Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא מביא אנשים שמתאימים לנרטיב הכי פופולרי באותו רגע. ברגע שאחד האורחים שלו מתחיל לסדוק את הנרטיב, הוא דואג להשתיק אותו מהר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 38 דקות, falou כתב:

דקה של לראות את מאי גולן מתראיינת אצלו (או בכל מקום) וגם אני בטוח.

גם חוטובלי, או המבוגרת השניה. אסון אחרי אסון אחרי אסון.

לפני 24 דקות, SlowRide כתב:

הוא מביא אנשים שמתאימים לנרטיב הכי פופולרי באותו רגע

סליחה? מישהו הכריח את מאי גולן להתראיין שם ולהתנהג כמו שהיא מתנהגת? ואת חוטובלי? 

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

גם עמיחי שיקלי התבזה שם אחרי שקרא למורגן אנטישמי שונא יהודים. שכאמור זו הטענה היחידה שחסרי היכולת האלו מצליחים להוציא מהפה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

סליחה? מישהו הכריח את מאי גולן להתראיין שם ולהתנהג כמו שהיא מתנהגת? ואת חוטובלי?

זאת בדיוק הבעיה. אף אחד פה לא מפעיל שיקול דעת ומונע מאנשים כאלה להתראיין. 

• רעיון טוב! 1

פורסם

ר"מ קטאר יגיע לקהיר, חמאס עשוי להגיב היום: "המסר מטראמפ - הזדמנות אחרונה"

"בנוסף, מקורות מסרו לעיתון כי נשיא ארה"ב דונלד טראמפ העביר מסר למתווכות בימים האחרונים לפיו יש "הזדמנות אחרונה" להגיע להסכם לפני הרחבת המבצע הצבאי הישראלי בעזה, וכי על חמאס לעשות ויתורים גדולים ובראשם - פירוק מנשק."

לוקח דיווחים כאלה היום בערבון מוגבל, אבל אם זה אמיתי, ועוד בזמן שכל העולם נגדנו בצורה ברורה למעט כמה יוצאים דופן:

טראמפ הוא הנשיא הכי פרו ישראלי בהיסטוריה. נקודה.

פורסם
לפני 55 דקות, יובל .מ. כתב:

ועוד בזמן שכל העולם נגדנו בצורה ברורה למעט כמה יוצאים דופן:

אבל אתה גם לא בעד, וגם לא חושב שזה נכון. איך זה טוב? 

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא בעד מה? ממשלת ישראל? זה שהם מטומטמים לא אומר שצריך לפרסם אמירות שמחזקות את האויב.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

לוקח דיווחים כאלה היום בערבון מוגבל, אבל אם זה אמיתי, ועוד בזמן שכל העולם נגדנו בצורה ברורה למעט כמה יוצאים דופן:

ראשית, כן. אבל יותר מזה, טראמפ הוא לא אידיוט חלול שלא מבין מי עומד מולו (או לפחות לא בוחר להתעלם מכך בגלל אינטרסים, כמו מקרון ושות').

הוא מבין דבר פשוט - חמאס (ודומיהם) מבינים רק כח, וכל הפגנת נימוס או מחווה, שנחשבים כנימוס או מחווה בעולם המערבי, נחשבים כאן בסימן לחולשה.

בדיוק כמו שההתנתקות בסופו של דבר גרמה לעליית הפופולריות של חמאס ברצועה, כי העזתים קנו את הנרטיב של חמאס, כאילו בריחת היאהוד מעזה היא סימן של חולשה, ולא רצון להגיע לפתרון, כמו שחשבו אצלנו.

בניגוד לביידן, טראמפ מבין שלחץ על ישראל מביא דווקא להתבצרות של חמאס בעמדה שלו, ומרחיק את הפתרון.

