Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנצי, אתה גם כל הזמן אומר "אני מסתובב באמריקה, אני יודע מה קורה כאן". אתה שוכח שהמוח האנושי לא יודע להבדיל בין מה שהוא רואה לבין המציאות, וגם נוטה לקחת פרט ולהפוך אותו לכלל. גם אם תסתובב 24/7 ותדבר עם אנשים רק על הנושאים האלה, לא תראה אלא פרומיל קטן ממה שקורה באמת. בדיוק כמו שאם היית גר בארץ בפתח תקווה ועובד בהייטק ברמת החייל (נניח) לא היית באמת רואה מה קורה מחוץ למדינת גוש דן.

שים לב שאני לא טוען שאתה טועה לגמרי. אני טוען שבדיוק כמו שאנחנו רואים זווית מאוד חלקית של העניין, גם אתה רואה זווית מאוד חלקית. אולי קצת שונה משלנו, אולי קצת פחות קטנה, אבל עדיין - ראיית עולם צרה ומאוד חד-צדדית. כהוכחה לכך - אתה בוחר להתעלם לחלוטין מכל הדברים הגרועים שטראמפ מביא איתו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא יודע מהיכן הנתונים אבל

המורה רינה אומרת לי ש 6 טריליון ועוד 9 טריליון זה 15 טריליון ולא 20 טריליון

אבל מה זה ביני ובינך 5 טריליון

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כסף לסיגריות

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אתה מוזמן לאמת את הנתונים, קל לבדוק מה היה החוב הלאומי כשאובאמה נכנס למשרד ומה החוב הלאומי ברגע זה, בדיוק כמו שאפשר לבדוק נתוני אבטלה אמיתיים.

זה שהם הפסיקו לספור אנשים שהפסיקו לחתום אבטלה לא אומר שאותם אנשים מצאו עבודה.

כשאובאמה התעלם מפוקס ניוז במשך שמונה שנים אף אחד לא אמר מילה, כשטראמפ מחליט לא להתייחס לCNN פעם אחת הוא מצטייר שוב כמפלצת.

הבעיה שלי עם הרוב שכותב פה היא שדווקא ממכם אני מצפה לראות קצת מעבר למדיה, קצת מעבר לסיקורים המוטים במכוון, זה לא סוד שהמדיה בישראל הייתה אנטי טראמפ וכך גם רוב המדיה פה.

את מלאניה טראמפ שואלים בכל ראיון מה היא חושבת על היחס של אביה לנשים, למה לא שאלו את צ'לסי קלינטון את אותה השאלה פעם אחת?

קל להעלים עין כשזה נוח, קל להתעלם מעובדות כואבות, כן.

אובאמה קיצץ 3 מיליארד דולר מהתקציב שמופנה לטיפול בחיילים משוחררים והעביר 5 מיליארד דולר לטיפול בקליטת סורים.

זה מבחינתי סטירה לפנים של כל מי שהתנדב לתת כמה שנים מהחיים שלו בשביל המדינה שלו.

רוצים עוד דוגמא לפרופגנדה?

לאחרונה ארבעה צעירים שחורים חטפו נער לבן נכה, הם העלו פיד חי לפייסבוק במשך חצי שעה בו הם מתעללים הבחור הכפות, חותכים לו חתיכה מהקרקפת עם סכין, מפוצצים אותו במכות תוך כדי שהם צועקים fuck trump, fuck white people.

האם אובאמה יצא בגנות המקרה? לא.

האם התקשורת נתנה לזה את הכיסוי התקשורתי הראוי? לא.

האם מישהו העז לדבר על גזענות? לא.

לאדם לבן אין זכות לטעון לגזענות במציאות שלנו, כרגע מגינים עליהם בטענה שזה היה בסך הכל מעשה שטות של נערים, אני מבין את זה, גם אני בתור נער קשרתי ילדים נכים ודקרתי אותם בשמחה, כולנו עשינו זאת.

הקרע בעם בין שחור ללבן גדל בעידוד הממשל, בכל יום בממוצע נרצחים 8 אנשים שחורים על ידי אנשים שחורים בשיקגו, איפה הBLM? איפה אובאמה?

זאת הפסיכולוגיה הכי בסיסית של מערכות שלטון, קיפוח עם חיוך, זה עובד לביבי, זה עובד מצויין לש"ס וזה עובד מצויין לדמקורטים.

Sent from my A0001 using Tapatalk

haters will hate

פורסם
ואני מאוד סקרן לדעת מי שינה את הכותרת, אני לא חושב שזה במקום.

Sent from my A0001 using Tapatalk

מסכים איתך. נכון שזה אוף טופיק, אבל הדיון כאן רציני מאוד.

פורסם (נערך)

חבל שהמורה רינה לא חזקה בהבנת הנקרא...

אובמה קיבל את התפקיד עם כ-11 טריליון דולר חוב, ועוזב את התפקיד עם כ-20 טריליון חוב (לפי הטבלה), מכאן תוספת החוב של כ-9 טריליון דולרים.

אגב, מחיפוש קצר באינטרנט נראה כי בתקופת אובמה (לראשונה מאז 1950), החוב הלאומי של ארה"ב היה גדול מ-80% מהתוצר הלאומי הגולמי שלה (ובשלב מסוים של הקדנציה שלו הוא גם עבר את ה-100% מהתוצר הלאומי).

לשם השוואה - בישראל, היחס בין החוב הלאומי לתוצר הלאומי הגולמי ירד מ-75% לכ-65% במהלך כהונת נתניהו.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם

כנראה שהליקוי בהבנת הנקרא היא לא אצל המורה רינה.

המורה רינה טוענת שצריכים לקרוא כך

חוב מצטבר של כל הנשיאים לפני אובמה 6.3 טריליון!! ( האם אתה רואה זאת ) לפני הטבלה . ועוד 9 טריליון סה"כ 15 טריליון. ולא 20 טריליון.

לכן עד שבנצי לא יביא לינקים לנתונים שלו אני לא קונה אף אחד מהם , גם אם הם נכונים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אגב הבנתי (וייתכן שאני לא מדייק/לא לגמרי מבין) שאובמה ביטל לפני יומיים את נוהל ה wet foot/dry foot כלפי פליטים קובנים שמאפשר להם לקבל סוג של מעמד חוקי

בארה"ב, וכעת שולחים אותם בחזרה לקובה (מעניין מה יעשו להם שם).

זכויות אדם וזה, אבל מה לא עושים כדי לחמם את היחסים עם מדינה קומוניסטית דיקטטורית.

פורסם (נערך)

אף פעם לא הבנתי למה לאמריקאים לקח כל כך הרבה זמן לנרמל את היחסים עם קובה.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
  • תוכן חדש...