Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

חושב שהציטוט הזה מסכם היטב את המאמר, גדיק:

Right-wing and nativist violence does not always begin with Jews. But by fixating on attacks against Jews, we are forgetting the cardinal rule of Jewish self-survival: It may not start with us, but it always ends with us.

אף אחד לא אמר שהארועים נעלמו. הנה, לדוגמא, משהו שאני כן תוהה לגביו (הקישור הוא מתוך המאמר מהוושינגטון פוסט שאתה עצמך הבאת).

כל מיני white supremacist לא הופיעו פתאום ביום שלאחר כניסתו של טראמפ לתפקיד. אבל הם אלו שהובילו אותו לשם, וזה לא כזה מפתיע שזה צץ גם במהלך הקמפיין ועולה גם עכשיו.

כבר התייחסנו לנושא הליברליזם בעבר. אתה קצת מבלבל בין ליברלים לפוליטיקלי קורקט. ואם אני מבין נכון, טראמפ הוצג כחזיר לא בגלל שהוא שמן.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

עוד הפגנה הזוייה חדשה נגד טראמפ.

מחבלת טרוריסטית פלסטינאית ממובילות המחאה החדשה נגד טראמפ.

[h=2]ראסמה יוסף עודה הורשעה ב-1970 במעורבות בפיגוע בי-ם בו נרצחו שני סטודנטים - ושוחררה בעסקת שבויים • היא שיקרה לרשויות והשיגה במרמה אזרחות אמריקנית • הוזמנה לשאת דברים בכנס הארצי של ארגון זכויות אדם היהודי Jewish Voice For Peace[/h]אני יכול להבין למה היא נגד טראמפ, הוא רוצה להעיף מארה"ב את המהגרים המנוולים המרושעים מהסוג שלה שהצליחו לעבור את הסינון לארה"ב.

אבל השורה האחרונה היא הצורמת ביותר. איך יכול להיות שארגון שמאל מזמין מחבלת טרוריסטית עם דם יהודי על הידיים לשאת דברים ? זה הפרצוף של השמאל היהודי בארה"ב ?

פורסם

כאן יש תיאור של המשפט של הטרוריסטית ראסמה יוסף עודה, ממובילות המחאה נגד טראמפ. אני מקווה שברור למה היא לא אוהבת את טראמפ, הוא רוצה להעיף טרוריסטים מסוגה בדיוק מארה"ב

פורסם

זה הפרצוף של השמאל היהודי בארה"ב ?

לא.

זה הפרצוף של אירגון שמאל קטן, שאם אני לא טועה תומך גם בBDS.

זה הפרצוף של הטיעונים הימניים?

נמצא מישהו ממש קיצוני ושולי שמתנגד לטראמפ ונגיד את זה ככה שיראה כאילו כל המתנגדים הם כאלה?

לא נמאס לך?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

איך ימאס, הוא שייך לקבוצה ששורפת ילדים ערבים בעודם בחיים!

(מרטינס, ראית כמה קל להפנות את התחמושת שלך כלפיך?)

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
איך ימאס, הוא שייך לקבוצה ששורפת ילדים ערבים בעודם בחיים!

(מרטינס, ראית כמה קל להפנות את התחמושת שלך כלפיך?)

תסלח לי אבל זה טיעון שהוא ממש תת רמה.

מילא היית מוצא אירגון ימין קיצוני ומנסה לשייך אותי אליו כדי לנסות להראות את "עקיצה" הזו שלך.

אבל לעשות קישור בין הימין הקיצוני לבין חולה נפש ושני קטינים שלא שייכים לשום אירגון, שעשו על דעת עצמם פשע נתעב ?

פורסם

הכללות ניתן לעשות לשני הצדדים, זה מה שבאתי להררות. חולי נפש ששורפים ילדין לא מייצגים כלום בדיוק כמו שקיצוני השמאל הם לא "השמאל האמריקאי היהודי".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)
לא.

זה הפרצוף של אירגון שמאל קטן, שאם אני לא טועה תומך גם בBDS.

זה הפרצוף של הטיעונים הימניים?

נמצא מישהו ממש קיצוני ושולי שמתנגד לטראמפ ונגיד את זה ככה שיראה כאילו כל המתנגדים הם כאלה?

לא נמאס לך?

זה לא אירגון קטן ושולי כמו שאתה מנסה לצייר, זה אירגון מפורסם של השמאל היהודי בארה"ב. תבדוק בפעם הבאה לפני שאתה כותב שטויות כי אתה מטעה גם אחרים. תראה מה עשית - גרמת לבאגירה לכתוב גם שטויות בעיקבות התגובה הזו.

"'הקול היהודי לשלום' הוא אחד מהארגונים המפורסמים של השמאל היהודי בארה"ב, אלא שרשימת הדוברים שישתתפו בועידה השנתית שלו מצליחה לקומם גם גורמים שמזדהים עם האידיאולוגיה שלו."

השמאל היהודי בארה"ב עכשיו נבהל כשהוא מגלה מה גודל בתוכו ואיך נראה הפרצוף שלו. זה באמת גועל נפש מה שצומח בשמאל שם.