אגב, בנושא קצת שונה אבל קשור לטראמפ ולדעתו על אירופה - יש אחד לא ביביסט, בנט שמו, שמתאר מציאות עגומה באירופה - בחלק מערי אירופה המרכזיות, קרוב ל-50% מהילדים בגילאי בית ספר הם מוסלמים. בהצלחה לאירופה.

unnamed.jpg

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 1

פורסם (נערך)
לפני 28 דקות, David32 כתב:

אבל אתה גם לא בעד, וגם לא חושב שזה נכון. איך זה טוב? 

מאז תחילת המלחמה כולם פה, כולל אני ולפי זכרוני גם אתה, אמרנו שממשלת ישראל צריכה להחליט על כיוון אחד וללכת איתו, בין אם זה נכון או לא. לטעות בזמן שאתה מבצע משהו זה הגיוני, לא להחליט זה לא הגיוני.

רוצה ללכת למלחמה עד הסוף ולהקריב את החטופים? לגיטימי.

רוצה ועסקה ולצאת? גם לגיטימי.

ישראל הולכת על מהלך של משחק צ'יקן מול ארגון טרור. אולי טועה, אולי צודקת, מי יודע.

בזמן שכל המערבים ה"ליברלים" פותחים רגליים מול המחבלים בגילאי לחימה ממין זכר שהגיעו לארצם ללא יותר מדי נשים וילדים ומפעילים לחץ על ישראל ותומכים ככה בחמאס, טראמפ עובד נכון, תומך בנו ומעביר את הלחץ אליהם. זהו.

זה האמא של הגדרה של הפרו ישראלי. לא נופל לשטויות ולא סוטה מהדרך.

וכן, גם אם אנחנו טועים, הוא נותן לנו את הבחירה.

העיקר נזכור שכשהבן אדם הפיל 12 פצצות ענק על איראן טענתם גם אז שזה לא נחשב.

אגב, באמת, תחשוב על זה - בריטניה אמרה שאם אין הסכם עם ספטמבר היא מכירה בפלסטין. אם אתה חמאס, איזה אינטרס יש לך להגיע להסכם עד ספטמבר? אתה תחכה לאוקטובר והרווחת.

וככה סטראמר האריך את המלחמה, השאיר את החטופים במנהרות ולכאורה גרם ל"רצח של פלסטינים".

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם

אם אני חמאס אין לי שום אינטרס להגיע להסכם שמחסל אותי.

אם אני חמאס ורואה שהמדינה שתוקפת אותי מדשדשת כבר שנה וקצת ובזמן הזה חוטפת כמויות של ביקורת, אין לי אינטרס.

עכשיו כבר מאוחר.

אני לא צריך שמישהו יתן לממשלה הזאת עוד מרווח נשימה להמשיך לחפור את הבור, אני צריך מישהו שישים יד על הכתף ויגיד 'חכה שניה, בוא נעצור נחשוב ונחשוב על העתיד של המדינה'."

לפני 34 דקות, gadik6 כתב:

יש אחד לא ביביסט, בנט שמו, שמתאר מציאות עגומה באירופה - בחלק מערי אירופה המרכזיות, קרוב ל-50% מהילדים בגילאי בית ספר הם מוסלמים. בהצלחה לאירופה

ממליץ לחפש את המקור לתמונה או על מה זה מתבסס. בקצרה? כלום. גם אצל בנט בפוסט, איפה שלכאורה יש מקורות, אין מקור למספרים של 2025

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

העניין הוא שאת זה לא צריך לעשות בתקשורת. אני בטוח שהמסרים שאנחנו רואים בתקשורת והמסרים שהממשלות מעבירות בניהן לא ממש דומים. בטוח שהאמריקאים מפעילים עלינו לחץ לסיים עם החרא הזה, פשוט מה האינטרס שלהם להפוך את זה לפרס לארגון טרור? 

אירופה מתקפלת בפני המוסלמים ולא רק במה שקשור לישראל ולמלחמה בעזה ואין קשר לכמה אנחנו גרועים בניהול המלחמה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
לפני 3 דקות, David32 כתב:

אם אני חמאס אין לי שום אינטרס להגיע להסכם שמחסל אותי.

