Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איפה פלסטינים שוחטים הומואים? או איפה חוגגים?

מניח שחגיגות יהיו בספטמבר כשיצהירו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

בזמן שה"ליברלים" בעולם חוגגים מדינה פלסטינית שבה שוחטים הומואים, טראמפ מפיל עליהם סנקציות כי פנו להאג.

הוא גם אומר בצורה ברורה שהדרך המהירה לסיים את הבלאגן בעזה היא כניעת חמאס.

בדיוק. בניגוד לממשל ביידן, שקידם סנקציות דווקא על מתיישבים יהודים, בל לבצע אפילו בדיקה רצינית לגביהם (שהרי פורסם בדיעבד כי חלקם לפחות היו אזרחים אמריקאיים, והיו "חסינים" בפני אותן סנקציות), טראמפ מטיל סנקציות על מי שבאמת מגיע לו.

משעשע גם לראות את ה"התלהבות" באירופה ובקרב השמאל כאן מהרשות הפלשתינית, כאילו זה איזה רודפי שלום, כשבפועל מדובר בארגון טרור, ובדיקטטורה הלכה למעשה.

ועוד יותר משעשע, או עצוב, זה לראות את הטמטום הצרפתי למשל, שמדברים על מדינה פלשתינית, בשליטת הרשות, ללא החמאס. מעניין איך הם יכפו את זה על חמאס, ומה יקרה אחרי שהמדינה הפלשתינית תהפוך לעצמאית. איך בדיוק הם ימנעו את תרחיש 2007 בעזה, בו חמאס השתלט על הרצועה בכח (רמז - הם לא).

הרי הסיבה היחידה שהרשות עוד שולטת בגדה, זה ישראל. אחרת חמאס כבר מזמן היה עולה שם לשלטון.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 36 דקות, gadik6 כתב:

משעשע גם לראות את ה"התלהבות" באירופה ובקרב השמאל כאן מהרשות הפלשתינית, כאילו זה איזה רודפי שלום, כשבפועל מדובר בארגון טרור, ובדיקטטורה הלכה למעשה.

בו תהיה ישר עם עצמנו.

מדובר בארגון שהוא חצי שלטון בובה של מדינת ישראל, שאנחנו מקיימים על מנת לאפשר לנו שליטה בטחונית על השטח, כשהיא עושה את רב העבודה ומספקת מודיעין, תמורת הבטחת השלטון של הרשות. זו לא ברית של שותפות אלא של אינטרסים, אבל עדיין ברית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

בזמן שה"ליברלים" בעולם חוגגים מדינה פלסטינית שבה שוחטים הומואים, טראמפ מפיל עליהם סנקציות כי פנו להאג.

הוא גם אומר בצורה ברורה שהדרך המהירה לסיים את הבלאגן בעזה היא כניעת חמאס.

טראמפ המלך.

גבר, אתה עדיין לא מבין שעבדו עליך?

אוקיי, ואו. טראמפ המלך מפיל סנקציות על אירופאים ומבטל הסכמים עם קנדה. אוקיי. 

בארה"ב בינתיים יש שלטון דמוקרטי. יעני טראמפ הולך הביתה עוד 3 שנים.

מה אז?

הסקרים מראים שהצעירים נגדך. האירופאים, גם כאלו שמסורתית נחשבו לבני הברית שלך, יוצאים נגדך. מן הסתם, עליה בכוח הפוליטי של המוסלמים לא עוזרת.

מה אתה מצפה שיקרה?

שהבעיות יפתרו בזה שתגיד להם שהם אנטישמים? שיבוא איזה גב-גבר אחר באמריקה ויכבוש את אירופה ויעשה להם חינוך מחדש לאהוב אותך? כי גם אצל הרפולביקנים טראמפ היה צריך להצדיק למה התערב באיראן למשל. וחלק מהקולות הבולטים במחנה הזה הם אנטישמים גמורים. לא אנטי ציונים. אנטישמים. חושבים שאתה ואני שולטים בעולם.

ומה הלאה?

...

אין לישראל עתיד שלא כולל הפרדות מהפלסטינאים. לא יודע גם אם עם זה יש. אבל בלי זה בטוח אין. לצווח שכולם אנטישמים ששמחים ממדינה שרוצחים בה הומואים זה נחמד לכתוב בפורום. מדיניות חוץ, אסטרטגיה, זה לא. למרות שכמה מנבחרי הציבור בארץ באמת הלכו בכיוון הזה. מסתבר שגם להצהיר שלאף אחד לא איכפת מהפלסטינאים לא עוזר. 