עוד כוכבת בכנס של האירגון הזה היא לינדה סרסור

"מי שעוד "תכבד" את האירוע בנוכחותה ותישא בו דברים היא לינדה סרסור, פעילה פלסטינית בעלת עמדות אנטישמיות מובהקות ומי שעומדת בראש מחאת הנשים נגד נשיא ארה"ב טראמפ. סרסור האשימה בעבר את ישראל בכך שהיא "נוקטת שיטות של קולוניאליזם, טיהור אתני ורצח עם של הילידים הפלסטינים". פנינים נוספות שלה: "פלסטין היתה קיימת לפני מדינת ישראל. הדור שלנו ישיב את המדינה הפלסטינית לעם הפלסטיני. הפלסטינים נאבקים מדי יום נגד שוד המים והאדמות שלהם, החלום שלי הוא לראות את פלסטין המשוחררת והחופש"."

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם (נערך)

זה אירגון כ"כ מפורסם שלא שמעתי עליו עד שהעלית את זה.

מתוך ויקיפדיה: "לדברי התנועה, רשימת התפוצה שלה כוללת 100 אלף פעילים[2]. חברים בוועד המייעץ לארגון כוללים את ג'ודית באטלר, נועם חומסקי ונעמי קליין[3]. לדברי התנועה, קיימים יותר מ-30 רבנים ותלמידי רבנות במועצת הרבנים של הקול היהודי לשלום[4]."

אתה טוען שנועם חומסקי מיצג את השמאל היהודי בארהב?

כל הכיוון של הויכוח הזה הוא פשוט "איש קש" אחד גדול.

נתקלת בדיון הזה בחובבי נועם חומסקי? מישהו פה הזדהה עם האירגון הזה?

חלאס. רד מזה.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

עוד כוכבת בכנס של האירגון הזה היא לינדה סרסור[...]פנינים[...]שלה: "פלסטין היתה קיימת לפני מדינת ישראל. הדור שלנו ישיב את המדינה הפלסטינית לעם הפלסטיני. הפלסטינים נאבקים מדי יום נגד שוד המים והאדמות שלהם, החלום שלי הוא לראות את פלסטין המשוחררת והחופש"."

זה ממש לא באותה רמה עם הדוגמה הקודמת שלך. סך הכל פעילה לאומית פלסטינית.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)
זה אירגון כ"כ מפורסם שלא שמעתי עליו עד שהעלית את זה.

מתוך ויקיפדיה: "לדברי התנועה, רשימת התפוצה שלה כוללת 100 אלף פעילים[2]. חברים בוועד המייעץ לארגון כוללים את ג'ודית באטלר, נועם חומסקי ונעמי קליין[3]. לדברי התנועה, קיימים יותר מ-30 רבנים ותלמידי רבנות במועצת הרבנים של הקול היהודי לשלום[4]."

אתה טוען שנועם חומסקי מיצג את השמאל היהודי בארהב?

כל הכיוון של הויכוח הזה הוא פשוט "איש קש" אחד גדול.

נתקלת בדיון הזה בחובבי נועם חומסקי? מישהו פה הזדהה עם האירגון הזה?

חלאס. רד מזה.

אה הבנתי לפי מה החלטת שזה אירגון קטן וזניח, "לא שמעתי עליו עד שהעלית את זה" . תנסה להרים את הראש לראות קצת חדשות ולהבין איפה אתה חי אז ייפקחו לך קצת העיניים.

האירגון הזה מוכר ויוצא בכותרות כמעט בכל אחד מהמבצעים האחרונים של צה"ל, מפתיע מאד שלא שמעת עליו קודם אם אתה מתיימר להכיר את השמאל היהודי בארה"ב.

לגבי נועם חומסקי הוא בהחלט חלק מהשמאל היהודי בארה"ב, אתה מתכחש לזה ? . אבל אני בטוח שאפילו חומסקי מגנה את הדוברת הטרוריסטית של האירגון הזה כי אם אתה קצת מכיר אותו אתה יודע שהוא מבדיל בין טרור כנגד אזרחים שאותו הוא פוסל, לבין טרור נגד חיילים ומטרות צבאיות. והטרוריסטית שארגון ה JVP בחר לתת לה במה, הייתה שותפה לרצח של שני סטודנטים בסניף של שופרסל.

באמת הייתי רוצה לשמוע את דעתו על הדוברת הזו באירגון שהוא מייעץ לו.

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם

ארגון של 100 אלף פעילים, הוא ארגון קטן.

חומסקי הוא יהודי וגם שמאלני. זה נכון. כמה אנשים מתוך יהדות ארהב הוא מייצג?

ושוב אני שואל, מה אתה רוצה מאיתנו?

גינוי פומבי? שנתנער מהארגון הזה?

זה בערך כמו שאני אעלה כתבות על הKKK, אטען שהוא מייצג את כל תומכי טראמפ ואבקש ממך להתבייש.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
הוא מבדיל בין טרור כנגד אזרחים שאותו הוא פוסל, לבין טרור נגד חיילים ומטרות צבאיות.

אז הוא לא מבין את ההגדרה של טרור. טרור הוא בהגדרה נגד אזרחים בלתי מעורבים. כשזה נגד חיילים ומטרות צבאיות זה נקרא לוחמה זעירה (גרילה).

אבל עזוב, כל הדיון הזה לא מקדם אותנו לשום מקום. הוא לא אומר שום דבר לא על טראמפ ולא על השמאל האמריקני בכללותו.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...