Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כרגע תיארת את מעמד הביניים האמריקני בלי שום קשר למפת ההצבעות. אתה מתחיל לספר סיפור מאוד דימיוני שקושר בין דמוקרטים לצרכנות נבונה ... נשמע כמו הזייה.

לחלופין, תגבה טיעון עם הוכחות.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 35 דקות, hans כתב:

אתה מתחיל לספר סיפור מאוד דימיוני שקושר בין דמוקרטים לצרכנות נבונה

בבקשה תשקיע דקה בקריאה ואל תייחס לי דברים שלא כתבתי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, פינדר כתב:

בבקשה תשקיע דקה בקריאה ואל תייחס לי דברים שלא כתבתי.

"מצביעי מעמד הביניים של הימין המסורתי, הם אנשים שגדלו על דלק זול, מכוניות גדולות, בתים גדולים ומכשירי צריכה ומוצרים שקונים בזול ומחליפים בתדירות גבוהה. עבורם זו חלק מההבטחה של maga."

הימין המסורתי זה דמוקרטים או רפובליקנים?

אתה מצייר את זה כאילו הם רוצים לבזבז את הכסף על חולצות כל היום והצד השני לא.

או שאתה לא מסביר טוב את מה שאתה רוצה להגיד (ולראיה, לא רק אני הבנתי ככה), או שאתה טועה.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם

כתבתי שהמצביע הרפובליקני הממוצע, אוהב אורח חיים שמבוסס על צרכנות זולה ובזבזנית, נוטה יותר לרכוש רכבים גדולים שצורכים הרבה דלק ובאופן כללי מעדיף לשלם בזול על קשית מפלסטיק מאשר להתעסק עם בלבולי שכל פרוגרסיביים של קשיות נייר ומחזור.

לא כתבתי מילה אחת שטוענת שהמצביע הדמוקרטי הוא צרכן נבון.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 7 שעות, פינדר כתב:

התפיסה שהעולם מנצל את האמריקאים הפראיירים, היא זעקת הקוזאק הנגזל. האמריקאים, בשם הקפיטליזם, ניצלו באופן ציני את כל העולם וכל יבשת, לטובתם.

במאמר מוסגר, גם התפיסה שהאמריקאים הקפיטליסטים מנצלים את כל שאר העולם, היא זעקת הקוזאק הנגזל.

הטענה עצמה לא משוללת בסיס, אבל זה בדיוק מה שעשו גם הבריטים, הצרפתים, הספרדים, ההולנדים, הפורטוגזים, הבלגים והאיטלקים לפניהם.

ושלא ישתמע מזה שזה משהו יחודי לאדם הלבן - כשהיפנים פלשו ליבשת הם לא התעניינו במיוחד בזכויות אדם ובשמירה על קיימות.

כנ"ל הסינים, המונגולים, ההוטו, הטוטסי וכו' וכו'...

• אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 15 דקות, פינדר כתב:

אוהב אורח חיים שמבוסס על צרכנות זולה ובזבזנית

זה בערך כולם.

אנשים אוהבים הרבה ובזול. 

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 19 דקות, פינדר כתב:

כתבתי שהמצביע הרפובליקני הממוצע, אוהב אורח חיים שמבוסס על צרכנות זולה ובזבזנית, נוטה יותר לרכוש רכבים גדולים שצורכים הרבה דלק ובאופן כללי מעדיף לשלם בזול על קשית מפלסטיק מאשר להתעסק עם בלבולי שכל פרוגרסיביים של קשיות נייר ומחזור.

לא כתבתי מילה אחת שטוענת שהמצביע הדמוקרטי הוא צרכן נבון.

והמצביע הרק לא ביבי הממוצע מעוניין לשלם 12 שקל על חלב במקום 7?

אתה פעם הצעת לקבלן כלשהו שייקח פי 2?

פורסם
לפני 8 שעות, gadik6 כתב:

אגב, את ה-7 באוקטובר שכחת?   הדבר הזה שבוצע על ידי זרוע של איראן, בהכוונתה ובמימונה.

היתה שותפה לאיראן, אולי נשכחה,

30 מיל דולאצ'ים קבוע כל חודש לחמס. (זה מעל השולחן).

מנסים להמעיט בערכה בעקבות הארועים הנוכחיים של הלשכה הקטארית.

