Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה,

אני מאוד אוהב את הסקודה פאביה ומרגיש שאיתה אני אקבל את התמורה הטובה ביותר במחיר שהוא לא בשמיים + עדיין רכב משפחתי עם בגאז' רחב.

שאלתי היא - האם כדאי לקנות חדש מהניילונים?

איך אפשר לקבל את ההנחה הטובה ביותר או פריסת התשלומים הנוחה ביותר?

חלק אמרו לי לפנות לבנק לבקש הלוואה ולבצע פריסה כלשהי...

אשמח לכל טיפ שיוכל לעזור לי כי מעולם לא ניסיתי לקנות רכב חדש. סה"כ מדובר ברכב השני שלי.

כמובן שזו קניה גדולה יחסית ואני רוצה לוודא שאני עושה את זה הכי חכם.

תודה מראש!

פורסם

הפביה היא לא רכב משפחתי. מדובר בסופר מיני עם מרווח פנימי טוב ביחס למתחרות אבל לחלוטין לא ברמה של רכב משפחתי.

לטעמי יש רכבים שנותנים תמורה עדיפה כמו האיביזה או פיג'ו 208 לפני העלאת המחיר האחרונה.

בכל אופן, אם התחברת לרכב אז החלופות כנראה לא רלוונטיות.

כדאי לקנות חדש? סובייקטיבי. לרכב חדש יש יתרונות בדמות אחריות והעובדה שהוא חדש על כל השלכותיה.

מצד שני, אפשר לקנות רכב כזה כמעט חדש ובסכום שנמוך בסביב 20K, משמעותי אבל האחריות קצרה יותר אם לא הסתיימה והרכב יגיע עם איזשהו עבר.

הלוואה תמיד מתחילים לבדוק בבנק, אתה יודע פחות או יותר מה הסכום שתצטרך, בדוק עם הפקיד תנאים להלוואה לכל מטרה וגם תנאים להלוואה לרכישת רכב, תתמקד בעיקר בריביות, עמלות פרעון מוקדם ואפשרויות פריסה מחדש במהלך התקופה.

אחרי הבנק, אם החלטת לרכוש חדש בדוק בסוכנות מי הגוף המממן שעובד איתם ומה התנאים.

אני ממליץ לבדוק גם הלוואות ע"ח קרן השתלמות/קופת גמל/קרן פנסיה במידה ויש לך שם סכום שיספיק כדי לקבל הלוואה גדולה.

לגבי הנחה? אל תתבייש לבקש ולנסות להתמקח, במקרה הכי גרוע יסרבו לך. תזכור שאובר-התלהבות יהפוך אותך לשבוי של הסוכן לכן תשתדל להיות קר רוח וענייני.

פורסם

שום רכב לא כלכלי כחדש. יש רכישות עדיפות יותר ופחות, אבל רכב חדש מול משומש- המשומש עדיף כלכלית. אבל אין כמו חדש- אחריות, ריח של חדש...

אם תרצה אשמח לשלוח לך סקירה שלי עם הפאביה (איתי ממאי 15).

פורסם

עדכון - קיבלתי מחיר של 105,500 על הפאביה בחדשה בגירסה המשודרגת. אחרי אגרה והכל.

מחיר טוב?! יכולים להוריד עוד?

לפי מה שהם אומרים - לא (אחרי ניסיון שכנוע רציני).

פורסם

לא הייתי משלם יותר מ 100K על סופר מיני, לא משנה איזו.

אולי כדאי שתבדוק את ההונדה גאז'. מאוד מרווחת, שומרת טוב על הערך ועולה באזור ה 97 אם אני לא טועה. מה גם שהגיר של הפאביה מאוד מפוקפק באמינותו.

פורסם

רכב משפחתי עם בגאז' רחב? בטוח שמדובר בפאביה ולא בראפיד? או באוקטביה?

במחירים כאלו יש הרבה תת-משפחתיות, כמו פיאט טיפו, ראפיד יד ראשונה אפס ק"מ (ואולי אפילו מהיבואן), וממש לא רחוק משם יש משפחתיות אמיתיות יד ראשונה אפס ק"מ כמו פוקוס, 308 (יד ראשונה אפס ק"מ מ-2016, צבע שחור בלבד ב-95) מיצובישי לנסר וכאלו.

מה היתרון של הפאביה במחיר כזה?

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
לא הייתי משלם יותר מ 100K על סופר מיני, לא משנה איזו.

אולי כדאי שתבדוק את ההונדה גאז'. מאוד מרווחת, שומרת טוב על הערך ועולה באזור ה 97 אם אני לא טועה. מה גם שהגיר של הפאביה מאוד מפוקפק באמינותו.

הג'אז כרגע 104K לאוטומט או 90K לידני. 0ק"מ כמובן פחות.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...