Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

 

ברשותי הונדה ג'אז 2013. היברידית.

 

בימים האחרונים יש בעייה בהתנעה. שמסובבים את הסוויץ זה עושה קולות של תחילת התנעה אך מיד מפסיק. ככה כמה פעמים. לאחר מס' ניסיונות וכמה דקות זה פתאום כן מתניע. כאלו היה צריך לחמם משהו ואז זה נדלק.

שמכבים , בזמן סביר אח"כ , זה מתניע כרגיל. אם נשאיר לילה, התנעת בוקר ראשונה תהיה כמו שרשמתי.

 

בגלל שזה כן מתניע, לא נראה לי שזה מצבר. יש אולי רעיון מזה ?

 

תודה רבה ושנה טובה לכולם

פורסם

כמו כן, יש דרך לבדוק מצב מצבר ? אולי הוא גוסס ...

עם רב מודד.

אם המערכת טעינה תקינה תבדוק מתח אחרי נהיגה של כ 20 דקות,חכה לילה ותמדוד שוב בבוקר.

אם,לצורך הדוגמה,היה 13 ובבוקר ירד ל 10 המצבר מת.

 

מומלץ לחזור על הבדיקה אחרי ניתוק אחד ההדקים בתום הנסיעה,יכול להיות שהמצבר בסדר ומשהו גומר אותו בעמידה - אזעקה או צרכן אחר.

פורסם

למה, באוטו היברידי לא יכולה להישאר לדוגמה מנורה דולקת בתא המטען שמרוקנת את המצבר?

אם זה אותה מערכת כמו בהונדה אינסייט, יש מצבר 12 וולט רגיל לגמרי שמניע את המנוע, לא המצבר של המערכת ההיברידית.

 

 

פורסם
למה, באוטו היברידי לא יכולה להישאר לדוגמה מנורה דולקת בתא המטען שמרוקנת את המצבר?

אם זה אותה מערכת כמו בהונדה אינסייט, יש מצבר 12 וולט רגיל לגמרי שמניע את המנוע, לא המצבר של המערכת ההיברידית.

 

המערכת זהה לזו שבאינסייט.

פורסם

צודקים. התבלבלתי עם מערכת של טויוטה. שם הכל מוזן מסוללה היברידית. לכן זליגה מהמצבר 12 וולט לא רלוונטית.

 

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

×
×
  • תוכן חדש...