכוניות עם DSG, אבל אני כן יכול להגיד שיש לי את הלאון החדשה (1.2 סטייל, 105 כ"ס, DSG) כבר כמעט 3.5 שנים ועד כה לא היו לי שום בעיות עם הגיר או עם המנוע. נוסע כ 10K בשנה.

אני גם אוהב את ה S&S וחושב שהוא עובד טוב מאוד בניגוד לרוב האנשים כאן בפורום.

תקלות שהיו לי:

בערך שלושה חודשים אחרי שהרכב נקנה התחיל קרקוש מהדשבורד והיה גם צורך להוסיף שמן, לקחתי למוסך, הקרקוש תוקן במסגרת האחריות וגם הוסיפו לי שמן ללא עלות. ומאז ועד היום לא הייתי צריך להוסיף שמן אפילו פעם אחת.

בערך שנה וחצי אחרי, התקלה הרצינית היחידה שהייתה לי ברכב, חיישן הלמבדה התקלקל (מרפי, זה היה חייב להיות באמצע טיול עם המשפחה בירושלים :-)) והוחלף במסגרת האחריות במוסך צ'מפיון בירושלים.

בעיות אחרות:

בתנאים מסוימים יש קרקוש מהפלסטיקים בדלת של הנוסע, קראתי בפורומים בחו"ל שזו בעיה ידועה, אבל לפי מה שהבנתי במתיחת פנים עכשיו שיפרו את הבידוד, אז אולי גם זה נפתר.

ה S&S הפסיק לעבוד בחורף, לא יודע למה, חוזר לעבוד כשמתחמם בחוץ, לא טרחתי לטפל בזה בינתיים. חורף קודם זה היה ככה בערך חודשיים, החורף הזה בערך ארבעה חודשים.

עריכה אחרונה על ידי snad

Fiat Uno 1994 - Mazda 3 2005 - Volkswagen Jetta 2011 - Seat Leon 2013 - Subaru XV 2018

פורסם

ה S&S הפסיק לעבוד בחורף, לא יודע למה, חוזר לעבוד כשמתחמם בחוץ, לא טרחתי לטפל בזה בינתיים. חורף קודם זה היה ככה בערך חודשיים, החורף הזה בערך ארבעה חודשים.

הS&S לא עובד באופן אוטומטי בכל מצב. מחשב הרכב מנתח מספר פרמטרים רבים כגון טמפ' המנוע וטמפ' חיצונית.

רק בתנאים אופטימליים מחשב הרכב יבצע כיבוי בזמן עצירה.

S60 Rdesign

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום חברים

היום עשיתי הזמנה ללאון 1.4 FR אוטומט 5 דלתות בצבע כחול קריסטל מטלי

עם התוספות:

מצלמת רוורס

איתורן סייב+עלוקה

חיישן חניה אחורי

נווט WAZE + סים 12 חודשים+מצלמה

אגרת רישוי

מובילאיי

קבלתי גם הנחה אחרי הכל יצא לי 137,700

האם מישהו יודע אם מגיע עם מרימי חלונות או שזה אסור ע"פ משרד התחבורה.

תודה לעונים

פורסם
שלום חברים

היום עשיתי הזמנה ללאון 1.4 FR אוטומט 5 דלתות בצבע כחול קריסטל מטלי

עם התוספות:

מצלמת רוורס

איתורן סייב+עלוקה

חיישן חניה אחורי

נווט WAZE + סים 12 חודשים+מצלמה

אגרת רישוי

מובילאיי

קבלתי גם הנחה אחרי הכל יצא לי 137,700

האם מישהו יודע אם מגיע עם מרימי חלונות או שזה אסור ע"פ משרד התחבורה.

תודה לעונים

דבר ראשון תתחדש!!

לגבי המרימי שמשות זה חשמלי ברכב זאת אומרת שיש(אם הבנתי את השאלה שלך נכון)

פורסם

לא עולה אוטומטית, לוחצים על כפתור הנעילה לחיצה ארוכה עד שהם נסגרים.

אני הייתי מוותר על ההתקנות המקומיות מלבד חיישן רוורס וממיר אותן בהנחה נוספת אלא אם אתה מחויב במיגון לביטוח.

137 זה פשוט מחיר שמקרב אותה לגולף 150 שמבחינת אבזור בטיחות עדיפה עליה.

פורסם

הבנתי אותך

אין מה להשוואות בין הגולף ללאון גם מבחינת המחיר זה עוד 13 אלף שזה גם מעלה את הסכום החודשי.

אני ממש האבתי את הלאון אבל תודה רבה על התשובה

פורסם

אני באופן אישי נמנע מכל התקנה מקומית שהיא לא חובה.

לפני שלושה שבועות רכשתי גולף והדבר היחיד בהתקנה מקומית הוא איתוראן save

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

גולף 150 כ"ס מתומחרת ב-144K, זה 7,000 ש"ח יותר מההצעה שלך אבל זה באמת משנה את המקדמה או התשלום החודשי.

לגבי הלאון, גם אני חושב שהיא מכונית טובה אבל ספציפית ב-1.4 ליטר הדגם הבסיסי הרבה יותר אטרקטיבי, מבחינתי הפנסים והמושבים לא מצדיקים תוספת של 17 אלף שקלים ואני מתקשה להאמין שבתור משומשת הפער הזה ישמר.

פורסם

תתחדש ותהנה!

בתמחור החדש שלה הלאון היא עסקה מצויינת עם תמורה גדולה מאד יחסית למחירה.

אגב, מה זה צבע כחול קריסטל?

• תוכן חדש...