Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 22 דקות, mikyl כתב:

יש לך סימוכין לכך שממשל ביידן איים להפסיק סיוע, או נקט בצעדים בוטים כמו שליחת שגריר לבית משפט, ביחס למהפכה המשפטית?

ולך יש "סימוכין" שממשל טראמפ אכן איים להפסיק סיוע, או שאתה מנחש על סמך משהו שטראמפ "רמז", כביכול?

לגבי הצעדים שממשל ביידן נקט, בבקשה (ורק אל תגיד שזה שטויות כי זה ערוץ 14. אם לא מאמין למה שכתוב שם, מוזמן לסתור את זה):

https://www.c14.co.il/article/1254532

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 25 דקות, gadik6 כתב:

ולך יש "סימוכין" שממשל טראמפ אכן איים להפסיק סיוע, או שאתה מנחש על סמך משהו שטראמפ "רמז", כביכול?

בטח.

Trump slams Israel’s prosecutors over Netanyahu corruption trial ;.....He further tied the issue to U.S. foreign aid: “The United States of America spends Billions of Dollars a year… protecting and supporting Israel. We are not going to stand for this

לפני 32 דקות, gadik6 כתב:

לגבי הצעדים שממשל ביידן נקט, בבקשה (ורק אל תגיד שזה שטויות כי זה ערוץ 14. אם לא מאמין למה שכתוב שם, מוזמן לסתור את זה):

https://www.c14.co.il/article/1254532

אני לא שולח אותך ל"ארץ", אז אל תשלח אותי לערוץ 14. זה ממש כמו לדרוך בחרא, ותודה שלא שלחת אותי ל"אל-ג'זירה". אולי אתה נהנה מזה, אבל אני בהחלט לא.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, mikyl כתב:

איך זה בדיוק סימוכין?   איפה טראמפ איים או אמר "אני אעצור את הסיוע אם לא ייפסק ההליך המשפטי"?

אתם קוראים את מה שאתם רוצים לקרוא, רק שאתם מתבלבלים בין עובדה ("טראמפ איים") לבין פרשנות או ניחוש שלכם.

המקסימום שאפשר להבין מכך זה שהוא "לא יסבול" את זה, או שהוא טוען כי בגלל שארה"ב שופכת מיליארדים על ישראל, יש לה זכות להביע דיעה בנושא. בשום שלב הוא לא אמר את מה שאתה מייחס לו.

ואני אעזור לך. ככה נראה איום באמת, ולא משחקים בנדמה לי (כתוביות בצד שמאל למעלה):

Biden.jpg

פורסם
לפני שעתיים, gadik6 כתב:

איפה טראמפ איים או אמר "אני אעצור את הסיוע אם לא ייפסק ההליך המשפטי"?

"ארצות הברית של אמריקה מוציאה מיליארדי דולרים בשנה... על הגנה ותמיכה בישראל. אנחנו לא נסבול את זה" - אם זו לא איום, אז מה כן?

לפני שעתיים, gadik6 כתב:

ואני אעזור לך. ככה נראה איום באמת, ולא משחקים בנדמה לי (כתוביות בצד שמאל למעלה)

אתה לפעמים טורח לקרוא את מה שאתה מפרסם פה? מדובר ברפיח, איך זה בכלל מתקשר למהפכה משפטית או לענייני פנים של ישראל? לידיעתך, בארצות הברית קיים חוק המגביל את אופן השימוש בנשק הנמכר למדינות בעלות ברית. דרך אגב, אם כבר שכחת, גם טראמפ החזיר את המטוסים שלנו מטהרן.

פורסם (נערך)

אולי זה "איום", אבל אין פה שום אמירה לגבי הפסקת הסיוע אם לא יבוטל ההליך המשפטי נגד ביבי, שזה מה שאתם מנסים לטעון.

כמו שאמרתי, הקישור בין המשפט שטראמפ פרסם לטענה שלכם מעלה, זה אך ורק פרשנות שלכם.

והחלק השני נועד להסביר לך איך נראה איום אמיתי של נשיא ארה"ב = "אם ישראל תיכנס לרפיח, אז לא נספק לה נשק ככה וככה".

מבין את ההבדל?

