Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, ליין מן כתב:

ואתם ממשיכים לשקר כאילו אני אוהד אותו.. כי זה קל, יש סיבה לשלול מיד דעה אחרת "הוא ביביסט"

אחינו, תיאור יבש של מספרים ומילים פשוטות יחסית באנגלית שכתובות במסמך זמין בלחיצת כפתור זה לא "דיעה". וחבל שגם את זה צריך להסביר.

ואם כל כך מפריע לך שמזהים אותך כביביסט - נסה לספור כמה פעמים ייחסת פה עמדות ומעשים שונים ומשונים רק בשלושת העמודים האחרונים. אני, למשל, כבר אמרתי לך שאני לא מפגין, בניגוד לנבחר הציבור האהוב עליך. מפריע לך? ברור שלא.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, יבגניפ כתב:

אחינו, אין קשר לוגי אפילו לא רופף בין הטענות שלך. 
 בנקודה הזו היית פורש מהדיון. אבל אתה אפילו לא מבין את הבעיה, נכון?

א.. שכחתי כי ב 2016 , הייתה מהאנשים האחרים של היום, פשוט לא ירדנו לסוף דעתך. 
אם היינו צוחקים איתך - הטבח ב 2023 לא היה קורא.. נניח כי זו טעות שלנו.

אמרתה שאתה הולך לנום עם צחוק לתוך הלילה - ושוב חזרתה לדיון.
אני מקווה שמחקתה את החיוך האווילי - בפעם הקודמת הציחקוקים עלו לנו ביוקר.

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
Just now, ליין מן כתב:

א.. שכחתי כי ב 2016 , הייתה מהאנשים האחרים של היום, פשוט לא ירדנו לסוף דעתך. 
אם היינו צוחקים איתך - הטבח ב 2023 לא היה קורא.. נניח כי זו טעות שלנו.

אמרתה שאתה הולך לנום עם צחוק לתוך הלילה - ושוב חזרתה לדיון.
אני מקווה שמחקתה את החיוך האווילי - בפעם הקודמת הציחקוקים עלו לנו ביוקר.

איייל.

למה אתה מדבר על עצמך ברבים? 

בכלל, איך הבלילה הזו שייכת לעובדה שאתה מסרב לקרוא מסמך בן כמה עמודים, או אפילו להשתמש בLlm, אם אתה יודע מה זה, כדי לתמצת לך?

בעצם.. מה איכפת לי? יאללה, רפואה שלמה. 

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, יבגניפ כתב:

למה אתה מדבר על עצמך ברבים? 

בכלל, איך הבלילה הזו שייכת לעובדה שאתה מסרב לקרוא מסמך בן כמה עמודים,
או אפילו להשתמש בLlm, אם אתה יודע מה זה, כדי לתמצת לך?

בעצם.. מה איכפת לי? יאללה, רפואה שלמה. 

תודה על האיכפתיות לעזור לחלש שכמוני.. יבגני האציל עם הכופתאות אפילו מוכן להסביר.
עזוב שרשמתי.. לפני 4 תשובות שלי - בעוד חודש נדע את האמת, נשאיר לעכשיו
את הסבר הסיכום של וועדת הכספים  של הקונגרס פתוח.
אבל חזרתה לנרטיב השחצנות הטבעי שלכם.. וזה בסדר..
גם המחקרים אומרים כי  זה מהותך, זה גדול עליך.

ראה מה כותב הניו-יורק טיימס - דעות שמאל קיצוני קשורות לפסיכופתיה ולנרקיסיזם.
https://nypost.com/2023/05/25/left-wing-extremism-linked-to-psychopathy-narcissism-study/ 
Published May 25, 2023

Left-wing extremism is linked to toxic, psychopathic tendencies and narcissism, according to a new study published to the peer-reviewed journal Current Psychology.

“Based on existing research, we expected individuals with higher levels of left-wing authoritarianism to also report higher levels of narcissism,” the authors wrote.

As result of the new data, study authors Ann Krispenz and Alex Bertrams have coined a new term for such psychological behavior: the “dark-ego-vehicle principle.”