אז מה הלאה?

הסברתם לנו מאז בערך האינתיפדה השניה שטעינו, אין עם מי לדבר, הרשות היא לא פרטנר, אין עם מי לדבר וכו'. אוקיי. סבבה. עברו 25 שנה. 

מה הלאה?

הם פשוט מכתיבים לך את העתיד. ואתה יושב בפורום ומחכך ידיים בהנאה, כי טראמפ יצא גבר בטלויזיה. who gives, אח שלנו? 

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני כשעה, falou כתב:

בו תהיה ישר עם עצמנו.

מדובר בארגון שהוא חצי שלטון בובה של מדינת ישראל, שאנחנו מקיימים על מנת לאפשר לנו שליטה בטחונית על השטח, כשהיא עושה את רב העבודה ומספקת מודיעין, תמורת הבטחת השלטון של הרשות. זו לא ברית של שותפות אלא של אינטרסים, אבל עדיין ברית.

רוב העבודה?   ממש לא בטוח.

עבודת שיטור ושלטון מקומי?   כן, אבל בטחונית זה בעיקר הודות לנוכחות שלנו שם.

וזה גם לא סותר את זה שהם טרוריסטים עם דעה חיובית על ה-7 באוקטובר, ושברגע שנצא משם נקבל הפיכה סטייל עזה 2007.

אני כתבתי פעם ואני אכתוב שוב - כל עוד יש פה ערבים ("פלשתינים"), אי אפשר "לפתור" את הסכסוך, אלא רק לנסות לנהל אותו או להשאיר על אש קטנה.

טרנספר זה הפתרון היחידי שיעבוד, וחבל שרק טראמפ מבין את זה.

האם ישים או לא ישים?   זה כבר ויכוח אחר.

פורסם
לפני 50 דקות, יבגניפ כתב:

גם אצל הרפולביקנים

גם הם מתחילים להיות נגדך ולהשמיע קול, אלה שהיו נאמנים ושתקו עד עכשיו.

לפני 35 דקות, gadik6 כתב:

וחבל שרק טראמפ מבין את זה.

למה הוא לא עושה אבל. מתחיל להיות לחוץ בעיניין. ובכלל, הוא מתחיל להשמיע קולות אחרים.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, David32 כתב:

למה הוא לא עושה אבל. מתחיל להיות לחוץ בעיניין. ובכלל, הוא מתחיל להשמיע קולות אחרים.

להעביר 2 מיליון איש זה לא לשנות שורה בקוד. גם אם זה יצא לפועל, זה לוקח חודשים, אם לא שנים.

מה הוא יעשה או לא יעשה זה צריך לחכות ולראות. גם על איראן אמרו שהוא לא יתקוף.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, יבגניפ כתב:

וחלק מהקולות הבולטים במחנה הזה הם אנטישמים גמורים. לא אנטי ציונים. אנטישמים. חושבים שאתה ואני שולטים בעולם

מהבחינה הזאת זה לא משנה אם יהיה נשיא דמוקרטי או רפובליקני, לזה יש את הwoke right  ולהוא יש woke left. גם לא הייתי מתרגש מסקרים כי זה כמו הסקרים בארץ שמוזמנים לפי המסר שרוצים להעביר. שטאקר קארלסון אומר משהו אנטישמי ומקבל מליון לייקים זה לא אומר בהכרח שמליון אמריקאים אנטישמים אלא שהוא מספק פרנסה להרבה פקיסטנים כדי להיראות פופולרי. 

מה שאנחנו צריכים זה לדאוג לבעיות שלנו כאן וככה יהיו לנו פחות בעיות עם העולם. לא יתכן שאנחנו מפזרים לפלסטינים סיוע בלי חשבון ומסכנים בשביל זה חיילים ובמקביל איזה אדיוט צועק למצלמות שצריך להרעיב את עזה, או שהוא שומע שגרמניה שוקלת להכיר בזכות למדינה פלסטינית והוא קורא להם נאצים, ובמקרה הוא גם שר בממשלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, gadik6 כתב:

מה הוא יעשה או לא יעשה זה צריך לחכות ולראות. גם על איראן אמרו שהוא לא יתקוף.

הוא חיכה לאייל זמיר, המתין שבועיים כדי לראות איך הולך, , נתן רק רגל מסיימת כדי שיוכל לקחתֶקרדיט. מזכיר מישהו?

לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

איזה אדיוט צועק למצלמות שצריך להרעיב את עזה, או שהוא שומע שגרמניה שוקלת להכיר בזכות למדינה פלסטינית והוא קורא להם נאצים, ובמקרה הוא גם שר בממשלה.

והמנביג הדגול שאין בלתו נאלם דום, אפילו לא מנסה לתקן את הנזק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

או שהוא שומע שגרמניה שוקלת להכיר בזכות למדינה פלסטינית והוא קורא להם נאצים

הוא לא אמר שהם נאצים.

הוא אמר מי שרוצה להכיר במדינה פלסטינית תומך בנאצים (עזה)

לפני 5 שעות, יבגניפ כתב:

חושבים שאתה ואני שולטים בעולם.

המשפט הזה לא נכון. וחבל

עריכה אחרונה על ידי עדי-אל
פורסם
לפני 30 דקות, עדי-אל כתב:

לפני 5 שעות, יבגניפ כתב:

חושבים שאתה ואני שולטים בעולם.

המשפט הזה לא נכון. וחבל

אתה כתבת עכשיו שחבל ששמאלני לא שולט בעולם?!

פורסם
לפני 8 שעות, SlowRide כתב:

מה שאנחנו צריכים זה לדאוג לבעיות שלנו כאן וככה יהיו לנו פחות בעיות עם העולם. לא יתכן שאנחנו מפזרים לפלסטינים סיוע בלי חשבון ומסכנים בשביל זה חיילים ובמקביל איזה אדיוט צועק למצלמות שצריך להרעיב את עזה, או שהוא שומע שגרמניה שוקלת להכיר בזכות למדינה פלסטינית והוא קורא להם נאצים, ובמקרה הוא גם שר בממשלה.

זה נכון שזה חלק גדול מהבעיה, אבל זה עדיין רק חלק.

לפני המלחמה ישראל החליטה להמר על זה שאפשר להתעלם מהפלסטינאים. אני לא נכנס לספוקלציות על מה ולמה, אבל בעזה העבירו להם כסף בתקווה שזה ייצר שקט. בגדה פשוט התקדמו עם סיפוח זוחל, שמבטיח שפתרון שתי מדינות לא ישים בשטח. 

כתבתי את זה כבר, ואני חוזר על זה: שכנעו את כולנו שהחמוצים טעו, נצחנו ועוד רגע כולנו טסים לבלות בסעודיה ואינדונזיה. 

בפועל זמן מה אחרי ה7.10 היה ברור שזה פיקציה. לא רק שהעולם לא שכח מהפלסטינאים, רובו בצד שלהם. ישראל לא מצליחה להסביר מה מטרת המלחמה כרגע אפילו לא לאזרחים פה, אז בטח לא לגויים בחול. אבל יותר מזה, החיבור האוטומטי שניסו לעשות חלקים בימין, כאילו כל הפלסטינאים זה חמאס ונאצים - נכשל. ואומרים לך, גם מי שנחשב לחבר שלך: סבבה, כולנו מסכימים שחמאס זה רע - מה אתם מציעים לכמה מיליוני פלסטינאים בעזה ובגדה שהם לא חמאסניקים? ואז שומעים את ממשלת ישראל. ושם זה נגמר.

חלקנו פה חושבים שאם יש נשיא בארה"ב שהוא בצד שלנו ומאפשר לנו (גם זה לא מדויק כנראב אבל ניחא) לעשות מה שבא לנו - אז הנה. ניצחנו שוב. אבל זו שוב פיקציה. זה שוב מתייחס לshort term. שלוש שנים. ומה אז? בוודאיי, המשיחיים בינינו בטח מאוד שמחים שמדברים על סיפוח. לא חושב שיש הרבה ערך לחיי אדם אצל חלק מהחברים האלו. ולא חושב שיש לי גם על מה לדבר איתם. אבל מי שלא נמצא שם - על מה בונים? שיקרה מה? 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, sperial כתב:

הוא חיכה לאייל זמיר, המתין שבועיים כדי לראות איך הולך, , נתן רק רגל מסיימת כדי שיוכל לקחתֶקרדיט. מזכיר מישהו?

כן כן, תמשיכו לספר לעצמכם סיפורי מעשיות.

חיכה לביבי אתה מתכוון?   כי אייל זמיר לא מחליט לתקוף על דעת עצמו, הוא מחכה להוראה מראש הממשלה.

אז יוצא שאתה משבח את ביבי על הפעילות באיראן?

• תוכן חדש...