Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוכנית רב שנתית ל106 ראלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

b]פעם בשנה אני יושב וחושב מה לעשות עם הראלי. שתיהיה לי יותר מרגשת ויותר כיפית בשבילי להיות איתה

במהלך השנים עשיתי איתה באמת המון וכל פעם היא מרגישה שונה...

חשבתי על כמה דברים לעשות השנה או לפחות בחודשים הקרובים, אם יש לכם רעיונות אני ישמח לשמוע ואם בא לכם להצטרף אני ישמח[/b]

מחקר איך מנקים פח פנימי של רכב.

לנקות את החלק האחורי של הראלי.

לסדר את הרמקולים הקידמיים שלא יעשו רעש, לשים גומיות מתחת לברגים ולחזק אותם.

לפרק את הריפוד דלת ולסדר את הבד.

לקנות מטף של קילו ולהתקין אותו ליד רגלי הנוסע.

לסדר את הכבלים בתא כפפות.

מראה שמאל רוקדת [ לפרק ולראות מה צריך לחזק]

לצבוע מחדש את המראות/ספויילר דלתות/פנסי ערפל- להחליט על צבע [שחור/כתום/ירוק/סגול]

להחליט על מתי לשטוף את הראלי באופן קבוע!

זהו בנתיים, בטח יצוצו עוד דברים עם הזמן.

IMG_20160709_134122.jpg

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם
b]פעם בשנה אני יושב וחושב מה לעשות עם הראלי. שתיהיה לי יותר מרגשת ויותר כיפית בשבילי להיות איתה

חשבתי על כמה דברים לעשות השנה או לפחות בחודשים הקרובים, אם יש לכם רעיונות אני ישמח לשמוע ואם בא לכם להצטרף אני ישמח[/b]

לצבוע מחדש את המראות/ספויילר דלתות/פנסי ערפל- להחליט על צבע [שחור/כתום/ירוק/סגול]

צבע בכחול ו.....

סתם

פורסם

למכור, ולקנות קורולה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נראה לי שיש לך מספיק רעיונות ועוד יותר עבודה.

חוץ מזה - אתה מכיר את הרכב שלך הכי טוב .

(ואם הייתי אומר לך להחליף את כל הברגים ברכב ?)

alfa 156 2.5.

פורסם

(ואם הייתי אומר לך להחליף את כל הברגים ברכב ?)

לברגי_טיטניום

בלי קשר - ראלי זה משקל, תתחיל להפחית משקל - פרוייקט מכסה מנוע מקארבון (יש מדריך מעניין בערוץ יוטיוב של easy composites)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
פעם בשנה אני יושב וחושב מה לעשות עם הראלי. שתיהיה לי יותר מרגשת ויותר כיפית בשבילי להיות איתה

חשבתי על כמה דברים לעשות השנה או לפחות בחודשים הקרובים, אם יש לכם רעיונות אני ישמח לשמוע ואם בא לכם להצטרף אני ישמח

אז לאן התקדמנו בנתיים....

דבר ראשון 2 ברגים קטנים והותקן המטף במקום הכי נוח לי לשליפה.

20170317_180624.jpg

מריחת ווזלין על מסילות הסאן רוף- זה עושה המוווון הבדל.

20170317_182253.jpg

שטיפת מנוע יסודית כי המצב היה באמת כבר לא נעים

20170317_181848.jpg

שאיבת הרכב עם השואב שהגיע מאיביי עם המחיר הכי נוח וההספק הכי חזק שמצאתי..

לינק לשואב: http://www.ebay.com/itm/Compact-Car-Vacuum-Cleaner-Super-Cyclone-Powerful-Easy-Use-Versatile-12V-150W-/131533955437?hash=item1ea008e16d:g:4QwAAOSwKrhVVarm

20170317_185025.jpg

QiKhVQTjrOHpGQJhfDx54gu6cqNuZTBIik-dFBAh8eI23JymrneBUlzHnZx7RnHnIFWzqsi_TPmZImfZh5EiPNcB0KyPB0laFsfFVxmtf8BT9XA19sW4blDC4xzBcrQBr3Oa9_c54jNtdJwq-HiLrA9EnimeSsHw3sqMggRpTTA5I_ZQ_rTgR33VR4lNiAdpOKPd-von7l71AKff8Y7wMqJA0J_IdNH-uTpUAINuaEqGSbnsD0FJMOyzbqS_bv08is0qBxwXqnTrGHsqRGAxi5ok6T4jk5WVBSC23_RPGw6zBcoBuAD-kS56vzcWIElO1fZ4pokQRC0DfayxZWBTbDFLotx3uuXlSeb4xAyM_L71pRx0socP1yDTEU1E2FO0RRsOMEGIe4T9Bvy_qXVfubL9KKWzIMhd8R-HNOQ-ROUI1VV-XjTvgc1YxDJ7bPlYrykcZCQ26YEnZR8JErRx_1wtCLnVFpIvGu18YKpY-CkhipZ1BfL8VLNrejWUpVzR7MePuxf9jVQp1cM_a_Qi5UqLLJzyCCZ9g1vo0Xhg8uIsvgOXaa3liqwNqyj1SXFuwBEgyNs9hruX9YGsWiiZVM1n19OguH-Lqa2HTkEw4klgVIHsCq-OAw=w1513-h851-no

החלפת הפלאגים הרגילים ל רביעית פלגים עם 4 אלקטורודות..

הפלגים שיצאו מהרכב:

IMG-20170317-WA0028.jpg

IMG-20170317-WA0030.jpg

הפלאגים החדשים:

IMG-20170317-WA0032.jpg

בנוסף סידרתי את החוטים בתא כפפות וירד המון משקל מיותר משם..

וזהו לבנתיים...

עוד עידכונים בהמשך... :)

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

• תוכן חדש...