Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק עכשיו אתה לומד להכיר את השניצל? (וואי זה גאוני לעשות תחפושת כזו לזמר במסיכה)

הוא נהנה לראות את השינויים קורים, אוהב לראות את השריפות

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אפשר להתווכח מי יהיה נשיא יותר טוב (או מי פחות גרוע), טראמפ או ביידן.

אבל, הערעור של טראמפ על הוגנות הבחירות, וההסתה שלו כאילו יש רמאות (בקנה מידה כ"כ ענק) הם בלתי נסלחים.

זו שיטה ידועה של דקטטורים להשתלט על מדינות. זה לא יעבוד לו במקרה של ארה"ב, אבל הנזק יישאר.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

הכרזה שלו על ניצחון עוד לפני שהפסיקו לספור את הקולות מבחילה. הדרישה ממדינות להפסיק לספור מגוחכת. למה מי אתה בכלל שתגיד להפסיק לספור קולות?!

Having said that הבעיה היא שבמדינות רבות הפער בקולות הוא כל כך קטן שיש לו קייס לפסול קולות בטענה לפגמים טכניים שקיימים ב-100% כי אף מערכת לא מושלמת. אם ביידן היה מנצח בפער גדול טראמפ לא היה מסוגל לפתוח את הג'ורה שלו , אבל כאשר הפער במדינות רבות עומד על כמה אלפי קולות אני חושב שהייתי עושה את אותו הדבר. (מינוס הכרזה על ניצחון לפני סיום ספירת הקולות) 

פורסם

אם יש חשש אמיתי לזיופים (אין לי מושג מה באמת קרה שם, אבל עלו טענות שסילקו משקיפים רפובליקנים לפני ספירת הקולות ופתאום נוספו 100 ומשהו אלף קולות), אז כן, עוצרים ספירה, עדיף לבדוק שוב ושוב ושייקח יותר זמן לטובת הדמוקרטיה.

מה עדיף? כמו אצלנו שיש קלפיות עם יותר מ-100% הצבעה וזה עובר מתחת לרדאר? קלפי שיש בה 100% הצבעה לביבי, חלוקת קולות של מי שלא באו להצביע בסוף יום ההצבעה? משקיפים שמסולקים מהיישוב?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תראה אין ספק שבפער כל כך קטן עדיף לספור עוד הפעם ועוד הפעם בשביל להיות בטוחים, אבל הסיכוי שיש קונספירציה מתואמת נגדו ב-6 מדינות (!!!) כולל מדינות שאף אחד בכלל לא חשב שיהפכו למדינות מתנדנדות (נבאדה, אריזונה) לא פחות ממגוחכת. ההסתה שלו נגד יסודות הדמוקרטיה האמריקאית זה לא משהו שהתחיל ב-3 בנובמבר 2020. הבן אדם מפיץ את הנרטיב שהמערכת מושחתת והדמוקרטים מרמים בבחירות מאז 2016. בנוסף, הוא במו ידיו יצר את ה-shitshow הזה. הוא התכונן לכך במשך שנה, הוא חיבל בשירותי הדואר, הוא הפיץ את הנרטיב שבחירות בדואר מזויפות ממרץ 2020 ועוד ועוד. 

• מעניין 1
פורסם

יש הבדל עצום בין לבקש ספירה חוזרת במקומות שבהן התוצאות צמודות, לבין הכרזה, עוד במהלך הספירה (!!) שהמשחק מכור והספירות מזוייפות, בכמה מדינות שונות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 56 דקות, פינדר כתב:

אבל, הערעור של טראמפ על הוגנות הבחירות, וההסתה שלו כאילו יש רמאות (בקנה מידה כ"כ ענק) הם בלתי נסלחים.

לפני 40 דקות, m3x7r3m3 כתב:

חשש אמיתי לזיופים (אין לי מושג מה באמת קרה שם, אבל עלו טענות שסילקו משקיפים רפובליקנים לפני ספירת הקולות ופתאום נוספו 100 ומשהו אלף קולות)

דייי דייי

לפני 4 שנים לא הפסקנו לשמוע על rigged elections עד שמר בחור ניצח, ואז הכול השתתק.

עכשיו הוא התחיל לצעוק שזה rigged עוד לפני זה, כי הוא הבין שיהיה לו קשה מול הדמקורטים, במיוחד אחרי הבלאגן עם הקורונה.

אז פינדר - זה לא חדש.

וליאור, באמא, אתה אוכל את הלוקשים האלה?

לפני 40 דקות, m3x7r3m3 כתב:

כמו אצלנו שיש קלפיות עם יותר מ-100% הצבעה וזה עובר מתחת לרדאר? קלפי שיש בה 100% הצבעה לביבי, חלוקת קולות של מי שלא באו להצביע בסוף יום ההצבעה? משקיפים שמסולקים מהיישוב?

