Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתי יגיע טויוטה CH-R לארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
צפי שהכל ימכר ומהר...

אם לישראל הוקצו 2500 רכבים, זה יגמר מהר מאוד.

המחירים טובים, רמת הציוד טובה.

רק לא ברור לי הצעד של המכירה הוירטואלית וההמחשה הוירטואלית של הרכב באולם התצוגה.

אני לא קונה רכב בלי נסיעת מבחן ובדיקה מעמיקה באולם התצוגה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

מה זאת אומרת 'מכירה וירטואלית'? הרכב לא יגיע פיזית לאולמות התצוגה?

אני רוצה לעבור ולראות את הרכב, לאחר שהצפי שקיבלתי אצל פיג'ו ל3008 הוא לא לפני אפריל.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
מה זאת אומרת 'מכירה וירטואלית'? הרכב לא יגיע פיזית לאולמות התצוגה?

אני רוצה לעבור ולראות את הרכב, לאחר שהצפי שקיבלתי אצל פיג'ו ל3008 הוא לא לפני אפריל.

מציע לך ל"שריין" לעצמך רכב כמה שיותר מהר, תמיד תוכל לבטל, זמן ההמתנה בהמשך יהיה ארוך מאוד.

פורסם

המולטימדיה כנראה לא מתקפלת, ככה זה תקוע בפרצוף כל הזמן.. כדאי לבדוק האם זה לא מפריע בזמן נהיגה ולא משבש שדה ראיה. זה בנוסף כמובן למושב האחורי, לוודא שזה לא גורם לקלאוסטרופוביה אצל ילדים.

פורסם
אם לישראל הוקצו 2500 רכבים, זה יגמר מהר מאוד.

המחירים טובים, רמת הציוד טובה.

רק לא ברור לי הצעד של המכירה הוירטואלית וההמחשה הוירטואלית של הרכב באולם התצוגה.

אני לא קונה רכב בלי נסיעת מבחן ובדיקה מעמיקה באולם התצוגה.

מה יש לבדוק?זאת טויוטה, יש לה שוק טוב ושומרת על המחירון.

פורסם
קשה לדעת בגלל האווטר שלך אבל אני מקוה שאתה ציני..

גם אם הוא לא ציני, הוא רחוק מהמציאות? למעט אולי הקורולה הרובוטית, יש דגמים אחרים של טויוטה שהם לא סוג של קניה בטוחה בכל הקשור לשמירת ערך?

פורסם

:-)

אם אפשר לקנות דירה ב 2000000 "על הנייר", למה לא לקנות רכב "מהתמונה?".

וברצינות - יש אנשים, שירוצו להזמין טויוטה, ולא חשוב להם איך היא בנסיעה. אני זוכר שלמאזדה CX5 היו הרבה הזמנות עוד לפני הגעה של רכבי הדגמה.

דרך אגב, תופעה כזאת רואים לא רק ברכבים עממים, אבל גם בסגמנט פרימיום ומכוניות-על במדינות רבות. דוגמה אחרונה - פורד GT40 החדשה, שנפח היצור שלה מוגבל ל-250 יחידות לשנה ועוד אי-אפשר לעשות נסיעת מבחן- ויש כבר 6000 הזמנות(אולי דוגמה לא מוצלחת כי השיקול של הקונים כנראה שערך של רכב כזה נדיר ויחודי רק יעלה עם השנים).

פורסם

רק 2000ש"ח תוספת להייבריד. אני חושב שזו הגירסא שתמכר הכי הרבה. למעשה בהפרש כזה, אני לא ממש רואה הצדקה לדגם הלא הייבריד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

פיג'ו הצליחו לצמצם את זמן ההספקה ל3008 לסוף החודש, שילמתי מקדמה כדי לשריין את הרכב.

הCH-R נשוא השרשור עדיין לא הגיע לאולמות התצוגה?

אני מעוניין לבחון גם אותו. מערכות הבטיחות שמגיעות כסטנדרט (בניגוד למובילאיי בגרסת הבסיס בפיג'ו) קורצות לי, אבל כמובן שארצה לנהוג בו לפני הרכישה.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם (נערך)
רק 2000ש"ח תוספת להייבריד. אני חושב שזו הגירסא שתמכר הכי הרבה. למעשה בהפרש כזה, אני לא ממש רואה הצדקה לדגם הלא הייבריד.

אתה בגדול צודק, רוב המכירות יהיו רכבים היברידיים.

דגמי ה 1.2 טורבו כנראה מכוונים לליסינג (עובדה שהדגם המאובזר יותר קיים רק בהיברידי) ולאלה שמפחדים מהקרינה של הסוללות והמערכת ההיברידית.

עריכה אחרונה על ידי AssafO

פורסם
אתה בגדול צודק, רוב המכירות יהיו רכבים היברידיים.

דגמי ה 1.2 טורבו כנראה מכוונים לליסינג (עובדה שהדגם המאובזר יותר קיים רק בהיברידי) ולאלה שמפחדים מהקרינה של הסוללות והמערכת ההיברידית.

גם באוריס ההפרש הוא קטן ועומד על 4000 שקלים (אבל הרבה פעמים יש 2000 ש"ח הנחה על ההיברידי) וכאן האוריס מיובאת עם המנוע 1.6 הותיק ולא עם המנוע 1.2 טורבו החדש - ייתכן ואולי הוא יגיע עכשיו.

זה התמחור נועד לליסינג זה תמוה, הרי הגרסה ההיברידית תהנה משווי שימוש נמוך יותר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...