“According to this principle, individuals with dark personalities — such as high narcissistic and psychopathic traits — are attracted to certain forms of political and social activism which they can use as a vehicle to satisfy their own ego-focused needs instead of actually aiming at social justice and equality,” they 
told  PsyPost
.  
 אני גם מצרף תרגום בעברית.. שלא תאמר " נניח שלא תרגמתי טוב"

דעות שמאל קיצוני קשורות לפסיכופתיה ולנרקיסיזם 
קיצוניות שמאלנית קשורה לנטיות רעילות, פסיכופתיות ונרקיסיזם, על פי מחקר חדש המפורסם בניו יורק טיימס.
“בהתבסס על מחקר קיים, ציפינו שאנשים עם רמות גבוהות יותר של סמכותיות שמאלניות ידווחו גם על רמות גבוהות יותר של נרקיסיזם”, כתבו המחברים.
כתוצאה מהנתונים החדשים, מחברי המחקר אן קריספנץ ואלכס ברטרמס טבעו מונח חדש להתנהגות פסיכולוגית כזו: “עקרון כלי הרכב האגו האפל”.
“על פי עיקרון זה, אנשים בעלי אישיות אפלה – כמו תכונות נרקיסיסטיות ופסיכופתיות גבוהות – נמשכים
לצורות מסוימות של אקטיביזם פוליטי וחברתי שהם יכולים להשתמש בהם ככלי
כדי לספק את צרכיהם הממוקדים באגו במקום לכוון למעשה  חברתי. צדק ושוויון”, אמרו ל-PsyPost .

“במיוחד, צורות מסוימות של אקטיביזם עשויות לספק להם הזדמנויות להצגה עצמית חיובית
ולגילויי עליונות מוסרית,
להשיג מעמד חברתי, לשלוט באחרים ולעסוק בקונפליקטים חברתיים ובתוקפנות כדי לספק את הצורך שלהם בחיפוש ריגושים.”

המחקר על סמכותנות שמאלנית גם הראה שפעמים רבות הם לא נוהגים במה שהם מטיפים כל כך בקול רם.
צדק חברתי משמש לעתים קרובות כמסווה עבור הפעילים הללו להתנהג בצורה לא חברתית.
“אדם המאמין בעליונותו, עשוי להכריז על כל מי שהוא ‘מיושן’ , כמתנגד ל’ערכים הפרוגרסיביים’ שלו,
ולשאוף לדכא את חופש הביטוי  של אמונות ימין במוסדות חינוך.

ואפילו לאשר את השימוש באלימות כדי להגיע למטרות הפוליטיות שלהם”, אמרו המחברים.

מעבר לשימוש בכל האמצעים הדרושים, אנשים החברים בקבוצות פרוגרסיביות משתמשים לעתים קרובות
בנרקיסיזם שלהם, כדי ליצור אקטיביזם והתקדמות חומרית רק לעצמם.
ולא יעזרו להשיג שוויון חברתי לקבוצות מתקשות.

“ נרקיסיסטים גרנדיוזיים אלה, בדרך כלל רוצים תהילה, הבחנה, מעמד חברתי גבוה
וחשיבות חברתית גבוהה.
ניתן להניח שהם שואפים לתפקידים משפיעים הכוללים נראות חברתית והסברה.

כמו גם גישה למשאבים כספיים ואחרים.”

המחקרים אומרים.. כמו שאמרתי בעבר.. רואים לכם - ועכשיו אתם תחת חקירה, לאן אחרי הכסף. (בעוד חודש נראה את האמת)

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

שים לב שהם מדברים על משטרים שמאלניים אוטוריטריים. אצלנו  מי שדוחף למשטר אוטוריטרי הוא דווקא הימין, בהנהגת נתניהו שנראה כמקרה קיצוני של נרקיסיזם (טוב, אני מסתכל כהדיוט, אבל זה מנפה שמצטייר), וגם לטראמפ לא חסר.

ה״שמאל״ הישראלי, שממש אינו שמאל כמובנו בעולם הגדול, הוא בדיוק ההפך מאוטוריטרי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם ה"ימין" בישראל הוא לא ממש ימין. 

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מה אתם עונים לו ברצינות?

הוא עבר ל 1000% אד הומינם והוא אפילו לא ניסה לפני זה לענות על טענות. כך גם עכשיו. 

לדלג.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 5 דקות, David32 כתב:

לדלג

בדיוק.

