Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טבלת נתונים יבשים תמצא באתרים של היבואנים. אם אתה פדנט העתק אותם לטבלה אחת והשווה.

הכוונה בסקירה הקצרה הזו היתה לקבל תחושה סוביקטיבית של הסוקרים. את זה הם הביאו, גם אם לא בשתי עמודות כמו ב-gsmarena.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

את מחשב הדרך בקרוסאובר מפעילים מהידית השמאלית בלוח מחוונים.

לי הקרוסאובר לא היה נוח אחרי נסיעה של שעתיים וחצי עם פקק בסוף, חלק בגלל המושב וחלק בגלל התנודות של המרכב.

פורסם

מעניין אם תגיע מתישהו ה 2008 בגימור GT שנראה מעולה בפנים וגם סוחט 130 כ״ס מהמנוע, נראה לי מגניב בשילוב עם הגיר הידני.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
אחלה כתיבה, רק לא הבנתי: אז ה2008 נדבקת

לכביש או שבגלל הצמיגים יש לה אחיזה נחותה?

נדבקת יופי. ביחס לקרוסאובר כמובן. אבל אפשר היה יותר עם צמיגי כביש.

טוב לא היתה שם נציגה של כלמוביל....

אסרו אותה על הגג של מכשירי תנועה..

פורסם
אחלה כתיבה, רק לא הבנתי: אז ה2008 נדבקת

לכביש או שבגלל הצמיגים יש לה אחיזה נחותה?

היא אוחזת מעולה אבל תאחוז ותהיה נוחה יותר עם צמיגי כביש.

פורסם

נהניתי לקרוא את המבחן, כתוב בצורה יפה.

לא נהגתי בשני הרכבים.

אם הייתי צריך להחליט איזה רכב עדיף רק לפי המבחן (בלי פסקת הסיום והמסקנה האישית של הכותב), לפי נקודת מבט צרכנית , הייתי נוטה לכיוון הסוזוקי. כנראה שנסיעת מבחן הייתה משנה את דעתי. יש דברים שהם מעבר לטבלאות ונתונים על הנייר וקשה להעביר אותם בכתב. מזכיר לי שבזמנו העדפתי את ה 107 הידנית על פני הקיה פיקנטו הידנית. על פניו הקיה הרבה יותר טובה ברוב הנתונים אבל החיוך שנשאר לי אחרי הנסיעת מבחן ב 107 זה מה שהכריע.

אסף

פורסם (נערך)

שני רכבים אפורים ומשעממים מבחינה עיצובית. מבחינה מאכנית הבנתי מהסקירה שהקרוסאובר עדיף, והוא המכוער יותר מבין השניים, לא שהשני יפה במיוחד (איפה נעלם עיצוב הפנים המצוין של 3008?).

הערות נוספות:

1. נשמע ממש מעניין הקטע של אחיזת כביש בלי 4×4, נקווה שייושם בעוד רכבים.

2. הכותב התלהב ממיקום לוח השעונים והמולטימדיה בפג'ו, לא הבנתי מה מיוחד במיקום הזה.

3. אני לא מבין למה לבחור ב2008 ולא ב3008 שמעוצב ברמה אחרת לגמרי, גם פנימית וגם חיצונית, והמימדים נראים לי די דומים.

עריכה אחרונה על ידי outlander

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

לפעמים נדמה לי outlander שאתה כותב דברים סתם כדי לעורר וויכוח.

מה הקשר בין ה2008 וה3008? קודם כל ה2008 כבר וותיקה ביחס ל3008, ומכאן השוני הגדול בעיצוב.

לגבי למה לבחור ב2008 ולא ב3008, למה לבחור באאאוטלנדר ולא פג׳רו? לא, הממדים אפילו לא קרובים להיות דומים, בטח לא באורך, מרווח, תא מטען וכו, וה2008 מתחילה ב110 אלף ש״ח, כאשר ה3008 מתחילה ב145.

סיבה מספיק טובה?

פורסם
לפעמים נדמה לי outlander שאתה כותב דברים סתם כדי לעורר וויכוח.

מה הקשר בין ה2008 וה3008? קודם כל ה2008 כבר וותיקה ביחס ל3008, ומכאן השוני הגדול בעיצוב.

לגבי למה לבחור ב2008 ולא ב3008, למה לבחור באאאוטלנדר ולא פג׳רו? לא, הממדים אפילו לא קרובים להיות דומים, בטח לא באורך, מרווח, תא מטען וכו, וה2008 מתחילה ב110 אלף ש״ח, כאשר ה3008 מתחילה ב145.

סיבה מספיק טובה?

ההבדלים במחירים אפילו יותר גדולים.

נכון מלפני חודש ה-3008 בגרסת הדיזל על הכביש הגיעה ל152K, מי שמתעניין יותר בבנזין יצטרך לוותר על עוד 10K.

פורסם

הסתכלתי עכשיו במחירון, 2008 יכול להגיע ל125,000. 3009 החל מ-145, הפרש של 20K.

פג'רו ארוך יכול להגיע ל324K ואאוטלנדר גם בגירסת פרימיום עולה 180K, אז מה ההשוואה בכלל? אתה לא יכול לשאול למה לא לקנות פג'רו כי הוא עולה כמעט פי שניים, והוא גם 4*4 בתחזוקה יקרה ודיזל, והכל לגמרי אחרת.

לעומת זאת, הפער בין דגמי הפג'ו מבחינת מחיר הוא קטן מאוד, ומבחינה עיצובית הוא שמים וארץ, לכן אני תוהה מי הפראייר שיקנה את הדבר הזה שנקרא 2008. פער של 20K, אנשים מוסיפים סכום כזה רק בשביל לשדרג את הדגם לגירסה בכירה יותר.

פורסם

אתה מדבר על 2008 דגם הפרימיום שאיתו אתה מקבל גם גג פנורמי.

אם אתה עושה השוואה תשווה בין אותם רמות גימור.

3008 פרימיום עולה 175K. איפה ההפרש של ה-20K?

פורסם

הכוונה שלי שבמקום לקנות את הרמת גימור הכי גבוהה, אתה מוסיף קצת ומקבל רכב אחר לגמרי שלא דומה בכלל לזוועה הזאת בכתבה.

ועדיין, הפרש של 50K הוא לא דומה ולא כמעט כמו ההפרש של מחיר כפול בין אאוטלנדר לפאג'רו.

פורסם

ראשית כל ה2008 ממש אבל ממש לא זוועה, היא מכונית מצויינת. שנית, לפי השיקולים שלך אף אחד בעולם לא היה קונה איביזה במקום ליאון, פולו במקום גולף, קורולה במקום אוונסיס, ואני יכול להמשיך עד מחר. שלא נתחיל להשוות את המצב בחו״ל שם למשל הפרש המחיר בין סדרה 3 לסדרה 5 עם מנוע דומה יכולה להסתכם בכ5000 יורו וגם פחות. אז אנשים לא קונים את ה3?

שיקולים שונים, צרכים שונים, וכן, הפרש מחיר של 20-30 אלף ש״ח למישהו עם תקציב למשהו כמו 2008 יכול להיות משמעותי מאוד.

• תוכן חדש...