Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון 1.8 tsi נורת צ'ק אנגין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדלקה לי נורת צ'ק אנגין. לרכב יש קושי בהנעה והמנוע מגמגם. כשהוא מניע יש רעש של כאילו משהו נתפס.עשיתי סריקת תקלות.מה זה אומר?

f7753918483f0ca4f1e6cbbbebe36158.jpg

ee5e8cd4d384517bd8e090641a226a3d.jpg

5f670cf3d920e41aa3f48403bffe15d8.jpg

Sent from my HTC One using Tapatalk

פורסם

לא מומחה אבל נראה כמו בעיית תזמון ויכול להיות שגם נפגע שסתום (לפי התיאור שלך לגבי הגמגומים).

חכה לעוד תגובות של מבינים ממני אבל ממליץ לגרור את הרכב למוסך רון

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

התקלות אכן מדברות על תקלה בסנכרון בין הגל ארכובה לגל הזיזים. מי שאחראית על התזמון בינהם היא שרשרת הטיימינג . סביר מאוד להניח שהתקלה היא בשרשרת, יש לקוות שעוד לא נגרם נזק מכאני במנוע. מומלץ לא להתניע את האוטו עד להגעה למוסך.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

לא הקדמתי ואמרתי שתידלקתי דלק מהול. ישר אחרי התדלוק הופיעו בעיות של גמגומים במנוע, קושי בהתנעה, ומנוע נחנק בתחילת הילוך. לאחר 100 ק"מ נדלקה ציק אנגין. אני בטוח ב100 אחוז שזה מהדלק.

פורסם

ראיתי את זה. אבל בגלל שהדלק מהול המנוע לא עובד עגול כי האוקטן ממש נמוך. אולי בגלל זה מופיע התקלה של התזמון.

פורסם

אוייש ההודעה שלי נמחקה בטעות, אז אחזור עליה. התקלה עם הדירוג מסוכנות הכי גבוה, שהיא גם זאת שהדליקה לך את הנורה היא על הסנכרון של הטיימינג. בנוסף יש לך גם תקלה על החיישן נקישות שיכולה להעיד על דלק מהול.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...