אם אני חמאס ורואה שהמדינה שתוקפת אותי מדשדשת כבר שנה וקצת ובזמן הזה חוטפת כמויות של ביקורת, אין לי אינטרס.

עכשיו כבר מאוחר.

אני לא צריך שמישהו יתן לממשלה הזאת עוד מרווח נשימה להמשיך לחפור את הבור, אני צריך מישהו שישים יד על הכתף ויגיד 'חכה שניה, בוא נעצור נחשוב ונחשוב על העתיד של המדינה'."

מג'מיני:

In the immediate aftermath of the October 7, 2023, Hamas attack on Israel, France's official stance, led by President Emmanuel Macron, was one of strong solidarity with Israel. This included expressions of unwavering support and condemnation of the attacks.

However, as the conflict in Gaza escalated and the humanitarian situation deteriorated, France's position began to shift. A key moment of criticism came on December 17, 2023, when France, through its Foreign Ministry, called for an "immediate and durable" ceasefire in Gaza. This was a notable change from earlier calls for a "humanitarian truce" and marked a more forceful and critical tone regarding Israel's military operation.

Furthermore, France has also shown criticism through other actions and statements, including:

* January 3, 2024: Paris condemned statements by Israeli ministers Bezalel Smotrich and Itamar Ben-Gvir that called for the "emigration" of the Gazan population and the re-establishment of settlements.

* February 2024: French officials became more vocal about the necessity of a Palestinian state for a long-term political settlement.

* August 2025 (based on search results): A later example of criticism is France slamming Israel's "fresh Gaza plans" as a "disaster" and insisting that "this war must end now with a permanent ceasefire." This shows a continued and escalating level of criticism over time.

While there were earlier domestic tensions and criticisms from some French politicians and groups (such as Jean-Luc Mélenchon), the first significant and official criticism from the French government against Israel's actions in Gaza began to emerge in late 2023.

לקח לצרפת חודשיים לשכוח שאנחנו נלחמים מול חיות אדם.

עם כל הכבוד ליד על הכתף, הגישה הזאת והגישה של הצרפתים היו משאירים את חמאס בתור ארגון צבאי ולא בתור מה שהוא עכשיו, שזה ארגון מפורק.

אם האהבלים האלה לא היו מראים תמיכה בטרור חמאס היה נכנע לפני שנה, אבל למה לו להיכנע אם ה"ליברלים" עובדים בשבילו?

תבין את זה דוד - העולם אוהב יהודים רק כשהם נשרפים, בין אם זה בממ"דים או בתנורים.

פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, David32 כתב:

ממליץ לחפש את המקור לתמונה או על מה זה מתבסס. בקצרה? כלום. גם אצל בנט בפוסט, איפה שלכאורה יש מקורות, אין מקור למספרים של 2025

בבקשה - וינה, וזה בחיפוש של 5 שניות בגוגל. מאמין שאת הנתונים לגבי ערים אחרות אפשר למצוא גם באותה קלות.

ממליץ להבא לחפש "ידנית", ולא עם כלי AI או LLM או כל מיני קיצורים מגניבים.

https://www.thelocal.at/20250416/muslim-pupils-now-largest-group-in-vienna-schools-as-city-debates-civic-education

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם

@David32

המטרה המצרית בכינוס ליד קהיר, הסעיפים - והדמות שסומנה להגליה מעזה

""הפתיחות של הפלגים הפלסטיניים השונים מאפשרת התקדמות במגעים על הסכם כולל, שמטרתו למנוע כיבוש ישראלי מלא של רצועת עזה ולגבש פתרונות בנוגע לניהול הרצועה ולנשק", אמר המקור."

זה מה שמייצר איום אמין.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, David32 כתב:

, בוא נעצור נחשוב ונחשוב על העתיד של המדינה'."

אתה לא חושב שהדרישות שלך מוגזמות?

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...