Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 31 דקות, gadik6 כתב:

הגמל לא רואה את דבשתו:

מדובר בדוח שסיכוי סביר שהוזמן על ידי גורם מדיני בכיר ששקוע במשפט. הדוח מצטט נתונים של ארגוני ופעילי ימין ישראלים כאילו הם עובדות גמורות.

קח תקרא קצת..

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

שמע, גדול. אתה מביא טיעון נגדי שמתבסס על טור דיעה של מישהו שהיה מנכ"ל של אחד הגורמים המוזכרים בדו"ח, ועוד אומר "תקרא קצת"?

כל הטור שלו זה התגוננות ושלל הנחות לא מבוססות, למשל, ציטוט מדויק:

Screenshot_20250719-131143_Samsung Internet.jpg

ראשית, עצם הקביעה שלו לא נכונה.

שנית, גוף שעוסק בפיתוח חקלאי בעזה, תחת מי?   תחת ממשל חמאס כמובן.

מזל שהוא לא אמר שאונר"א לא קשורים לטרור.

אז אני אחזור על מה שאמרתי - טורי דעה או כתבות בהארץ זה מבחינת עובדות מדעיות אצלכם, כל עוד זה עונה על הנרטיב.

דוח רשמי של ועדת המשפט של הקונגרס?   זה דוח פוליטי כמובן. 

יפה שאחרי כל המעללים שנחשפו כבר עד כה, לגבי ממשל ביידן, המעילה בכספים, ההתנהלות הכללית במישור הבינלאומי, אתם עדיין מתעקשים לטעון את ההיפך.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 52 דקות, David32 כתב:

נכנסת לקובץ עצמו וקראת על הסכומים שם?

אז לא.

לא רק שלא קראת, אלא גם ללא זרקת אותו לאחד ה LLMים שהיה מראה שהסכומים שקשורים ישירות לממשל מצחיקים בלשון המעטה.

קיצר נפלת לפרופוגנדה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני שעה, gadik6 כתב:

דיפלומט שאומר את דעתו בפומבי

אתה מתכוון לנשיא ארה"ב שהזכיר את הסיוע האמריקאי לישראל כשדיבר על זה שצריך להפסיק את המשפט של ביבי?

לפני שעה, gadik6 כתב:

חלקם עם קשרים, לכאורה, לגורמי טרור

לכאורה היא מילת המפתח כאן. שמח שגם אתה מבין את זה, אחרי הביקורת שלך על פינדר שלא קנה את הפרסום מילה במילה.

לפני שעה, gadik6 כתב:

בצורה לא שקופה, שלא לומר מתחת לשולחן

צודק, בהחלט אני מרגיש הרבה יותר טוב כשההתערבות היא שקופה, ונשיא ארה"ב פשוט אומר לנו לעצור את המשפט של ביבי, כי אנחנו מקבלים סיוע מארה"ב והוא חושב שזה לא הוגני שביבי בהליך משפטי.

אם תרפרף במסמך שפורסם בפוקס, תגלה שכתוב שם שאחת הבעיות עם המימון היא שהוא "undermines core civil liberties in both the United States and Israel". כמובן, לעצור משפט של ראש ממשלה החשוד בעבירות של שוחד וכו' רק כי הבוס הגדול מאמריקה דורש זה לא פוגע ב-civil liberties שלי ושלך. זה סתם הופך את ישראל לרפובליקת בננות מושחתת עוד יותר ממה שהיא. אבל בכל זאת, אתה יכול להבין את הלך הרוח של מחברי המסמך. הבעיה היא לא רק בדרך, אלא במשמעות של התוצאה האפשרית. שזה אמור להיות די טריוויאלי אם התערבות זרה מפריעה לך, ולא זה שהיא לא לטובתך.

לפני שעה, gadik6 כתב:

ומממנים ניסיונות הפיכה

לא חושב שהיה ניסיון הפיכה בישראל בערך מאז שהיא נוסדה, בטח לא כזה שבאמת איים על השלטון. להתייחס להפגנות בקפלן כניסיון הפיכה זה קצת תמוהה, אלא אם אתה יאיר נתניהו (אני בספק אם גם הוא חושב ככה), או מי ממעריצי ביבי שחושב שהמצור הגדול על המספרה של שרה נתניהו לפני שנתיים וחצי זה מיני 7.10.

להפגין עדיין מותר. בא גם יחד עם ה-civil liberties, אתה יודע.

