Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 דקות, ליין מן כתב:

לאט לאט כל המידע יגיע.. בעוד חודש נהיה יותר חכמים.

חבר, המידע כאן. זה כבר פורסם. תקרא. למה אתה לא קורא? תן לנו ציטוט אחד מהמזכר. פנק אותנו. מה איכפת לך? שלא יראו לך.

לפני 10 דקות, ליין מן כתב:

והתיקשורת תמשיך לנגן .. 

אח שלנו, הציטוט שהבאת קודם מרוטר פורסם במקור באנגלית באתר חדשות שנקרא jewish news syndicate. יש קישור ברוטר.

אתה יודע מה זה "אתר חדשות" כן? 

• רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

ואו. אתה גומר לי את הבולד במסך. 

בוא, תקרא את הביביתון. לא הארץ של השמאל אלא העיתון שקם כדי לשמור על נתניהו. אפילו שם כבר הפסיקו להאמין לו וחושפים את השקרים. הדוח הזה אפילו לא רשמי של הקונגרס אלא משהו פוליטי. אז אייל וגדי, בבקשה, תפסיקו להצמד לשקרים מבית היוצר של מי שלא מסוגל לומר מה שאינו דבר שקר, אלא תתחילו לבדוק את הדברים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

חבר, המידע כאן. זה כבר פורסם. תקרא. למה אתה לא קורא? תן לנו ציטוט אחד מהמזכר. פנק אותנו. מה איכפת לך? שלא יראו לך.

לפני 3 שעות, ליין מן כתב:

היכולת לקרוא היא לא תנאי סף להצבעה במדינת ישראל.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, MiniMiz3r כתב:

היכולת לקרוא היא לא תנאי סף להצבעה במדינת ישראל.

היכולת לכתוב, היא לא תנאי לדברי חוכמה.. ראה כיצד, רופאים בשם האג'נדה הופכים לכסילים.

כאשר רמת הכתיבה מנסה להתמודד עם חוסרים, תוצאת העתקת הכתיבה מעידה על חבר בעדר מובל.
ואם בכופתאות הארזים נפלה שלהבת (לך בעקבות השלמונים), מה יגידו אזובי הקיר המעתיקנים

(מעבר לדיון - בכל רגע ובכל מקום אני משאיר לך את האפשרות לבדיקת רמת משכל  IQ כללית )

וספירת האנשים המכירים אותך ורוצים בחברתך.. אשר יש לי ולך בפועל בחיים.

לסיכום.. רואים לכם.. וכדאי למצוא חיים להרגע לאהוב חברה, ולכבד אחרים.

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

כל זה, ואפשר לדעת למה אתה מסרב לקרוא את המסמך ולהתייחס לנאמר?

אני לגמרי לא בלופ בנוגע לנושא הזה, הרגע נכנסתי לדיון עליו, הדבר הראשון שעשיתי היה להיכנס לקרוא את המסמך ולנסות להבין מה מבוסס פה בקרב הפניית האצבעות. 

שמע, ברגע שקוראים זה לא משאיר יותר מדי מקום לפרשנות אישית.

*אני חייב להגיד שצחקתי בקול אחרי שקראתי את הסיכום ההוא של Jewish syndicate (אחרי שקראתי את המסמך, יש לציין)

הרשמיות הזו של "עמותות המעורבות בהפגנות אנטי דמוקרטיות"

אני בטוח שהן לגמרי מזדהות ככאלו בצורה רשמית?

זה כמעט כמו שמישהו יסמן בשאלה בטופס הויזה לארה"ב "כן" בשאלה המפורסמת של "האם אתה טרוריסט או היית מעורב בפעילויות טרור"

תודה על קצת צחוק לפני השינה.

כמו שמינימייזר אמר, זה לגמרי תופס את משבצת "הציוד החמישי"/"ממשלת השינוי נתנה 50 מיליארד לערבים" החדש.

בתור קפלניסט לשעבר, אני מחכה שכל המיליונים האלו של סורוס, הקרן החדשה, האגודה הסודית לאנטי דמוקרטיה ומניעת הגעת המשיח, והתאחדות אנשי המאדים למען אהוד ברק או משהו יכנסו לי כבר לחשבון. איפה כל זה? לטענת מספיק אנשים ברשת מומנתי בנדיבות ע"י כל הנ"ל.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 30 דקות, Pika007 כתב:

איפה כל זה?

משלמים 50K דולר לשנה. תחלק בכמות ההפגנות, תחלק בכמות המשתתפים, תבין לבד. זה כבר נכנס לחשבון שלך

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

טוב. רפרפתי על המסמך. אז ברמת הרפרוף, ובלי שיהיה לי מושג בחוק ומשפט בכלל ואמריקאיים בפרט, מדובר במסמך ש-98% ממנו ספקולציות לגבי פטורים ממס של כל מיני קרנות פילנטרופיות, העברה ישירה של 42,000 דולר לתנועה לאיכות השלטון (מתלוננים על עתירה נגד המינוי של דרעי, לא מתיחסים לעברו הפלילי), ובאותה חבילה מדברים על העברות כספים לכל מיני ארגונים בעזה.

