Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים ,

אז זהו לאחר 4 שנים עמוסות חוויות (פונטו ספייס 60כ"ס) היא נאלצת להחזיר את נישמתה כמובן שהכל קורה בידיוק בטיימינג מושלם ופשוט כמו שזה נישמע מרגיש כמו נכה ככה שאני לחוץ על רכב ועם זאת לא מוכן להיכנס לסרט שהייתי בו 4 שנים והספיק לי די והותר)

אז לעיניין מחפש רכב גג 20 אלף חנוק גג שבגג

דרישות -

דיי נישבר לי מפיאט ("לנסוע על ביצים", קירקושים, פלסטיקה עדינה , שמיעה של סופר-על ניהיה לי מהרכב הזה ותור לפסיכולוג על כל הרעשים שאני שומע/מדמיין).

אז ככה לעיניין-

נוסע אחד ל3 שבועות להורים כ200 קילומטר לכיוון כך שבסה"כ סביב ה500 קילומטר ב48 שעות .

מומלץ מיני אך אם יש עיסקה מהמשיים לא אתנגד לשמוע.

רוב הזמן יסע עירוני.

(כמובן חסוכני אמין וכול הבקשות הרגילות חח)

מקווה שמישהו יקדיש מזמנו ויקרא על מנת להבין אותי , בנתיים מה שניראה לי :

יונדאי גטס 2006+ רק מנוע 1600

סיריון 2006+

גולף 2006+ (איך הFSI הזה ?)

אופל קורסה 2010 (חלפים יקרים ? אחזקה יקרה ? אמינות לאורך טווח ?)

תודה רבה רבה ושבוע טוב !

עריכה אחרונה על ידי matanamos
פורסם

למה לא איזו סוזוקי אלטו או C1/107 משומשות ידניות?

גם חסכוני בדלק, גם תמצא שנתון מתקדם יחסית, פשוטות יחסית לתחזוקה. גם קל למצוא איתן חניה באוניברסיטה/מכללה, נשמע לי כמו רכב קלאסי לסטודנטים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אלטו זה פחון שמחובר אליו גלגלים ובגלל זה מחיר נמוך לMAX איבזור.

107 אלללה יוסטור ובניו כמו שאומרים.

C1 אברר עליה יותר.

בכלליות די פוחד מאירופאיות , רוצה אמינות וכוח

תזכור שאני נוסע נסיעה רצינית ולא רוצה לעוף ברוח , נסיעה בפונטו הייתה דיי לא נוחה , בלשון המעטה.

פורסם

למה 107 וC1 זה אלה יוסטור? אתה מודע לזה ש107 זה למעשה C1, שזה למעשה טויוטה אייגו?

חוץ מזה, רכב יפני או קוריאני זה לא ערובה לאמינות. אל תשווה את הפונטו שלך שהיא רכב סטודנטים קלאסי שכנראה גם היה ישן יחסית כשרכשת אותו וגם אולי לא היה במצב מי יודע מה, לרכב אירופאי חדש יחסית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

בטח בטח 107 C1 אייגו CITIGO כל אלה פחים רציניים , אני הייתי נהג/נותן שירות שנה ונסעתי על כל רכב אפשרי כמעט מהקטגוריה הסטנדרטית ככה שאני דיי רוצה משהו "אחר".

(גיר רובוטי פשוט שנאה שלי !)

זה די ערובה מהניסיון שלי ושל חבריי .

פונטו 03 אמנם מיושנת אבל כל הטיפולים נעשו דרכי ונתנה עבודה שהרבה רכבים חדישים יותר לא היו שורדים ככה שהיא תקבל את הכבוד המגיע לה.

פורסם

אולי ספארק 1.2 או קליאו III ידנית 2011? הן פחות "פח" ממה שהצעתי והן עדיין לא יקרות יחסית.

ולא סתם הצעתי לך את הC1/107 עם גיר ידני.

אגב, אם כבר גטס, לא הייתי מתעקש על 1.6, ה1.4 סוחב בסדר גמור.

פורסם

אמאלה ספארק בחינם לא הייתי לוקח , גיר, אופי נסיעה , נוחות והרשימה עוד ארוכה ונסעתי לא על אחת אלא על כמה.

דווקא קיבלתי המלצות גורפות על 1.6 גם מבחינת כוח והן מבחינת איבזור .

באופן כללי אני נוטה יותר לאוטומט (גיר ידני זה נחמד אבל מעיק מאוד ,אממה כאשר מדובר ברכב חזק אז רק ידני כי החוויה שונה פלאים ואתה רוצה ליהיות "חלק" מהרכב).

תודה בכל אופן על שיתוף הפעולה אבל כניראה שאנחנו לא משדרים על אותו הגל.

פורסם

1. מי שלחוץ בכסף לא מחפש להחזיק גולף ועוד מתיישנת.. ;)

מנוע ה-FSI אמין יחסית ובתקציב שאתה מחפש, הרכב עם גיר אוטומטי רגיל (לא תיבת ה-DSG הידועה לשמצה :lol:).

אם בסופו של דבר תבחר בגולף, אז ממליץ לך שלא לטפל במוסכי היבואן וללכת למוסך מורשה שמומחה ברכבי VAG כמו מוסך רון בת"א וכו'.

2. אני חושב שכדאי לך להתמקד בסיריון או בגטס ולא בהכרח גטס עם מנוע 1.6.

אם אתה מחפש גטס, אז תחפש משנת 2008 ברמות הגימור הגבוהות עם ABS, ESP ו-4 כריות אוויר, 4 חלונות חשמל וכו'.

בהצלחה.

• תוכן חדש...