עריכה: איזה אידיוט אני שהגבתי לפני שבכלל קראתי את המסמך קצת יותר לעומק. קראתי 4 עמודים. כמעט הכל זה הסברים שהארגונים זה קקי ופיפי, תוך התבססות על קרוליין גליק ויריב לוין. אחד מהארגונים מוצג כ"רדיקלי", וכמעשה נלוז במיוחד מוזכרת עתירה כנגד מינויו של דרעי, אביר דמוקרטיה ושלטון חוק ידוע וגם פטריוט ציוני ענק, שבדיוק עכשיו פרש מהממשלה, כדי שמהצביעים שלו לא ילכו לצבא, לתפקיד שר. כמובן גם בית המשפט מוצג כשחקן פוליטי. במקרה אחר מסופר שאחד מהארגונים הפעיל תוכנית בכמה בתי ספר בירושלים ללמד על דמוקרטיה או משהו. לפי גליק זה כמובן חטא, כי הם לא מלמדים שיה** הוא המלך וביבי הוא שליחו. 

איכס. רמה של גנון. 

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

עריכה: איזה אידיוט אני שהגבתי לפני שבכלל קראתי את המסמך קצת יותר לעומק.

אפשר גם לדחוף אותו ל LLM החביב עליך. אפשר גם לבקש להסתכל על הסכומים שעברו מהממשל לאירגוני השמאל. אם 50 אלף דולר שנתי במשך 4 שנים זה כול הטארארם...

- By lifting money bags

פורסם

כן, בינתיים ביבי - שבאמת, משקר בקצב יותר גבוה ממה שהוא נושם - מפרסם משהו על מילארד דולר. בפועל כמה מאות אלפי דולרים. חלק הועברו ב-2020. מסתבר שארגוני המחאה הקפלניסטים תכננו כבר אז להפיל את ממשלת הימין החזקה שקמה ב-2022. 

כן, גדי. השתכנעתי. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 דקות, יבגניפ כתב:

כן, בינתיים ביבי - שבאמת, משקר בקצב יותר גבוה ממה שהוא נושם - מפרסם משהו על מילארד דולר. בפועל כמה מאות אלפי דולרים. חלק הועברו ב-2020. מסתבר שארגוני המחאה הקפלניסטים תכננו כבר אז להפיל את ממשלת הימין החזקה שקמה ב-2022. 

כן, גדי. השתכנעתי. 

במקום לרשום תשובות, אתם מנסים להגחיך את האמת.... רואים לכם.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, ליין מן כתב:

במקום לרשום תשובות, אתם מנסים להגחיך את האמת.... רואים לכם.

אייל.

1. "רואים לכם", "הזיזו את הגבינה", "ישראל הראשונה" ועוד - אתם אנשים מבוגרים, חלקכם עם השכלה סבירה - למה כ"כ קשה לכם לנסח משפט וחצי בלי קלישאות מהסוג הזה?

2. אתה גם משקר. האמת מופיעה בפרסום שקישרתי אליו. אין מיליארד שהועבר להפיל "ממשלת ימין, או כל בולשיט אחר. והאמת היא - היית יודע אם היית קורא את המסמך - שגם הביקורת על העמותות והקביעה הנלוות כמה הן רדיקליות - מתבססות על אנשים כמו קרוליין גליק ויריב לוין. וכמו שכבר כתבתי, כדוגמא להליך אנטי דמוקרטי, כביכול, מביאים את העתירה נגד אריה דרעי. אני מניח שאתה יודע שהוא ישב בכלא, כן?

3. אז.. רואים לך.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 14 דקות, יבגניפ כתב:

מיליארד שהועבר להפיל "ממשלת ימין

אוי פספסתי, זה ה"50 מיליון שקל לשיפוץ הבית של בנט/גנץ גנב דרך המימד החמישי" החדש? 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 8 דקות, יבגניפ כתב:

1. "רואים לכם", "הזיזו את הגבינה", "ישראל הראשונה" ועוד - אתם אנשים מבוגרים, חלקכם עם השכלה סבירה - למה כ"כ קשה לכם לנסח משפט וחצי בלי קלישאות מהסוג הזה?

2. אתה גם משקר. האמת מופיעה בפרסום שקישרתי אליו. אין מיליארד שהועבר להפיל "ממשלת ימין, או כל בולשיט אחר. והאמת היא - היית יודע אם היית קורא את המסמך - שגם הביקורת על העמותות והקביעה הנלוות כמה הן רדיקליות - מתבססות על אנשים כמו קרוליין גליק ויריב לוין. וכמו שכבר כתבתי, כדוגמא להליך אנטי דמוקרטי, כביכול, מביאים את העתירה נגד אריה דרעי. אני מניח שאתה יודע שהוא ישב בכלא, כן?

3. אז.. רואים לך.