בקיצור, גם המסמך הזה נראה חפיפניקי לחלוטין, זורקים מספרים אבל לא בודקים לעומק מה התרחש.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 50 דקות, Pika007 כתב:

כל זה, ואפשר לדעת למה אתה מסרב לקרוא את המסמך ולהתייחס לנאמר?

כי הוא לא בעברית.

לפני 59 דקות, ליין מן כתב:

כאשר רמת הכתיבה מנסה להתמודד עם חוסרים, תוצאת העתקת הכתיבה מעידה על חבר בעדר מובל.

לא מביך אותך לדבר על "התמודדות עם חוסרים" כשאתה מתווכח על מסמך שאתה מסרב או לא יכול לקרוא?

לפני כשעה, ליין מן כתב:

לסיכום.. רואים לכם.. 

תכתוב עוד פעם "רואים לכם". בסוף זה בטוח יעבוד, נרגיש אשמים ונשכח שבעצם אתה מתווכח על משהו שאתה מסרב או לא יכול לקרוא.

לפני כשעה, ליין מן כתב:

וכדאי למצוא חיים להרגע לאהוב חברה, ולכבד אחרים.

אני לא יודע מה יותר מביך. הויכוח שלך על מסמך שאתה מסרב או לא מסוגל לקרוא או זה. אבל גם אני צחקתי קצת לפני השינה. תודה.

פורסם
לפני 5 דקות, יבגניפ כתב:

כי הוא לא בעברית.

לא מביך אותך לדבר על "התמודדות עם חוסרים" כשאתה מתווכח על מסמך שאתה מסרב או לא יכול לקרוא?

תכתוב עוד פעם "רואים לכם". בסוף זה בטוח יעבוד, נרגיש אשמים ונשכח שבעצם אתה מתווכח על משהו שאתה מסרב או לא יכול לקרוא.

אני לא יודע מה יותר מביך. הויכוח שלך על מסמך שאתה מסרב או לא מסוגל לקרוא או זה. אבל גם אני צחקתי קצת לפני השינה. תודה.

אתה גם צחקת כאשר רשמתי ב 2016 , כי השכנים שלנו יכנסו מהגבולות הפרוצים וירצחו באזרחי ישראל..
אז צחקתה.. ורצחו בנו ב 2023.

בתאריך 28.7.2016 בשעה 16:23, ליין מן כתב:

ציטוט

שרשור פוליטי של אחרי/לפני/באמצע בחירות/מלחמות/שלום/חומוס בדמשק  

מה תהיה התשובה שלך - למעבר 100 אוטובוסים עם 4.000 רוצחים מתנדבים ערבים .

יעברו בערב בחשיכה מירדן לגבול אזור הביטחון שלך כ 10 ק"מ מנתניה - הצטיידות וחדירה לישראל בשעה 24:00.

חיתוך ישראל באזור נתניה, כפר-סבא - ובמקביל הפגזה ברקטות ומרגמות מעומק הרי שומרון

על שדות-תעופה מחנות צבא, וצמתי כבישים חשובים.
( בדיוק מה שעשו ב 7.10.2023 באזור עוטף עזה )

שאלתי ואתה כמעשה יום יום.. כרגיל צחקתה.
האם להערכתך
 , צה"ל יספיק לגייס מילואים באמצע הלילה, לצייד אותם ולשלוח אותם עד הבוקר לנתניה.
הנסיעה של המחבלים לנתניה בלילה וחיתוך ישראל, זה כ 1 שעה ברכבי לנד-קרוזר, ו טוסונים שגנבו בישראל ואספו במשחטות..

האם אתה עדיין צוחק

האם עזר לנו הצחוק שלך.. ועכשיו אתה עדיין צוחק אחרי..
לפחות היה לך קצת כבוד מינימלי.. להגיד טעיתי,  הדרך שלי הייתה דרך כזבים.

ומסביב עדר צחקנים.. נשמעים כמו שטופי מוח.. מחפשי לחם ושעשועים.
צחקתם ולעגתם גם אז, לדברים שכתבתי..
וקיבלנו בראש ב 2023.. תמשיכו בחגיגות.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
לפני 14 דקות, ליין מן כתב:

אתה גם צחקת כאשר רשמתי ב 2016 , כי השכנים שלנו יכנסו מהגבולות הפרוצים וירצחו באזרחי ישראל..
אז צחקתה.. ורצחו בנו ב 2023.

בתאריך 28.7.2016 בשעה 16:23, ליין מן כתב:

האם אתה עדיין צוחק

אייל.

ואתה ממשיך להעריץ את האשמים הערצה עיוורת. לא מוכיח השקעה כלשהי בחשיבה.

פורסם

הבנתי שזה לא באמת ציטוט של צ׳רצ׳יל, אבל אם גם ככה אנחנו מעתיקים פה שטויות מהאינטרנט אז למה לא…

image.thumb.png.cfcfabfeaa9d2352e683118afe533a18.png

פורסם
לפני 4 דקות, sperial כתב:

ואתה ממשיך להעריץ את האשמים הערצה עיוורת. לא מוכיח השקעה כלשהי בחשיבה.

