Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה ממש לא בעיה כל עוד לא עושים משהו שמצדיק את עצריתן אותך,

אלא אם יש לך רכב משופר וניכר עליו שהוא לא חוקי לנסיע בכביש שלא צריך אפילו בוחן רכב כדי לדעת, אז זו באמת בעיה,

אבל אפשר סתם להפגש ככה בפאנן, מילא יש כמה אהבלים וערסים, אבל זה כמו במפגש בר"ג, אין מה לעשות, מה גם שלפעמים זה יכול להיות מצחיק,

לפני שבועיים ככה הסיויק של בן עשתה תרגיל מסריח לשוטרים, זה היה מצחיק בטירוף :)

בכל מקרה אני לא מאלה שעושה שטויות, אלא בא כדי להפגש עם חברים וסתם לדבר או משהו, אין ממה לפחד ממשטרה.

פורסם

אני כבר כמה פעמים שם, תמיד יש משטרות משקיפות, וגם היו כמה שחיכו בכניסה והיציאה מהתחנה וממש לא קיבלתי דו"ח, וראיתי שסתם עצרו לביקורת רק מישהו אחד. למה להם סתם לתת דו"ח?

בסך הכל אנחנו סתם נפגשים ויושבים על קפה :roll:

:wink:

פורסם

אלא אם יש לך רכב משופר וניכר עליו שהוא לא חוקי לנסיע בכביש שלא צריך אפילו בוחן רכב כדי לדעת, אז זו באמת בעיה,

QUOTE]

...

עד כמה הרכב שלך משופר אם בכלל, שאתה לא "מפחד" ממשטרות ?

פורסם

פנס, יצאת בזול. הייתי אתמול עם חברים, 2 מהם קיבלו הורדה מהכביש (+כנסות מאוד גבוהים).

הם בדקו צמיגים (:shock:) הביאו בוחנת תנועה ובקיצור עשו יותר מידי בלאגן..

הם אפילו הציבו ניידת שעשתה אותה בדיקה בידיוק אחרי הפנייה שם..

אוהד, אתה הייתה עם הבקליות מספרד? (:roll:)

hope for the best, expect the worse.

פורסם

אה?

פתאום יש לי גישה לאוף טופיק? מוזר...

בכל מקרה, נענה לך אז פה, כן אני אוהד גם המגאן הכחולה שהייתה עם הבקליות.

אני חייב לציין שהיה מצחיק ברמות אתמול, כמו שאמרתי בהתחלה, הערסים מוסיפים רק טוב עם השטויות שהם עושים, וזה מצחיק אותי כל פעם מחדש.

אתמול זה היה נדיר, בא בעל פולו, עצר אותו שוטר בתחנת דלק, אז הוא ביקש שיעצור ושיתניע את הרכב לבדיקה, אז מה אמרו לו? שהרכב לא מתניע, אז הם התחילו לדחוף את הרכב לכיוון היציאה ב"תקווה שיתניע" :) עד שהשוטר התחיל לרדוף אחריהם הפולו כבר התניע וברח :-D .

בקשר לפיצוץ אוכלוסיית השוטרים שהיו שם, פעם ראשונה שאני רואה כזה דבר, הם הביאו תגבורת אחרי תגבורת, מן הסתם בגלל שיש לי אוטו שנראה קצת יותר טוב וספורטיבי משאר המכוניות על הכביש, למרות שהכל בו מקורי ומאושר, הם עצרו גם אותי בדרך לצאת, אבל כשהם ראו שהכל אצלי בסדר והם מתו לתת לי דו"ח על משהו הם סתם בדקו לי את הרשיון,ביטוח,ת.ז,רשיון רכב.

בקיצור בולשיט! לא קיבלתי שום דו"ח.

• תוכן חדש...