וכן, טראמפ החזיר את המטוסים שלנו מטהרן, אחרי שהם כתשו אותה, יחד עם מטוסי ארה"ב, כשזה הסתכם ב"נזיפה" לישראל בשידור חי. ביידן ניסה למנוע מאיתנו בכלל לצאת למבצע ברפיח, תוך כדי איום בסנקציות/פעולות נגדנו. יחי ההבדל הקטן.

פורסם

במשך כמעט שנה וחצי שיטחנו את עזה בתחמושת שסופקה על ידי ממשל ביידן, וגם נכנסנו לרפיח.

אתה יכול להמשיך לעשות צחוק מעצמך עם התירוצים ההזויים שלך. כולם כבר הבינו איזה ליצן אתה.

פורסם (נערך)

ואנחנו ממשיכים לשטח את עזה, עם תחמושת שמסופקת על ידי טראמפ.

ותקפנו באיראן, מה שלא קרה בתקופת ביידן.

ותכף תהיה נורמליזציה עם סעודיה, ואולי עם עוד מדינות, מה שלא קרה בתקופת ביידן.

ויש לנו גיבוי מלא, בלי שום תנאי, מול מוסדות כמו או"ם, מדינות כמו צרפת, ועוד כל מיני "חברים", מה שלא קרה בתקופת ביידן.

אז אם כבר הליצן פה זה אתה. מקשקש על איומים שקיימים רק אצלך בראש. כבר לפני 8 חודשים קשקשת שטראמפ יפסיק את המלחמה, ומה קורה עם זה מאז?   ממשיכים לכתוש אותם, ללא הפסקה, בלי איומים בסנקציות, בלי תנאים, ובלי לשים את הסוגיה הפלשתינית על השולחן, כמו שהיה בתקופת ביידן.

בתאריך 28.11.2024 בשעה 10:07, mikyl כתב:

נראה איך זה יסתיים בעזה כאשר יגיע טראמפ. מנחש שביבי יספר לנו למה זה טוב להפסיק לחימה כמו שהוא מסביר את ההסכם עם חיזבאללה.

פורסם
לפני 6 דקות, gadik6 כתב:

ממשיכים לכתוש אותם, ללא הפסקה, בלי איומים בסנקציות, בלי תנאים

אה, מתקדמים אני מבין.

אגב, אתה פשוט לא קורא חדשות שלא מאשרות את דעתך או שאתה אוטומטית מתעלם ומגחיך מה שלא תואם?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, David32 כתב:

אגב, אתה פשוט לא קורא חדשות שלא מאשרות את דעתך או שאתה אוטומטית מתעלם ומגחיך מה שלא תואם?

זה משחק הניחושים?   אם תצרף משהו שסותר את מה שכתבתי, אז אולי גם אוכל להתייחס אליו.

לפני 5 דקות, יבגניפ כתב:

כן זה מרגיש ממש שונה פה ממה שהיה לפני שנה וחצי. בהחלט מזל.

לא אמרתי שזה שונה. הנקודה היא שביידן לא עשה שום דבר שנשיא אחר לא היה עושה באותו מצב.

ה-7 באוקטובר קרה בקדנציה של ביידן. אם במקום ביידן היה טראמפ, או בוש, או אפילו אובמה, סביר מאוד להניח שהיקף הסיוע היה נשאר דומה.

לעומת זאת, טראמפ הוא היחיד שתקף באיראן. טראמפ הוא גם היחיד שמוריד את הסוגיה הפלשתינית מראש שולחן המשא ומתן.

אני כבר לא מדבר על דברים "קטנים" כמו זה שטראמפ הוא הנשיא הראשון שהכיר בריבונות שלנו ברמת הגולן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

באיראן תקפנו כי הם התקרבו יותר מדי לפצצה, לפחות זה מה שאומרים לנו. צריך להיות על תרופות כדי לחשוב שארה"ה בראשות ביידן לא היתה מאשרת לנו לתקוף במצב כזה.

צריך לזכור שגם ביידן וגם טראמפ, שניהם שאפו להגיע להסכם עם המשטר הנוכחי באיראן, זה שצועק מוות לאמריקה. העניין שבטראפ הם ניסו להתנקש (לפני התקיפה) וגם הוציאו פסק הלכה להרוג אותו (אחרי התקיפה) והוא עדיין מנסה להגיע איתם להסכמים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

צריך להיות עיוור כדי לא לראות את ההבדל בין ממשל טראמפ, שבא מראש למשא ומתן מעמדת כח (או שתגיעו להסכם או שנשתמש בכח), ושממשיך לנקוט בקו כזה, אל מול ממשל ביידן, שהפשיר מיליארדי דולרים לאיראנים, שניסה להביא אותנו להסכם כניעה מול חמאס, מול חיזבאללה ומול מי לא.