מה שנקרא, קטאר יוק.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

תחזור אליי כשתהיה לך טענה עניינית.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 10 דקות, יובל .מ. כתב:

מכיר מספיק אנשים שקונים חד-פעמי מעלי בננה ליום הולדת של הילדים שלהם במקום פלסטיק ומקבלים בדיוק את אותה פונקציונליות.

בנוסף, חלק נכבד מהאנשים יעדיפו לשלם יותר ולקבל יותר - לדוגמה חלפים איכותיים במקום משהו סיני שעולה חצי ומחזיק רבע, שלא לדבר על טייץ של לולולמון שאם אתה לא יודע מה זה - זכית.

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

כתבתי שהמצביע הרפובליקני הממוצע, אוהב אורח חיים שמבוסס על צרכנות זולה ובזבזנית, נוטה יותר לרכוש רכבים גדולים שצורכים הרבה דלק

עכשיו תוכיח שכל מה שכתבת איננו נכון לדמוקרטי הממוצע. תשמע, אתה לא רציני. 

ותנסה לבודד את המשתנה הזה שנקרא מגורים בעיר/בפרברים... 

כולם אוהבים זול וכולם מתמכרים לזול, זה חוצה ארצות וגוונים פוליטיים. קשקוש.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

תחזור אליי כשתהיה לך טענה עניינית.

זה מאוד רלוונטי.

אין דבר כזה אדם שלא אוהב לקנות בזול, וזה לא משנה מה. בגדים, דלק, רכבים, סמים או בתים.

פורסם

לפני 8 שעות, falou כתב:

טראמפ לא היה בשלטון כל השנים שפוטין מאיים על מדינות אירופה.

פוטין מאיים על מדינות אירופה? אפשר ציטוטים שלו?

כי בכול הלינקים שהבאת אין איום על אירופה. כול מה שיש מפי פוטין זה "במקרה ויהיה איום על ריבונותה - לא נהסס להשתמש" (זה אגב אם אני לא טועה חלק מהחוק במדינה). 

אשמח גם להסבר איך שינוי במדיניות כמו שיישמו הוא איום במלחמת עולם שלישית. אשמח גם התייחסות לסיבה שבגללה שינו ואם אתה חושב שזה לא הוגן.

אני מבקש, בלי לבסס את זה על סולוביוב או הבלונדינית.

לשואל האחר - גם את שיטפוסטי הקוקאין של מדבדייב אני לא לוקח ברצינות, במיוחד לאור זה שאתם וכולם טוענים שזה רק פוטין מחליט, וכפי שרואים - הוא לא הולך לפי מה שמדבדייב כותב.

לפני 8 שעות, falou כתב:

את המשפט השני שלך לא הבנתי בכלל, תחבירית

כן, נפל עלי בלאגן בעבודה ושלחתי בלי לסיים ולעבור על מה שכתבתי. 

הנקודה שלי היא על האלרמיסטיות והשקרים של התקשורת המערבית בנושא, אבל לא קריטי לי.

לפני 7 שעות, SlowRide כתב:

אין לי מושג אם יש בכלל תחרות בין בגדים שמיוצרים בארה"ב לבגדים שמיובאים מויאטנם. זה קצת כמו להגיד שיש תחרות בין אומגה לקסיו.

מלכתחילה מה שמיוצר בארהב פונה לקהל של היי-אנד והוא יקר יותר ברמות. 

לפני 4 שעות, falou כתב:

הייצור יעבור לארה"ב, תהיה יותר דרישה וישלמו יותר טוב.

לא הבנתי, הסיבה שזול זה כי אסיאתים מייצרים ללא תנאים. אם תעביר את זה לארהב, או שתוריד את העובד הפשוט לsweatshops או שהמחיר יעלה ובגדול. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, stx כתב:

מכיר מספיק אנשים שקונים חד-פעמי מעלי בננה ליום הולדת של הילדים שלהם במקום פלסטיק ומקבלים בדיוק את אותה פונקציונליות.

בנוסף, חלק נכבד מהאנשים יעדיפו לשלם יותר ולקבל יותר - לדוגמה חלפים איכותיים במקום משהו סיני שעולה חצי ומחזיק רבע, שלא לדבר על טייץ של לולולמון שאם אתה לא יודע מה זה - זכית.

אני מדבר על אותו מוצר ואותו שירות, לא סיני מול מקורי.

אני בחדרי כושר כבר 15 שנה, מכיר את כל המותגים הרבה לפני שנהיו סמל סטטוס.

סתם עבןדה בעיניים, טייץ של אלו יוגה זה אותו דבר כמו גיםשארק.

• תוכן חדש...