Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, הרכב ברשותי מזה כחצי שנה. מדובר על מאזדה 3 שנת 2007 ספיריט דגם הספורט.

הסיפור הוא כשקניתי את הרכב והיו עליו מנורות הלוגן רגילות H7 צהובות האור היה חלש, חשבתי שאולי אני מדמיין זאת והלכתי לכמה חשמלאי רכב שהעמידו את הרכב מול קיר ולא ידעו על מה אני מתלונן כשאני אומר שבלילה בקושי אני רואה משהו.

אמרתי אוקי, עשיתי את המעבר לקסנון בהתחלה 35W טיפה השתפר אבל גם היה חלש, עברתי עוד פעם לקסנון 55W והראות השתפרה יותר. אבל הבעיה היא שהאור עדיין חלש!, חברים שלי שנסעו ברכב גם אמרו לי את זה.

האור הגבוהה בסדר לצורך העניין.

אם זה משנה, כשאני מסובב סיבוב אחד בידית של האור, האורות חנייה לא עובדים, סיבוב שני אורות דרך רגיל פשוט האור חלש. אולי זה קשור, לא יודע.

המצב של הפנסים בסדר, עשיתי גם ליטוש כמו חדשים.

מה יכולה להיות הבעיה?, זה הדבר היחידי שמאוד מטריד אותי ברכב כשאני נוסע שיש חושך אני בקושי רואה משהו.

פורסם

היי, לא בדקתי את עוצמת התאורה מכיוון שקניתי את הרכב חודש לאחר הטסט השנתי שלו.

ואכן אני מרכיב משקפיים, איתם אני 6-6, וכמו שרשמתי, גם חברים שלי נסעו עם הרכב שלי בחושך וגם התלוננו על הבעיה מבלי שהזכרתי להם אותה בכלל.

לצורך העניין אותו קסנון שמותקן אצלי, באיביזה של חבר שלי היא עושה אור ממש חזק ויפה, אצלי כאמור ההפך.

פורסם

האם יצא לך להחליף את ה H7 המקוריות לנורות סיניות זולות או לנורות של פיליפס\אוסרם\חברה איכותית?

יכול להיות שהיו מורכבות נורות זולות שלא נתנו את ההספק הנכון, תנסה לשים נורות H7 איכותיות ותעדכן.

פורסם

תגש למכון טסטים תיראה המ הם אומרים כשאר אתה עולה לשם עם הלוגן, יתכן השעדשה עכורה/מכולכלת(אם אני זוכר נכון יש לך עשדה ואור נמוך) כמו כן אמרת שאורות חניה לא עובדים אז תעבור על הפיוזים

פורסם

ייתכן ומדובר על עדשה עכורה או בעייתית שלא משנה איזו נורה תתקין, לא יהיה שיפור.

ייתכן ותדרש להחליף את זוג הפנסים או לחלופין, תפרק אותם ותראה מה הבעיה. שים לב להחזיר ולאטום בהתאם למה שצריך.

אין טעם להזמין נורות בחו"ל זולות כלשהן, כיוון שיש לך בכל מקום גם בהומו דיפו במחירי רצפה, כולן 55 וואט ויעשו את העבודה, למעט המיוחדות.

פורסם
היי, הרכבתי מנורות מאלי אקספרס .. מנורות הלוגן של 100 וואט ועדיין אור הרבה יותר חלש מהקסנון.

1. אסור להתקין מנורות עם הספק נצרך של 100 וואט מכיוון שהדבר מסכן את החיווט החשמלי.

2. איזה קסנון הרכבת ? יש לך קישור לרכישה ?

איזה כייף לי :)

פורסם
היי, הרכבתי מנורות מאלי אקספרס .. מנורות הלוגן של 100 וואט ועדיין אור הרבה יותר חלש מהקסנון.

אויי אל תגרום לרכב לסבול, תתיעץ עם אנשים לפני שאתה נוקט באמצעים כאלה או אחרים...

בכל אופן בנוסף למה שמרק ציין שאתה עלול לקצר את כל החיווט של הפנס עקב הגדלה משמעותית בעומס על החיווט, החום שנורות 100W מוציאות גבוהה ממה שהיצרן תיכנן לכן הפנס עלול להעכר בקצב גבוהה יותר ואפילו להתנמס מבפנים ועוד צרה שאתה עושה זה שהזמנת נורה סינית שאלוהים יודע מה ההספק האמיתי שלה ואחרי כמה זמן היא תתפגר לך.

כמו כן אני מנחש שהתקנת קסנון סיני זול, שחוץ מפוזה וסינוור של חייזרים לא באמת עושה עבודה תקינה.

פורסם

מיקוש הוא ציין שהוא עשה חידוש פנסים, אם לאחר חידוש פנסים האורות עדיין חלשים הסיבה שאני רואה שהיא האפשרית שיש ליכלוך פנימי בעדשה שאינו קשור לפלסטיקה החיצונית.

ועוד צרה על צרה, לך תדע מה הנורות הסיניות של ה100W עשו לו בתוך הפנס, הייתי עד לזה שפנס של חבר התנמס מבפנים בגלל שהוא קנה נורות "לבנות עם הספק 100W" פשוט הפלסטיק נהפך לגמיש ובמקום אחד על העדשה התחיל לנזול כמו נר.

בנוסף לך תדע אם נדפק לו חיווט או משהו כי ציין במפורש שאורות חנייה אינם תקינים

פורסם (נערך)
מיקוש הוא ציין שהוא עשה חידוש פנסים, אם לאחר חידוש פנסים האורות עדיין חלשים הסיבה שאני רואה שהיא האפשרית שיש ליכלוך פנימי בעדשה שאינו קשור לפלסטיקה החיצונית.

ועוד צרה על צרה, לך תדע מה הנורות הסיניות של ה100W עשו לו בתוך הפנס, הייתי עד לזה שפנס של חבר התנמס מבפנים בגלל שהוא קנה נורות "לבנות עם הספק 100W" פשוט הפלסטיק נהפך לגמיש ובמקום אחד על העדשה התחיל לנזול כמו נר.

בנוסף לך תדע אם נדפק לו חיווט או משהו כי ציין במפורש שאורות חנייה אינם תקינים

יכול להיות שעשו לו עבודה חרא.

השיוף של העדשה החיצונית של הפנס לא תמיד עוזרת כי לפעמים גם החלק הפנימי של הפנס דוהה או מתקלף.

עריכה אחרונה על ידי mikush1
פורסם

כשעשיתי ליטוש הפנסים חיצונית נראים חדשים, אולי הפנס מבפנים עכור, לא יודע.

בכ''מ הנה קישור לקסנון שקניתי, הרבה ביקורות טובות.

היום הייתי בשדרות וקניתי 2 נורות סטנדרטיות של 55W סיניות כ''א ב20 שקלים, הם עושים אור סביר כמו כן הפיזור אור שלהם ויצא לי לסוע איתם היום בחושך נסיעה מחוץ לעיר של חצי שעה, דיי בסדר. אין הבדל משמעותי בינהם לבין הקסנון שהיה.

יש מנורות הלוגן כאלה מומלצות שיתנו עוצמת תאורה יותר חזקה אולי? המלצה לדגם ספציפי של נורות?

פורסם

אני משתמש בהלוגן האלה Osram Night Breaker Laser

אור חזק יותר מנורות הלוגן סטנדרטיות, וחוקי.

אם תחליט לרכוש רק תשים לב לסוג החיבור הדרוש לרכב שלך.

SEAT ATECA Style Plus

• תוכן חדש...