אני כבר לא מדבר על הסוגיה הפלשתינית - בעוד ביידן ניסה לכופף אותנו, כולל במהלך כהונתו כסגן נשיא, אצל טראמפ זה 180 מעלות.

הסכמי אברהם, תקיפה באיראן, תקיפה בתימן, תמיכה בלתי מתפשרת ברמה הבינלאומית, הכרה בגולן. אין בכלל מה להשוות.

רק ליצן יכול לחשוב שביידן היה עדיף לנו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עדיף? ברור שלא.

תסתכל על זה מהצד, תראה שבתוצאות הם די דומים, ההבדל הוא בדרך שבה דוחפים לנו את הלקרדה. טראמפ שלח אותנו להתעלל באיראנים ועצר אותנו כשהתחשק לו, ביידן העדיף למשוך אותם עם חיזוקים חיוביים. 

עסקת חטופים היתה לנו עם ביידן וגם עם טראמפ.

ניצחון על חמאס? ביידן הגביל אותנו בעזה בעיקר בדיבורים. נכנסנו לכל מקום שרצינו, הגבילו לנו משלוח של דחפורים. טראמפ אומר תעשו לכולם רילוקיישן, תפתחו להם שערי הגיהנום, אבל בתכלס התוצאות נראות דומות. הדשדוש לא באשמת ביידן ולא באשמת טראמפ.

גם ביידן וגם טראמפ תקפו בתימן. מה יצא מזה?

הסכמי אברהם זה אכן הישג של טראמפ, למרות שבמצב הנוכחי לא נראה שזה הולך לאנשהו בגלל סוריה והעובדה שאיראן עדיין בוחשת בכל המזרח התיכון.

פורסם (נערך)

מצטער, אבל זה טיעונים ברמה של - מה זה משנה מרצדס או רנו, לשתיהן 4 גלגלים ובשתיהן תגיע מנקודה א לב'.

טראמפ נקט קו אגרסיבי מול איראן מהקדנציה הראשונה. התקיפה היא המשך ישיר של הקו הזה.

והוא עשה את כל מה שאמרו פה שהוא לא יעשה - איך אפשר בכלל להשוות בין תקיפה והרס תכנית הגרעין, בחלקה לפחות, למשא ומתן שבו האיראנים עובדים על כולם בעיניים?

גם להגיד שהוא "שלח אותנו"?   מי נראה לך נתן את כל המעטפת למבצע?   מטוסי התקיפה והטייסים ישראלים, אבל כל המסביב?

והפעולות של טראמפ זה לא רק התקיפה, זה גם המעטפת, הסנקציות, הפגיעה במעמד איראן.

ביידן הפשיר להם מיליארדי דולרים, שחלקם כנראה מצאו את דרכם גם לחמאס.

עזה - ביידן עיכב בחודשים את הכניסה לרפיח, טראמפ מבחינתו כאילו לא אכפת לו מה קורה בעזה. להזכיר את עסקאות החטופים שיצאו לפועל בזכות טראמפ, עוד לפני שהפך לנשיא?

תימן - ממשל טראמפ תקף שם בצורה מסיבית יותר. האם התוצאה הייתה "אותה תוצאה"?   אני ממש לא בטוח.

הסכמי אברהם, אפילו במתכונת הנוכחית, זה מעל ומעבר. כלכלית, בטחונית, יתרונות לתעשיה ולתיירות ועוד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה תוקף איש קש. אף פעם לא אמרתי שעדיף לנו אמריקה של ביידן.

תקרא מה אני כותב, בשורה התחתונה התוצאות דומות פחות או יותר. רנו לעומת מרצדס, זה לא כזה משנה אם זו מונית.

נכון שזה נחמד לשמוע את טראמפ יוצא נגד הטרוריסטים ותומכיהם ולא רק שופך עלינו קיתונות של ביקורת כמו ביידן וקמלה, אבל בסוף אנחנו עדיין במלחמה עם 20 חזיתות עם טילים מתימן ועם חטופים בעזה ואין אופק לשינוי. 

• תוכן חדש...