בן אדם עוד לא הביא טענה עניינית אחת על דוח שהוא לא טרח לקרוא, ורק זורק רפש על כולם.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
בתאריך 19.7.2025 בשעה 12:07, gadik6 כתב:

מעבר להתערבות הבוטה בענייני הפנים של מדינת ישראל, יש פה ניצול לרעה, שלא לומר מעילה, בכספי משלם המיסים האמריקאי.

אם למישהו עוד היה ספק לגבי איזה ממשל אמריקאי עדיף לנו.

התערבות הבוטה בענייני הפנים של מדינת ישראל??? 😂 אני לא זוכר תקדים של התערבות  כה בוטה בענייניה הפנימיים של ישראל מצד ממשל ארה"ב  כמו שטראמפ עשה. לדרוש את הפסקת המשפט, ולאיים בפגיעה בסיוע שישראל מקבלת במקרה שלא? ובנוסף, לשלוח שגריר להפגין במהלך המשפט עצמו? אתה בדיחה עצובה.

בתאריך 19.7.2025 בשעה 22:46, ליין מן כתב:

רשמתי כבר על כסילים.. ועכשיו אתה מוסיף כי אתם אוילים ושקרנים.
לדעתי נתניהו אשם מאוד באסון ב 7.10.2023  - אבל הרבה יותר אשמים הצבא והשב"כ.

האשם הראשי הוא ראש הממשלה, בהיותו המפקד העליון של כל מערכת הביטחון. אחריו באים שר הביטחון והממשלה, ורק לאחר מכן הצבא והשב"כ.

בתאריך 19.7.2025 בשעה 22:46, ליין מן כתב:

מעולם ממשלת ביבי נתניהו לא הייתה כוס התה שלי. (אני רושם גם בפורום כנגד מנהיגותו מ 2012)
ואתם ממשיכים לשקר כאילו אני אוהד אותו.. כי זה קל, יש סיבה לשלול מיד דעה אחרת "הוא ביביסט"

.( If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck (The duck test

פורסם (נערך)

אנשים כאן או שלא יודעים לעשות 1 פלוס 1, או שהם כל כך תמימים, שהם לא מבינים איך עובדים מנגנונים של הלבנת כספים, מעילה בכספי ציבור, חברות קש ועוד.

אם מישהו מצפה שה"הוכחה" לכך שממשל ביידן-האריס מימן גופים אנטי-ימניים/אנטי-ביבי זה ברמה של העברה ישירה מחשבון הבנק שלהם לאהוד ברק, אז או שהוא תמים או שהוא האופציה השניה...

הנה כמה ציטוטים מהמסמך, מוזמנים לעשות 1+1 בעצמכם:

Between 2021 and 2024, PEF, a U.S.-based tax-exempt entity, provided more than $884 million to over 1,000 Israeli organizations, including groups involved in the judicial reform protests

PEF received $187,000 between 2021 and 2024 from Rockefeller Philanthropy Advisors (RPA),14 a direct recipient of 

millions of dollars in grants from the Biden-Harris Administration’s USAID, State Department, and Department of Defense

According to public media reports, in 2023, PEF donated approximately $18 million to Blue White Future.33 The fungibility of money—the ability to easily replace one set of funds with another set of funds of equal value34—suggests that PEF donations may have included funding that originated with the U.S. government

ואפשר להמשיך.

האם יש אקדח מעשן?   כנראה שעדיין לא, אבל לעשות "LLM" על נושא כזה זה כמו לבקש עצות מצ'אט ג'יפיטי על איך להתמקח במוסך או איך לנהל שיחה עם ערסים.

לפני 10 שעות, mikyl כתב:

התערבות הבוטה בענייני הפנים של מדינת ישראל??? 😂 אני לא זוכר תקדים של התערבות  כה בוטה בענייניה הפנימיים של ישראל מצד ממשל ארה"ב  כמו שטראמפ עשה. לדרוש את הפסקת המשפט, ולאיים בפגיעה בסיוע שישראל מקבלת במקרה שלא? ובנוסף, לשלוח שגריר להפגין במהלך המשפט עצמו? אתה בדיחה עצובה.

אם אתה לא זוכר תקדים אז כנראה שאתה סובל מבעיות זכרון, כי זה היה ממש לא מזמן.

