Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה נכון שהמבחן די ממצא.

יכול להיות שלא שמתי לב, אבל מישהו טרח לבדוק את פעולת המזגן ברכבים הללו?

אצלנו או לפחות אצל אנשים מסויימים זו יכולה להיות החלטה חשובה ברכישת אחת מהרכבים הללו.[על פני השנייה].

אפשר בנוסף היה לרשום לפחות שבאחת מהם מזגן רגיל ו בשני בקרת אקלים דיגיטלית.

שוב, אם פספסתי את זה, מתנצל.

פורסם
הכוונה שלי שבמקום לקנות את הרמת גימור הכי גבוהה, אתה מוסיף קצת ומקבל רכב אחר לגמרי שלא דומה בכלל לזוועה הזאת בכתבה.

ועדיין, הפרש של 50K הוא לא דומה ולא כמעט כמו ההפרש של מחיר כפול בין אאוטלנדר לפאג'רו.

קבל רעיון, הוא קצת משונה ולא ממש שפוי, אבל תזרום איתי לרגע. מה אם, אולי, אנשים רוצים אוטו, אמ... קטן יותר? או לחילופין מאובזר יותר? או, אפילו משוגע עוד יותר, אשכרה קבעו לעצמם תקציב ולא רוצים לעבור אותו ב-20 אלף שקל (שכנראה צומחים אצלך על שיחים בגינה) כדי לקבל אוטו שהוא היתרון היחיד שלו הוא שהוא גדול יותר?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
המבחן כתוב נחמד, אבל שורה תחתונה כזו התרגלנו לקרוא במגזין עם בנזין ובעיקר עם עבר...

לא קונה את השורה התחתונה שלכם, קל וחומר שנהגתי בשתי המכוניות.

הפוך גוטה -

דווקא העובדה שאין שורה תחתונה מוחצת היא מה שגורם לי לתת יותר קרדיביליות למבחן (ומבחנים בכלל), כיום כאשר היצרנים אכן השתפרו פלאים וכמעט כולם מוציאים מוצרים מוגמרים לשוק, נשמע לי כמעט ברור מאליו שמבחן יסתיים ב"X טוב יותר לנהג מסוג 1, Y טוב יותר לנהג מסוג 2".

לא להסכים עם השורה התחתונה זה סופר לגיטימי, לרמוז שבגלל השורה התחתונה המבחן/בוחן פסול... לטעמי פחות לגיטימי.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
הפוך גוטה -

דווקא העובדה שאין שורה תחתונה מוחצת היא מה שגורם לי לתת יותר קרדיביליות למבחן (ומבחנים בכלל), כיום כאשר היצרנים אכן השתפרו פלאים וכמעט כולם מוציאים מוצרים מוגמרים לשוק, נשמע לי כמעט ברור מאליו שמבחן יסתיים ב"X טוב יותר לנהג מסוג 1, Y טוב יותר לנהג מסוג 2".

לא להסכים עם השורה התחתונה זה סופר לגיטימי, לרמוז שבגלל השורה התחתונה המבחן/בוחן פסול... לטעמי פחות לגיטימי.

במלים אחרות, אתה נהנה שמורחים אותך עם מלים. המגזין המפורסם עדיין קיים, אתה יודע...

אמר מי שאמר, שבגרסת המבחן שפורסמה בידיעות אחרונות, הוכרז מנצח.

לא ברור לי מדוע בגרסת קארספורום של אותו מבחן ניתן סיכום אחר.

אם מכונית אחת נהנית מביצועי מנוע עדיפים, מאובזרת עשיר יותר, מרווחת יותר ונהנית ממושב אחורי אמיתי ולא מדרגש, בעלת נפח תא מטען עדיף באופן בולט ועדיין מציעה יכולת דינמית מפתיעה לטובה, לא מסתדר לי כיצד היא תיקו מול מכונית שיתרונה היחיד עליה הוא בניהוג מהנה יותר בכבישים מפותלים.

אחרי הכל, אנחנו מדברים כאן על מכוניות משפחתיות גבוהות עם קריצה לקרוסאובר, לא על הוט האץ' שמסתכלות בלבן של האייפקס...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם (נערך)

אני לא יודע למה אתה ממשיך להשוות למגזין אחר, אני לא מבין איך ההשוואה לוואינט מוכיחה משהו, ואני לא "אוהב שמורחים אותי" אני אוהב אינפורמציה עם כמה שפחות הטיה ונותנים לי את האפשרות להתאים אותו למקרה - אני לא אוהב כשבוחני רכב מסוימים חושבים שהדעה שלהם זה איזה דברי אלוהים חיים (אם כבר רמיזות ורפרנסים... [לא מדובר בך, אם זה לא ברור מאליו]).

ואולי זה לא אני שאוהב שמורחים אותי, אלא אתה שאוהב הכרעה ודיכוטומיה? ולמה בכלל אתה לוקח את זה למקום אישי? מיותר.

