Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בבעלותי מאזדה 3 משנת 2016.

היום, לאחר שיצאתי ממכון השטיפה, נתקלתי ברעש מחריש אוזניים בעת שבאתי להניע.

לא התייחסתי לזה, כיביתי את המנוע דרך כפתור ההתנעה והדלקתי שוב והכול היה בסדר.

לאחר 20 דקות של נסיעה, שוב החל הרעש והפעם הוא פשוט לא מפסיק.

העוצמה שלו לעיתים משתנה, אך נראה שזה רק הולך וגובר .

מקור הרעש הוא בקופסא שחורה וקטנה שמוסתרת מאחורי הדיפון השמאלי של תא המטען ונראה שהיא חלק ממערכת החשמל\תאורה.

יש עליה מדבקה של MAZDA, ככה שזה לא משהו ששייך להתקנה בארץ ו\או למערכת של הרכב מאחר שהמערכת לא מחוברת אליה .

צירפתי קישור לסרטון בכתובת

, על מנת שאולי תוכלו לעזור לי לקבל כיוון .

חשוב מאוד לציין שהרעש קורה רק בזמן שהמנוע\מערכת החשמל דולקת והרעש לא נשמע כשמכבים את המנוע .

נכון לכרגע, אני מתכוון לגשת למוסך בבוקר, אבל חשבתי שאולי יש פיתרון או שמישהו שמע על הדבר המוזר הזה .

החשד שלי הוא שבמכון השטיפה אולי הרטיבו לי את הפנסים ושאולי החלק הזה אחראי על התאורה (נראה שאחד הכבלים שיוצאים מהקופסא מובילים היישר לתוך תעלה בתא המטען, מה שאומר שזה קשור לתאורה).

אשמח לחוות דעתכם

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

בהחלט דומה, אבל החיישנים עובדים בצורה תקינה לחלוטין ואפילו משמיעים צליל נוסף לצליל הזה, ככה שאין סיכוי שזה החיישני רוורס.

פורסם

אכן מדובר בבאזר של החיישני רוורס, ההסבר של קוברה שמדובר בחיישן או שניים תקולים שגורמים לכל היתר להשתגע .

מחר \ מחרתיים יחליפו לי .

בינתיים התקלה נעלמת וחוזרת. אחת התקלות הכי מוזרות שנתקלתי בהן, זאת לאור העובדה שחיישני הרוורס מתפקדים מעולה והרעש הזה תמיד ברקע משגע לי את האוזניים.

• תוכן חדש...