Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

zvit,

אני רושם את דעתי האישית, על פ"ה להחליט אם לקבל אותה או לא.

מה שכן חשוב לי שידעו, במידה ורוכש ספורטאז מעוניין להתקין וו גרירה, זה רק ממנוע 2.0, במנוע 1.6 לא ניתן להתקין וו גרירה - זאת נקודה חשובה ולא כולם יודעים אותה.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי ול-crazyj גישה שונה בייעוץ לקניית כלי רכב - אך בנושא וו הגרירה (שלהבנתי לא מענין את הרוב המכריע של הרוכשים) הצדק איתו - איו אישור להתקין וו גרירה לספורטאז' 1.6.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מניח שלרוב האנשים וו גרירה לא מעניין ובכלל לא מהווה שיקול לקניית רכב זה או אחר - לי זה כן היה חשוב, ולפני הקניה במקרה נאמר לי זאת ולכן החלטתי לקנות את מנוע ה 2.0.

גיא, זו הנחיה של משרד התחבורה.

בכל מקרה, תתחדש ותהנה.

פורסם

איך יש אנשים שמעדיפים קוריאני על יפני

הפרסומות שהמדינה משקיעה ברכבים קוריאנים עובדת.

סוזוקי ויטארה עם צריכת דלק עדיפה ויכולת שטח עדיפה.

פורסם

אני רק לפני חודשיים קניתי טליוזיה פנסוניק לא מתפשר על איכות..

אנשים נכנסים לאתר זאפ רואים הכי למעלה סמסונג LG (המדינה קבעה שככה זה יהיה) אז אנשים כמו עדר קופצים ,אבל אין ספק שפנסוניק וסוני עדיפים על סמסונג LG ,, אפשר לראות את ההבדל כבר בצריכת חשמל ,טליוזיה סמסונג 40 אינץ צורכת 113W וטלויזיה סוני או פנסוניק 40 אינץ צורכת 55-60 W

פורסם

אי אפשר להשוות את קונצרן יונדאי, לחברת סוזוקי, יונדאי יצרן ענק עם יכולת פיתוח ותקציב עמוק, סוזוקי זה יצרן קטן, שיצא שמוכר בעיקר ברזלים למדינות עולם שלישי

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

פורסם

איפה הלכתם עם הדיון. מה שאלתי ומה הקשר לברזלים במדינות עולם שלישי ולטלוויזיות. שורה תחתונה מישהו יודע איך מקבלים הנחות בקיה?

פורסם

אנשים נכנסים לאתר זאפ רואים הכי למעלה סמסונג LG (המדינה קבעה שככה זה יהיה) אז אנשים כמו עדר קופצים ,אבל אין ספק שפנסוניק וסוני עדיפים על סמסונג LG ,, אפשר לראות את ההבדל כבר בצריכת חשמל ,טליוזיה סמסונג 40 אינץ צורכת 113W וטלויזיה סוני או פנסוניק 40 אינץ צורכת 55-60 W

המדינה מנהלת את אתר השוואת המחירים ZAP? האם יש לה קשר אליו? האם המדינה מחליטה כמה פרסומות של קיה יופיעו מול כמה פרסומות של סוזוקי? הרי מדובר בחברות אזרחיות ופרטיות לחלוטין..ובעולם המגמה מזמן עברה להשוואה של מותגים ומותג בונה לעצמו שם כמותג וללא קשר לארץ הייצור(ע"ע העובדה שיצרני סלולרי סיניים מצליחים לדחוף הצידה גם חברות אמריקאיות כמו אפל או חברות קוריאניות כמו סמסונג וLG) - ולכן לטענה שלך לדעתי אין קשר לפותח השרשור.

מסכים לגבי זה ש2 הרכבים אינם רכבי שטח טהורים ולא קרובים לזה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
איפה הלכתם עם הדיון. מה שאלתי ומה הקשר לברזלים במדינות עולם שלישי ולטלוויזיות. שורה תחתונה מישהו יודע איך מקבלים הנחות בקיה?

נתתי לך מחירי 0 ק״מ - יותר זול מזה לא תקבל.

אם אתה משתייך למועדון לקוחות גדול (מהנדסים חבר וכו׳) תקבל הנחה מסויימת שיגיע החודש של המבצע.

פורסם (נערך)

אנשים נכנסים לאתר זאפ רואים הכי למעלה סמסונג LG (המדינה קבעה שככה זה יהיה) אז אנשים כמו עדר קופצים ,אבל אין ספק שפנסוניק וסוני עדיפים על סמסונג LG - W

אל תיעלב, אבל אתה מבלבל את המוח ,ובגדול. הפופולאריות של סמסונג וLG היא לא רק בארץ, ואם היית טורח לעשות שיעורי בית במקום לגשת לעניין עם דעות קדומות, היית מגלה שאמנם תמיד יש דגם אחד או שניים של פנסוניק (וסוני לצורך העניין) שמככבות באופן קבוע ברשימות הטלוויזיות הטובות בעולם מדי שנה, אבל סמסונג וLG הן אלא שתופסות את המקומות הראשונים, ולא בכדי - הן מדהימות.

עריכה אחרונה על ידי robertf

• תוכן חדש...