Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסעדת דוקטור שקשוקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי מחברי הפורום יצא לאכול שם? האם יש לו שקשוקה טובה כמו שמתארים ? מה עוד אפשר לאכול שם?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

שקשוקה טעימה, יש עם כל מיני תוספות, לא מיוחדת באופן יוצא דופן.

יש מפרום, קוסקוס, שווארמה, בשרים...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בזמן האחרון גם אני שומע הרבה על המקום, כנראה שאבקר שם בקרוב.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

בדיוק.

תעשה בבית וייצא פיצוץ.

לאחר כמה נסיונות כבר תראה מה הנוסח המועדף עליך.

קל ומהיר להכנה.

באשר למסעדה המדוברת - תתקשר ותשאל מה עוד יש לאכול שם. תעדכן אותנו.

alfa 156 2.5.

פורסם

לפני יומיים אכלתי בגואטה, בשד' ירושלים ביפו, נהנתי מכל ביס, אני וחבר פשוט התמוגגנו.

ממליץ על מנת קוסקוס קומפלט, תברכו אותי אחרי זה.

פורסם

אכלתי די מזמן (סביבות השנה?) השקשוקה היית טעימה מאוד ביחס לשקוקה לא ביתית. לא וואו.סתם טעים. מה שכן הייתה לו שווארמה מדהימה. באמת. מאוד אהבתי. לא יודע מה יש שם היום.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אכלתי שקשוקה עם מרגז, היה בסדר+, לא וואוו כמו שחשבתי.

האם אחזור לשם שוב?

לשקשוקה לא.

למאכלים ביתיים אחרים אולי כן.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היה שרשור יעודי למתכוני שקשוקה פעם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מקום מזוהם, דוחה, מגעיל, אוכל בינוני ומטה ויקר, שומר נפשו ירחק!!!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אוטוטו בן 30 ועוד לא יצא לי לקרוא ביקורת כל כך שלילית על מסעדה.

מסקרן אותי לדעת מה עשו לך שם שהיה כל כך נורא

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לא עשו לי כלום, המקום מלוכלך, שעווניות השולחנות דביקות, הסמרטוט שמעבירים לך על השולחן (רק אם אתה מבקש) נראה כמו סמרטוט שמשרת שם בתפקיד מאז ימי הבריטים וכל זה יעני במסווה של אוטנטיות ואנא ערף מה, בזמן שזה ביסודו פשוט מלוכלך ומוזנח.

פעם אחת הגישו לחבר שאיתי צלחת חומוס כאשר האצבע של המלצרית טובלת בחומוס, פעם אחרת הגישו לי ולאשה כוסות כשהמלצר מחזיק את הכוסות מבפנים עם האצבעות.

אם על כל זה היה מצתרף אוכל מעולה, אז בולעים את הצפרדע ואפילו משלמים יקר אבל האוכל בכלל לא משהוא והמחיר יקר, אז אני לא חוזר לשם לעולם.

אושיה קולינרית בכירה הגדירה לי גם את ד"ר שקשוקה וגם את מרגרט תייר בשם הכ"כ קולע, "מלכודת אשכנזים" (על בסיס מלכודת תיירים).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...