אגב, באופן אירוני-משהו, לי נראה שהשורה התחתונה במבחן דווקא תואמת את מה שרשמת (הסוזוקי כנראה עדיפה לרוב לקוחות הסגמנט), ומה שאני חושב (אבל לא לכל אחד): אצלי לצורך העניין, היא נפסלת על הסף בגלל האפרוריות, ועדיין הייתי ממליץ למי שמחפש best people carrier שמתלבט בין הצמד ולא אכפת לו מהפרמטר הזה לבדוק אותה ראשונה.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

האמת מקריאה של המבחן כפי שהוא כתוב כאן, אני הייתי שם את הסוזוקי על הפודיום ללא שום ספק (וזה מבלי לנהוג בפיג'ו, בסוזוקי נסעתי), יש לי תחושה שמכיוון ש"העולם שייך לצעירים" המבחן הוכרע על העיצוב,

אבל לעם ישראל שצריך להכניס 3 זעטוטים במושב האחורי או 2 מתבגרים,

שאוהב אמינות ומה לעשות הפיג'ו (גם אם באופן תאורטי) עדיין לא שם,

עדיפה הסוזוקי בכל פרמטר גם בנוחות נסיעה.

פורסם
במלים אחרות, אתה נהנה שמורחים אותך עם מלים. המגזין המפורסם עדיין קיים, אתה יודע...

אם מכונית אחת נהנית מביצועי מנוע עדיפים, מאובזרת עשיר יותר, מרווחת יותר ונהנית ממושב אחורי אמיתי ולא מדרגש, בעלת נפח תא מטען עדיף באופן בולט ועדיין מציעה יכולת דינמית מפתיעה לטובה, לא מסתדר לי כיצד היא תיקו מול מכונית שיתרונה היחיד עליה הוא בניהוג מהנה יותר בכבישים מפותלים.

אחרי הכל, אנחנו מדברים כאן על מכוניות משפחתיות גבוהות עם קריצה לקרוסאובר, לא על הוט האץ' שמסתכלות בלבן של האייפקס...

מה אתה מגמגם ומנסה לדרוך בין הטיפות?

או שתגיד מה שאתה חושב (ותטופל בהתאם) או כמו בחתונה קתולית, תידום לעד!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני רק שאלה: למה צריך איומים כאלה ואחרים, בסגנון "תטופל בהתאם"? כשלא כולם מסכימים שה2008 עדיפה עוברים לאיומים? מה אנחנו באיראן?

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

פורסם

תרגיעו! יש הבדל גדול מאוד בין לא להסכים עם דעה ובין להשמיץ סתם. ושימרון משמיץ!

אם אנשים לא מסוגלים לכבד את הפלטפורמה שבה הם נמצאים, שלא יכבדו אותנו בנוכחותם, אבל השמצות חסרות שחר ואחיזה במציאות, לא פה!

פורסם
אני רק שאלה: למה צריך איומים כאלה ואחרים, בסגנון "תטופל בהתאם"? כשלא כולם מסכימים שה2008 עדיפה עוברים לאיומים? מה אנחנו באיראן?

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

גם אתה נשאר רגוע כשמישהוא בא אליך. הבייתה ולפני כל המשפחה וכל החברים מאשים אותך שאתה נוכל?

פורסם

כי הבוחן מטעם קארספורום חשב אחרת וזו דעתו.

והוא דווקא כתב סיכום מאוזן בו כל אחד יכול להחליט מה לרכוש לפי סדר העדיפויות שלו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
למה לא קנית קרניבל במקום אאוטלנדר?

הבדל של 25 אלף שקל.

חבל.

כי רק לאאוטלנדר יש פוזה של רווק!* :roll:

*לפחות עד שהאאוטלנדר יימכר ויגיע רכב חדש.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

מה פורסם בשורה התחתונה של מבחן במקום אחר לא רלוונטי והוא לא אמת מידה לשום דבר.

אם בוחן אחד חושב ש-X חשוב יותר, הוא יכתיר את הרכב שנותן הכי הרבה X. אם מישהו אחר חושב ש-Y קריטי, אז הרכב הזה ינצח. אם בוחן שלישי חושב לתת לקורא את השורה התחתונה בצורת יתרונות חסרונות, זה גם לגיטימי.

למעט מקרים באמת חריגים, אני לא חושב שצריך להחליט בשביל הקורא מה יותר חשוב ואיזה רכב מנצח על סמך העדפותיו של הבוחן. במיוחד כשמדובר במישהו שלא עושה את זה 60 שעות בשבוע, והוא עצמו כנראה לא יודע "לשים את עצמו בנעליים של הקונה הפוטנציאלי" (שזה אגב משהו שגם בוחני רכב "מקצועיים" רבים נופלים בו.

יתרה מזו, במיוחד בפורום שפונה לאנשים מבינים, אני הייתי רוצה לקבל את המידע ולהחליט לבד, ולא שיחליטו בשבילי על סמך השיקולים של בוחן כזה או אחר.

פבל.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תוכן חדש...