כשביידן והממשל שלו יצאו בפומבי כנגד המהפכה המשפטית, שלא לומר לחצו על הממשלה כאן לעצור, זה לא היה התערבות פומבית?

לא היו "איומים" או דרישות מצד הממשל באותה תקופה?

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 12 דקות, gadik6 כתב:

מוזמנים לעשות 1+1 בעצמכם

אתה ממשיך לעשות צחוק מעצמך. מילא אני, אבל כבר שורה של עיתונאים ימנים, אפילו עורך אתר מידה לשעבר, הודו שאין במסמך שמץ של הוכחה ל״מליארד״.

הנה עידן ארץ עונה בדיוק לציטוטים שלך:

IMG_0385.jpeg

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 46 דקות, gadik6 כתב:

כשביידן והממשל שלו יצאו בפומבי כנגד המהפכה המשפטית, שלא לומר לחצו על הממשלה כאן לעצור, זה לא היה התערבות פומבית?

לא היו "איומים" או דרישות מצד הממשל באותה תקופה?

יש לך סימוכין לכך שממשל ביידן איים להפסיק סיוע, או נקט בצעדים בוטים כמו שליחת שגריר לבית משפט, ביחס למהפכה המשפטית?

פורסם
לפני כשעה, gadik6 כתב:

האם יש אקדח מעשן?   כנראה שעדיין לא, אבל לעשות "LLM" על נושא כזה זה כמו לבקש עצות מצ'אט ג'יפיטי על איך להתמקח במוסך או איך לנהל שיחה עם ערסים.

סלח לי, אבל לא הבנת את הטענה.

המסמך - כמה שאני מבין לא מסמך רשמי - מדבר על העברת סכומים של מאות מיליונים לעמותות ישראליות. עד כאן מסכימים? יופי. 

מפה יש שתי בעיות. האחת היא האנשים שמחברי המסמך משתמשים בהם כדי להסביר מה בסדר ומה לא (לא חוקי - לא חוקי. בסדר או לא.). אלו כוללים את יריב לוין, למשל. ולא במפתיע הוא לא מתחבר לעמותות שם. והדיעה שלו ושל אחרים שם, כמו קרוליין גליק, משמשות כדי לצבוע את הפעילות של העמותות כ״אנטי דמוקרטיות״. דוגמא אחרת זו עתירה נגד אריה דרעי. עבור מחברי המזכר זה לא דמוקרטי לנסות למנוע מעבריין מורשע לכהן כשר בכיר בישראל. 

נמשיך הלאה לבעיה השניה: הביביסטים טוענים שמאות המיליונים שימשו כדי להפיל את ממשלת הימין החזקה מאוד. האמת, לא רק ביביסטים. גם הפנאט המשיחי שמחה רוטמן כתב אתמול את זה. אבל המסמך לא אומר את זה. הוא מזכיר פעילויות שרוטמן וגליק ולוין וימניים עם בעיות זהות לא אוהבים, כמו מימון פעילויות בבתי ספר שמשווקות נרטיב א-לאומי כלשהו. אפשר להווכח בנפרד אם זה טוב או לא שיש את זה. אבל זה לא פעולה נגד ממשלת ימין החזקה של ביבי. לא באופן ישיר וגם לא באופן עקיף. אלא אם אנחנו כבר בנקודה שבה מערכת החינוך אמורה ללמד ילדים שה׳ הוא המלך וביבי הוא שליחו. ויותר מזה, חלק מהפעולות והתרומות המוזכרות שם הן מהתקופה שלפני ממשלת ביבי הנוכחית. וגם זה קצת מקשה על הטענה המספרית והכללית, אלא אם חושבים שעמותות שמאל חברו ביחד להפיל את ביבי עוד בימים שבנט ולפיד עמדו בראש המדינה.

יותר מזה, הציטוט שלך מדבר על יותר מ1000 גופים ועמותות. 

כסף שעבר מארה״ב לפה? כן. חלק שימש עמותות שארגנו הפגנות נגד המלך? כן, אז? חלק הארי שימש לפעילות שלא קשורה למהפכה המשפטית, ו״סתם״ אנשי ימין לא אוהבים? כן, אז? הלבנת כספים? מה? 

• תוכן חדש...