ועדת בית הנבחרים הוציאה מזכר המבוסס על 380 מסמכים שקיבלה בחקירה של שש עמותות: עתיד כחול לבן, התנועה לאיכות השלטון בישראל, קרנות ההקדש לישראל, הקרן הקהילתית היהודית, רשת הדיאלוג לשלום במזרח התיכון ויועצי הפילנתרופיה של רוקפלר.

על פי ועדת בית הנבחרים, קרן ההקדש לישראל שלחה יותר מ-884 מיליון דולר
"לקבוצות המעורבות בהפגנות אנטי-דמוקרטיות בישראל".

פעם היו רואים לכם.. כאשר לבשתם חצאית
היום רואים לכם.. כי זה כל-כך שקוף.

בלי כסף מבחוץ, לא תצליחו לארגן הפגנה של 100 אנשים.
ובלי משכורות למנהלי העמותות המתחלפים .. כל שנה בניהם.
לא יהיה להם משכורות ואוכל להביא הביתה.

אייל.

• רעיון גרוע 4

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
לפני 6 דקות, ליין מן כתב:

עדת בית הנבחרים הוציאה מזכר המבוסס על 380 מסמכים שקיבלה בחקירה של שש עמותות: עתיד כחול לבן, התנועה לאיכות השלטון בישראל, קרנות ההקדש לישראל, הקרן הקהילתית היהודית, רשת הדיאלוג לשלום במזרח התיכון ויועצי הפילנתרופיה של רוקפלר.

תקרא את המסמך עצמו. אבל אתה קורא איזה סיכום שיקרי מרוטר, ולא מוודא בכלל.

אגב, בטוטאל לפי המסמך זה 50 אלף דולר שנתי מארהב. זאת אפילו לא משכורת של בן אדם אח. "משכורות למנהלי עמותות".

- By lifting money bags

פורסם
לפני 4 דקות, ליין מן כתב:

ועדת בית הנבחרים הוציאה מזכר המבוסס על 380 מסמכים שקיבלה בחקירה של שש עמותות: עתיד כחול לבן, התנועה לאיכות השלטון בישראל, קרנות ההקדש לישראל, הקרן הקהילתית היהודית, רשת הדיאלוג לשלום במזרח התיכון ויועצי הפילנתרופיה של רוקפלר.

בלי כסף מבחוץ, לא תצליחו לארגן הפגנה של 100 אנשים.
ובלי משכורות למנהלי העמותות המתחלפים .. כל שנה בניהם.
לא יהיה להם משכורות ואוכל להביא הביתה.

אייל.

ושוב, אתה משקר. וגם מצטט שקרים, שמכילים גם קביעות לא אינטלגנטיות במיוחד כמו "הפגנות אנטי דמוקרטיות בישראל", וגם ערבוביה של נתונים.
המזכר זמין ממש כאן. אתה יכול לקרוא אותו לגלות לבד. אני יכול לחשוב על שני הסברים די פשוטים למה אתה לא עושה את זה ומסתפק בפרשנות הביביסטית. שניהם לא מחמיאים לך. ואני יכול לחשוב גם על עוד הסבר אחד, גם לא מחמיא מדי, למה אתה בכלל לא מבין שכשיש מסמך זמין - זה יותר הגיוני לדון במה שכתוב בו כמקור ראשוני, אם אתה יודע מזה, ולא להסתמך על מקורות משניים.

או "רואים לך", כמו שאמרו לך להגיד.

לפני 7 דקות, David32 כתב:

תקרא את המסמך עצמו. אבל אתה קורא איזה סיכום שיקרי מרוטר, ולא מוודא בכלל.

אגב, בטוטאל לפי המסמך זה 50 אלף דולר שנתי מארהב. זאת אפילו לא משכורת של בן אדם אח. "משכורות למנהלי עמותות".

רואים לך, מה לא הבנת?

פורסם
Just now, David32 כתב:

...

אגב, בטוטאל לפי המסמך זה 50 אלף דולר שנתי מארהב.
זאת אפילו לא משכורת של בן אדם אח. "משכורות למנהלי עמותות".

א.. זה רק 50 אלף

מכיר את הבדיחה..

אחד פונה לחבר שלו, שמעתי תפסו אותך בוגד בחורשה מאחורי הבית שלך...
החבר עונה לו.. גם כן חורשה.. בקושי 10 עצים.

לאט לאט כל המידע יגיע.. בעוד חודש נהיה יותר חכמים.
ערוצי עמותות השמאל מקבלים את דמי האתנן .. כי הם עובדים עבור הכסף.
והתיקשורת תמשיך לנגן .. 

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...