רשמתי כבר על כסילים.. ועכשיו אתה מוסיף כי אתם אוילים ושקרנים.
לדעתי נתניהו אשם מאוד באסון ב 7.10.2023  - אבל הרבה יותר אשמים הצבא והשב"כ.

מעולם ממשלת ביבי נתניהו לא הייתה כוס התה שלי. (אני רושם גם בפורום כנגד מנהיגותו מ 2012)
ואתם ממשיכים לשקר כאילו אני אוהד אותו.. כי זה קל, יש סיבה לשלול מיד דעה אחרת "הוא ביביסט"

ציטוט

פורסם ב-5 לדצמבר, 2014 (נערך)

והשאלה שאני שואל את עצמי ואותכם -
האם ראש הממשלה הנוכחי (נתניהו)  הוא מנהיג לעם הנמצא בישראל .

ולא מבחינת דעות פוליטית ימין שמאל וכו' -
מבחינת אדם כדמות למנהיג מוסרי אשר משמש דוגמה. (ממני תראו וכן תעשו )

אני נמצא במרכז וימין, הצבעתי ל יש עתיד כברירת מחדל .

אבל אני מתבייש כי נתניהו הוא ראש הממשלה שלי ( אני מביע את דעתי בלבד )

לדעתי הוא לא דמות לחיקוי והנהגה, הוא רודף שררה, חי על חשבון הציבור אשר בקושי חי,
אני רוצה שהוא יתחבר לתושבי ישראל .

ולא ילקק גלידה על חשבוננו או ארוחות מבתי מלון לשולחן בבית שלו .

האם הוא ביקר לאחרונה בעוטף עזה, או בבת-ים .

ובנוסף - 

ציטוט

שרשור פוליטי של אחרי/לפני/באמצע בחירות/מלחמות/שלום/חומוס בדמשק 

פורסם ב-8 לאוגוסט, 2016 (נערך)

יבגני, אתה לא עוקב,
מעולם ביבי לא היה הבחירה שלי.

הוא גם לא דוגמה חיובית למנהיג

ציטוט

סקר בחירות - טייק III 
פורסם ב-31 לדצמבר, 2012 

אצלי יצא בסקר 74% יאיר לפיד .

שלי 61% (שאני אוהב אותה כאדם , ומכיר אותה )

ביבי , 58% לא יודע איך השתחל , שם אין סיכוי , מבחינתי שילך החוצה לשרה, לעשות לביתו .

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
לפני שעה, ליין מן כתב:

אחינו, אין קשר לוגי אפילו לא רופף בין הטענות שלך. לצורך העניין נשים רגע בצד שבציטוט שלך אתה מספר שאתה הצבעת ליאיר לפיד, נו, אותו אחד שאמור עכשיו להנהיג את האופוזיציה, ובניגוד אליי לקח חלק בהפגנות בקפלן ובמקומות אחרים, שכל כך מפריעות לך ולשיטתך גם אי אפשר היה לארגן בלי מימון זר, מאז 2023 (וגם דיבר בזמנו על פתרון שתי מדינות). נניח. נשים לרגע בצד גם את זה שעכשיו בדיון שבו אתה מנסה להוכיח אותי בנאיביות שלך על הדעות שלי לכאורה על ביבי, אתה מצטט את עצמך... מספר למה אתה לא אוהב את ביבי ומאשים אותו בחיים על חשבון הציבור. נשים בצד גם רגע את זה שאתה לא מבין, עושה רושם, שאת הטענות על המציאות של 2023 2025 צריך להפנות למי שהיה כאן בשלטון. לא למי שהיה במיעוט פוליטי ב-2016. ואת המציאות של ה7.10 קיבלנו אחרי 15-20 שנה רצופות בערך של שלטון ימין הקרוב אליך אידיאולוגית. בסדר. שמאלנים אשמים.

הנה הבעיה הגדולה: נניח שטעיתי לחלוטין פוליטית. הייתי צריך להצביע כמוך ליאיר לפיד 2016. נניח שבטח גם אתה חזרת בתשובה וכבר לא מצביע לקפלניסט כמוהו. ואני הייתי צריך בעצם לשאול אותך למי להצביע ב-2022 וכל מערכות הבחירות מאז 2016. סבבי. יש 0 מוחלט אבסולוטי של קשר בין זה, לבין העובדה שאנחנו מדברים כבר 4-5 עמודים על מסמך באנגלית שאתה לא קורא, למרות שהוא זמין בלחיצת כפתור, ונקרא על ידי רוב המגיבים כאן, לפחות חלקית. ואם לפחות היה לך קצת כבוד מינימלי, בנקודה הזו היית פורש מהדיון. אבל אתה אפילו לא מבין את הבעיה, נכון?

פורסם

שתדע יבגני שאפשר לדחוף אותו לכול llm (צ'אט) ולבקש סיכום, גם בשפה אחרת. אפילו ניסיתי את זה עכשיו עם גימיני, לא עובד הכי טוב האמת, אבל עובד.

אין שום תירוץ קביל ב 2025 מלבד בחירה בבורות.

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...