נחש למי זה לא מפריע עד לטווח של כמה ימים עד/אחרי הבחירות

-------------

אני רואה עכשיו ששניצל כבר הגיב לפני. מסכים.

+

פבל מה קורה עם עמוס הוא נתן לי שגיאת 521 או משהו אם אני לא טועה.

עריכה אחרונה על ידי David32
  • מעניין 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 16 דקות, David32 כתב:

אז פינדר - זה לא חדש.

ההבדל בין 2016 להיום: הפעם נשיא ארה"ב, בכבודו ובעצמו (בלי הגזמה, זה וואחד תואר מחייב), מאשים שגונבים את הבחירות.

ליאור,

אתה באמת מאמין ל"שמועות"?

המשגיחים הרפובליקנים, הם ילדות עם קוקיות, שאפשר ככה סתם לסלק אותם?

בלי שום תיעוד? כשלכל אחד יש מצלמת אייפון בכיס? באמת?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

בואו נזכור שמדובר בנשיא ששקרים הם חלק מאוד גדול מארגז הכלים שלו. ספרנו פה מספיק פעמים כמה שיקר סביב כל דבר שלא הסתדר לו. 

אז למה עכשיו לא?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

טראמפ לא יצא מהבית הלבן עד שחיילים יגררו אותו משם בכוח. אם השמועות לגביו נכונות והוא באמת שקוע עד הצוואר בחובות בערבות אישית ועסקיו על סף פשיטת רגל די ברור למה הוא נחוש להילחם עד הסוף גם אם זה אומר לזעזע את הדמוקרטיה האמריקאית עד היסוד. 

עריכה אחרונה על ידי SchnitzelLova
  • אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

ליאור,

שקוף ששי ניצן מאחורי זה, והתקשורת מכסה עליו.

• מצחיק 2
  • מעניין 1

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
לפני שעתיים, SchnitzelLova כתב:

תראה אין ספק שבפער כל כך קטן עדיף לספור עוד הפעם ועוד הפעם בשביל להיות בטוחים, אבל הסיכוי שיש קונספירציה מתואמת נגדו ב-6 מדינות (!!!) כולל מדינות שאף אחד בכלל לא חשב שיהפכו למדינות מתנדנדות (נבאדה, אריזונה) לא פחות ממגוחכת. ההסתה שלו נגד יסודות הדמוקרטיה האמריקאית זה לא משהו שהתחיל ב-3 בנובמבר 2020. הבן אדם מפיץ את הנרטיב שהמערכת מושחתת והדמוקרטים מרמים בבחירות מאז 2016. בנוסף, הוא במו ידיו יצר את ה-shitshow הזה. הוא התכונן לכך במשך שנה, הוא חיבל בשירותי הדואר, הוא הפיץ את הנרטיב שבחירות בדואר מזויפות ממרץ 2020 ועוד ועוד. 

לפני שעה, פינדר כתב:

יש הבדל עצום בין לבקש ספירה חוזרת במקומות שבהן התוצאות צמודות, לבין הכרזה, עוד במהלך הספירה (!!) שהמשחק מכור והספירות מזוייפות, בכמה מדינות שונות.

לפני שעה, David32 כתב:

דייי דייי

לפני 4 שנים לא הפסקנו לשמוע על rigged elections עד שמר בחור ניצח, ואז הכול השתתק.

עכשיו הוא התחיל לצעוק שזה rigged עוד לפני זה, כי הוא הבין שיהיה לו קשה מול הדמקורטים, במיוחד אחרי הבלאגן עם הקורונה.

אז פינדר - זה לא חדש.

וליאור, באמא, אתה אוכל את הלוקשים האלה?

נחש למי זה לא מפריע עד לטווח של כמה ימים עד/אחרי הבחירות

-------------

אני רואה עכשיו ששניצל כבר הגיב לפני. מסכים.

+

פבל מה קורה עם עמוס הוא נתן לי שגיאת 521 או משהו אם אני לא טועה.

לפני כשעה, פינדר כתב:

ההבדל בין 2016 להיום: הפעם נשיא ארה"ב, בכבודו ובעצמו (בלי הגזמה, זה וואחד תואר מחייב), מאשים שגונבים את הבחירות.

ליאור,

דיברתי בכלליות ואפילו הדגשתי שאין לי שום מושג מה קורה שם מבחינת זיופים.

מבחינת סבירות זה כמובן לא סביר שיש קונספירציה כזו לזייף בכמה מדינות בהרבה קלפיות וכמות קולות כזו. אבלנאין לי מידע כדי לדבר יותר לעומק על זה ולכן אני התייחסתי רק בכלליות ולא לבחירות האלה בארה"ב.

דוד ברור לי, כל המפלגות הקיימות עם אינטרס להמשיך את השיטה הזו, ובמיוחד ביביהו יחד עם הערבים והחרדים. כל אלה שלא יקבלו את הקול שלי.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...