Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ברשותי איביזה FR 2005 תופעה מוזרה ששמתי לב לאחרונה. התחברתי לאוטו עם תוכנת VAG-COM לראות כמה פרמטרים ושמתי לב במחוג ברכב הוא לא זז אבל במחשב רשום שהטמפרטורה 108 והגיע גם פעם אחת ל110. עכשיו עשיתי בדיקות קומפרסיה ולחץ הפוך והכול תקין אוטו סוחב מעולה אין מים בשמן ולא להפך ואין איבוד של מים.

התופעה היא ככה אם אני מניע את האוטו שהוא קר ונוסע קצת הונטות נפתחות ב99 כמו שהם צריכות להיות לפעמים גם 101-102 זה סבבה.

דרך אגב בנסיעה אגרסיבית של גדישות ומהירות גבוהה הטמפרטורה יורדת גם ל87 בVAG-COM מה שקורה לי אחריי לחיצות אני שם לב שהמים במיכל עיבוי עולים והוונטות לא נפתחות בכלל ולפעמים נפתח מהירות נמוכה ב107 ולפעמים בכלל לא אם אני נותן גז במקום אז הוונטות מתחילות להידלק.

משאבת מים נבדקה נותנת זרימה חזקה יוניט רדיאטור הוחלף. האם זה יכול להיות תרמוסטט או רדיאטור?

וגם אם אני נוסע עם האוטו הצינור התחתון של הרדיאטור מתחיל רק להתחמם בטמפרטורה של 96-7 לפי VAG-COM האם זה תקין?

פורסם

זה תקין! המד חום בvag הוא מד חום שלא מראה טמפרוטה בזמן אמת.

הסבר

המד חום "נתקע" על חצי בין 90 ל110 מעלות... הוא מראה פחות מזה או שהאוטו מתחמם כבר אתה תראה שהוא עולה מעל החצי.

מד חום הצרפתיות למשל עובד ככה, הוא מראה טמפרוטה בזמן אמת, כלומר אם עכשיו 110 מעלו הוא מראה 110 ולא 90 כמו בגרמנית.

בקיצור כל עוד אין חוסר של מים והמים לא יוצאים החוצה ומד חום לא עולה מעל חצי הכל תקין.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

מד חום לא עובר מעל החצי ומים לא יוצאים החוצה היה לי רכבי VAG והונטה הייתה נכנסת ב99-100 ונעצרת ב95

ו110 מעלות זה לא מסוכן לא יכול להפרץ אטם ראש?

פורסם

יש 2 מהירויות.

אחת גבוהה אחת נמוכה ווהן נפתחות במהירויות שונות..

110 לא מסוכן לראש.. 120 ומעלה כן...

חוץ מזה יכול להיות שאם לאוטו יש ציפ אז יש מצב שתכנתו את נמאווררים להכינס בטמפרוטות שונות ממה שאתה מכיר.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

המאווררים נשלטים על ידי יוניט טמפרטורה ברדיאטור שהחלפתי אותוץ לא על ידי ציפ ולפעמים זה נפתח ב99 מעלות כמו שזה צריך להיות ולפעמים זה נפתח ב105-107 ולפעמים זה לא נפתח בכלל

פורסם

MINI ONE 2012 ידנית

אותו סיפור היה לי ושם בכלל אין שעון..

החלפתי תרמוסטט מקורי חדש בגלל אותן סיבות.

אין מחסור במים, הוונטה נכנסת לפעולה פעם ב107 -105

ופעמים נדירות בטמפרטורות נמוכות 95

ומהירות מאוורר אחת בלבד.

חפרתי בכל פורום אפשרי בחו"ל וגם שם קראתי על התופעה

במוסך ניסו להסביר לי שמנועי BMW חובבי טמפרטורות גבוהות יותר מהרגיל, סביב ה105 107

(בטורבו סביב ה120-115!)

והמחשב מחליט בהתאם לתנאי הנסיעה (מזגן, עליות, תנאי אקלים שונים)

מתי להפעיל את הוונטה..

ואיך שהמנוע עובד זה בסדר גמור. ברגיל המנוע על 98-104

פורסם

אבל פה המצב שונה יש יוניט על הרדיאטור שברגע שהטמפרטורה שקבועה מראש אז הוא מדליק מהירות נמוכה או גבוהה

• תוכן חדש...