Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסעדת דוקטור שקשוקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

מוסיף לשתיים שציינת את אבו-סאלח בצומת עמיעד. אותו קטע.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
אז אני לא חוזר לשם לעולם.

שמע, גרמת לי להוריד את המסעדה מרשימת המקומות שאני חייב לבקר בהם לפני שמלחמת העולם III תפרוץ.

תודה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)
מקום מזוהם, דוחה, מגעיל, אוכל בינוני ומטה ויקר, שומר נפשו ירחק!!!

לא עשו לי כלום, המקום מלוכלך, שעווניות השולחנות דביקות, הסמרטוט שמעבירים לך על השולחן (רק אם אתה מבקש) נראה כמו סמרטוט שמשרת שם בתפקיד מאז ימי הבריטים וכל זה יעני במסווה של אוטנטיות ואנא ערף מה, בזמן שזה ביסודו פשוט מלוכלך ומוזנח.

פעם אחת הגישו לחבר שאיתי צלחת חומוס כאשר האצבע של המלצרית טובלת בחומוס, פעם אחרת הגישו לי ולאשה כוסות כשהמלצר מחזיק את הכוסות מבפנים עם האצבעות.

אם על כל זה היה מצתרף אוכל מעולה, אז בולעים את הצפרדע ואפילו משלמים יקר אבל האוכל בכלל לא משהוא והמחיר יקר, אז אני לא חוזר לשם לעולם.

אושיה קולינרית בכירה הגדירה לי גם את ד"ר שקשוקה וגם את מרגרט תייר בשם הכ"כ קולע, "מלכודת אשכנזים" (על בסיס מלכודת תיירים).

בהתחלה חשבתי שאחזק את הודעתך הראשונה, ואוסיף את דעתי לאחר ביקור שם.

אחר כך ראיתי שהוספת בעצמך בדיוק את מה שאני רציתי לפרט.

לכן נותר לי רק לכתוב +10 על כל מילה, כמו כן ארצה להוסיף שהמחבתות והכלים מלוכלכים בשאריות דוחות של סועדים קודמים.

הייתי מעדיף את השקשוקה שהכין יוסיפון לג'חנון תוך כדי משחק שש בש עם הקליפה של הביצה, מאשר לאכול בד"ר שקשוקה.

כמאמר יוסיפון בסרט הקדוש - "יאללה חביבי מרס טורקי, קלף את הבטטות"

עריכה אחרונה על ידי לוקי2

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם
ומכאן, מתבקש, מתכונים...

הבו לנו במטותא, את המתכונים לשקשוקה מנצחת.

קח כל מה שיש לך במקרר, שמתקרב לתאריך תפוגה (או כבר פג תוקף, ואין לך לב לזרוק, כי כבר לא מייצרים חומוס כמו שייצרו ב1994), תערבב עם רסק עגבניות, שים על זה ביצה, ותטגן על מחבת.

בתיאבון.

שקשוקה זה מאכל שמייצג את כל מה שרע במדינה הזאת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שטויות במיץ עגבניות (תרתי משמע).

שקשוקה יכולה להיות מאכל בסיסי טעים לאללה ועד מאכל גורמה לכל דבר.

ביועזר היינו מכינים לבראנצ' שבת שקשוקה עם בייצים עלומות וכבד אווז, תגיד לי שזה רע.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני זוכר שהבאנו קייטרינג לעבודה לפני כשנתיים מד"ר שקשוקה. מפרום,קוסקוס,ממולאים וכל מיני מאכלים ביתיים נוספים. כולנו התאכזבנו מאוכל בינוני, מפוצץ שמן ולא מוקפד. תפו"א אדמה במפרום הזכירו תפוחי עץ במרקם או בקיצור, לא מבושלים מספיק.

פורסם

מחזק את הכיוון של בגירה.

השקשוקה בסדר, המחיר לא נמוך וההגיינה לא לעניין.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מה זה יועזר?

אגב, מכל מאכל אפשר לעשות גועל נפש או מטעמים. אפשר לראות קווי דמיון בין מה שגרוע במדינה הזאת לקונספט של מאכל מסויים, זה לא הופך אותו למאכל גרוע.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

יועזר בר יין, מסעדה לשעבר.

שקשוקה זה מאכל שמייצג את כל מה שרע במדינה הזאת.

טוב שלא האשמת את המאכל המסכן הזה גם באחריות לשואה.

אשתי ואני מכינים בבית, עם לחם רך - כיף.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אחת הפעמים הבודדות בחיי, שקמתי ממקומי במסעדה לפני שאכלתי, היתה שם.

בגלל מה שאמר בגירה+שירות גס, לא מקצועי וחצוף עוד בשלב ההזמנה.

וזה אחרי שחיכיתי בסבלנות למקום שיתפנה במשך יותר מ-20 דקות.

ומאחר ומדובר ברומני 190/125, רעב מת, ה"הישג" הנ"ל של הדוקטור מקבל משנה תוקף.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לא רציתי לציין את השרות הגס והמזלזל כי חשבתי שאולי זה רק אני.

אם גם אתה מזכיר את זה, כנראה שזה לא רק אני.

כשהתלוננתי על האצבעות בתוך הכוסות, מלצרית ערסית ענתה "גם כן אתם" (כשברור שאתם משייך אותי למוצא שלי) וכששאלתי בעצבים מי זה "אתם" היא הבינה מה אמרה ופשוט הסתובבה והלכה.

זה גם היה הסימן שלי להסתובב וללכת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...