Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לבעלי הניסיון,

 

קניתי לפני כמה ימים פוקוס 2008 עם 67,000 ואני מעוניין לעשות טיפול ויישור קו מלא לרכב.

יש כמה דברים הכרחיים לעשות כמו טיימינג וחלק שגוססים כמו משולשים (יקר!) שאפשר לסחוב אבל אני מעדיף לעשות עכשיו (ולמשל מחזירי שמן טיימינג ומשאבת מים שאני מעדיף להחליף לא משנה מצבם למקרה ובעתיד נצטרך להחליף).

 

אני מצרף אקסל שעשיתי והומלץ על ידי הבדיקת קנייה והמוסך לעשות.

מה דעתכם בבקשה? יש דברים נוספים? מחירים אחרים למקורי שאתם מקוריים?

תוספים לרכב כלשהם שיכולים לעזור?

 

המחירים לפי מוסך מורשה וכולל עבודה.

 

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי yo-yo

פורסם (נערך)

כן מורשה (חוץ מהצמיגים, פילטר מזגן עכשיו שמתי בנפרד זה לא היה כלול, ומה שרשמתי "הערכה" זו הערכת מחיר שלי).

למה? יש לך טיפים או הצעות אחרות?

Capture.PNG

עריכה אחרונה על ידי yo-yo

פורסם

שמן הגה לא מחליפים , בורג ריקון לא מחליפים אלא אם כן הוא קרוע . תוסף לדלק מיותר .

מה שחשוב בטיימינג שיחליפו את הבורג של הקראנק . אם מחזירי השמן נקיים ומשאבת המים לא נוזלת לא מחליפים .

עם קילומטר'ז כזה אני מאמין שהכל תקין . תבדוק גם שתושבות המנוע תקינות . אם אתה מחפש מוסך טוב ואמין

לך לאור יהודה למוסך שי לי . נקי , מסודר ומקצועיים . ישנם מוסכים לא מומלצים שלא נעים לכתוב את שמם כך שעדיף שתכתוב לאיזה מוסך אתה מתכוון ללכת .

פורסם

משאבת מיים למשל עולה סביב ה 200 שח וזה על הדרך של הטיימינג אז על מה להוסיף עוד 250 שח?

אטם מיכסה שסתומים לאחר התייקרות ועד הבית עולה 100 שח וההחלפה שלו פשוטה מאוד אז על מה עוד 300 ש"ח?

משולשים - כל משולש נע סביב ה 200 ש"ח אז איך בעל הבית השתגע עד כדי כך והגיע עם עבודה ל 1400 ש"ח?

המחזירי שמן מחזיר של כל גל עולה כ 40 שח וצריך 3 כאלה...כמובן שכבר הטיימינג בחוץ אז מה כבר נישאר שמצדיק קפיצה ל 400 ש"ח?

לא ברור בעליל עניין המחיר!

פורסם (נערך)

תודה אייל. אקח בחשבון את הדברים שאמרת (אוריד את השמן הגה והבורג, אולי הגדלתי ראש יותר מדי :-))

נראה לי שאם כבר אני מפרק את הטיימינג, עדיף לי להחליף כמה חלקים נוספים "על הדרך" (כמו שמאור טוען) כי האוטו כמעט בן 9 ואני מתכנן אותו להרבה שנים - אבל אני חושב שזה יותר עניין של גישה (תקציב וזמן התעסקות) מאשר טכני (אלא אם כן אני מחליף חלקים מקוריים בתחליפיים זולים).

 

 

תושבות מנוע לא תקינות לגמרי ויש רעידות קלות, אבל ניתן למשוך איתם עוד זמן (אמרו לי 1000 ליחידה וזה ממש יקר). מה שלא ברור לי אי-החלפה גורמת נזק (כתוצאה של ירידת המנוע) או רק מרעיד את האוטו.

 

 

המחירים כוללים עבודה להכל וממוסך מורשה (חוץ מכמה דברים קטנים שהערכתי ממוסך רגיל). כמובן שעם הדברים שאתם אומרים אנסה לקבל הצעה מסודרת יותר כולל הנחות גבוהות יותר.

 

 

מאור, כמה לדעתך אמורים לעלות משולשים מקוריים? האם שאר הטיפולים הם במסגרת אותה עבודת פירוק והרכבה?

תודה!!

עריכה אחרונה על ידי yo-yo

פורסם

רכב בן 8 באמת שאין טעם לגשת למורשה ומשולשים חליפיים לפי המחירים שרשמתי יעשו אחלה של עבודה למשך שנים! כך גם שאר חלקים חלופיים ברשימה שלך ולא מקוריים...חבל על הכסף! מאיפה אתה שנכווין אותך למוסך טוב וזול?

פורסם (נערך)

האמת כשבדקתי במוסך לא-מורשה וביקשתי חלקים מקוריים הוא אמר לי שעדיף לי ללכת למורשה. אבדוק שוב במורשה להנחות או מורשה אחר (יש מלא באזור).

בינתיים אם יש המלצה למוסך טוב באזור כפר-סבא\רעננה\הוד-השרון או צומת סגולה פתח-תקווה אשמח.

העניין עם מקורי או לא שגם צריך לדעת מה לבחור או מה נותנים לך ובזה אין לי שמץ.

עריכה אחרונה על ידי yo-yo

×
×
  • תוכן חדש...