Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מעוניין השבוע לקנות קיה ספורטז' חדשה מהיבואן.

הייתי שמח לקבל אינפורמציה לפני שאני יושב לסגור מה אנשים הצליחו להשיג בסגירה על הדגם הזה.

המחיר שלו הוא 137,900.

כמו כן האם יש המלצות למעמד הסגירה. (אף פעם לא קניתי רכב חדש)

תודה

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הדגם הזה הוא הנמכר ביותר בישראל כיום, המקסימום שתוכל לקבל הוא (אולי) תוספות אבזור קלות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הנירו מאוד מעניינת אבל פיספסה בגדול במדד הפוזה והמרווח. הספורטאז רק הפכה לאטרקטיבית יותר, גדולה יותר ומאובזרת יותר.

אני שואל שוב אולי יש מישהו שיוכל לעזור או בעל ניסיון. מה אפשר להוציא?

פורסם

אור, לא יודע מה נהוג היום, אבל לפני כחודשיים הם מציעים כחלק מהמחיר ומגדירים זאת כ"מתנה", מערכת מולטימדיה אנדוראיד בהתקנה מקומית, מצלמת רוורס ואיתוראן.

המערכת והמצלמה מותקנים ע"י אדי מערכות, אני באופן אישי ויתרתי על המתנות האלו והעדפתי להתקין את המערכות האלו במקום אמין שמכיר.

לפי דעתי האישית ואם אתה יכול להרשות לעצמך, הייתי ממליץ לך ללכת לפחות על הדגם 2.0 אורבן. כ 150K.

בהצלחה ותתחדש.

פורסם

אין הנחות. גם האבזור האופצינאלי המקורי יתומחר כמובן במחיר מופקע ועל זה לכאורה יתנו "הנחה" קטנה. למשל מדרגת צד, חיישני חנייה קדמיים , שדרוג מולטימדיה ועוד. בקיצור הם יודעים שאין הנחות כי הקונה הבא נמצא כמה מטרים מאחוריך.

ההנחה היחידה היא בין חיישני חנייה מקוריים לתחליפיים ...

פורסם

ייאמר לשבחם שתמחור הרכב די הוגן, ולא מתומחר (מדי) גבוה בשביל ציי הרכב.

אותו דבר גם עם הנירו.

הרווח בסוף זה במכירה העתידית שהמחיר פחות יישחק לדוגמא מסובארו XV.

גם באגרת רישוי ובביטוח שיותר נמוך.

פורסם

לא הייתי מסתכן בניבוי השוק העתידי שכן הכמויות שנמכרו הן עצומות ובשלב כלשהוא (אני מהמר שתוך כשנה וחצי שנתיים) יתחיל להיות עודף היצע בשוק שיוריד את המחירי הספורטאז' המשומשות. בדיוק כמו שקרה עם מאזדה 3 (המחיריים של הפוקוס גם התרסקו אבל מסיבות אחרות)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

מצד שני, המחירים של קורולה לא התרסקו, למרות הריבוי בליסינג, גם ליונדאי i30 המחירים משום מה לא צנחו כל כך. אצל מיצובישי המצב לא אחיד - לנסר בצניחה חופשית, אאוטלנדר ממש לא.

לך תדע מה יהיה עם ספורטאז'...

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

המסות של האאוטלנדרים רק מתחילות לטפטף לשוק בימים אלו, ולדעתי תהיה ירידה משמעותית במחירן.

הספורטאז' הוא ג'יפ מגודל ושתיין, ולדעתי בכמויות שהוא נמכר בשנה וחצי האחרונות - יתקשה למצוא לקוחות אחרי שלוש שנים.

קורולה בפרט וטויוטה בכלל - היא יוצא מן הכלל שאינו מעיד על הכלל.

לגבי i30 - אני חולק עליך המחירים (לדעתי) צונחים.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

תבדוק את האאוטלנדר ‚ מימה שאני בדקתי הכי מרווח והכי חסכוני בקבוצה הזאת ‚ מה גם שאמור להגיע CX5 שניראה מצויין וכנראה גם הטוסון טורבו .

:fadein:
פורסם

לפי דעתי האישית ואם אתה יכול להרשות לעצמך, הייתי ממליץ לך ללכת לפחות על הדגם 2.0 אורבן. כ 150K.

בהצלחה ותתחדש.

תבדוק את האאוטלנדר ‚ מימה שאני בדקתי הכי מרווח והכי חסכוני בקבוצה הזאת ‚ מה גם שאמור להגיע CX5 שניראה מצויין וכנראה גם הטוסון טורבו .

אחת הסיבות לרכישת הספורטאז' 1.6 הוא מחירו הנוח והתמורה שהוא נותן בעבור הכסף.

דגמים יקרים יותר בד"כ לא מעניינים את רוב הקונים הפוטנציאליים - חבל על הפוסטים הם סתם מבלבלים את הגולשים.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אני חושב ששוק המשומשות צמא לג'יפונים כמו שקורה עם החדשים, כרגע כמויות המשומשות קטנות יחסית והמחיר יקר מה שמחייב מי שמחפש ג'יפון ב-80 אלף שקל לקנות רכב בן 5 במקום משפחתית בת 3, ברגע שלוואקום הזה יכנסו ספורטאז'ים 1.6 משומשים אני חושב שהשוק יקבל אותם בשמחה.

• תוכן חדש...